Snel , correct en geduldig geholpen bij de aanschaf van een nieuwe telefoon

Zir boven

Vriendelijk, goede reparatie goede service

Ik had een probleem met bellen, ik was vaak niet te verstaan. Bij repairhouse, waar ik de telefoon 1,5 jaar eerder refurbished had gekocht werd een nieuwe microfoon gratis in de telefoon gezet. Daarna was het probleem verholpen. Erg vriendelijk en deskundig personeel. Heel bereidwillig. Ik ben erg tevreden.

Mijn ervaring is heel positief!

Ik kreeg vakkundige hulp, waar ik heel blij van werd.

Snel en goed gerepareert

erg bedankt nogmaals en als ik nog een keer problemen zou hebben met mijn telefoon zou ik zo nog een keer langs komen om te kijken of hun het kunnen maken.

Geweldig snel en vakkundig geholpen

Uitstekend en heel vriendelijk!

Aanrader!

Uitstekende ervaring. Zijn vakkundig en klantvriendelijk. Komen beloftes na.

ze doen het echt goed top gedaan me telefoon doet weer wat die moet doen een dikke 10 voor jullie

Topservice en vriendelijk behandeld aan zowel de telefoon als ook aan de balie in Zutphen

Heb hier.niets aan.toe te voegen. Gewoon.super, professioneel klantvriendelijk en top.

Prima en friendelijk personeel Altijd bereikbaar, Betaalbaar, vertrouwbaar

Correct, snel en goede service.

Al verschillende jaren ben ik een tevreden klant.

Binnen een half uur geholpen nadat mijn telefoon niet meer oplaadde

Aanrader

Service is top, en kwaliteit van de reparatie is hoog

Goede service.

Snelle professionele reparatie

Tijdens vakantie al een mail gestuurd over kapotte IPhone camera met vraag om kostenopgave. Kreeg in de avond al bericht over de kosten. Bij terugkomst langs gegaan en de camera werd binnen een uur vervangen. Vriendelijke medewerkers met een luisterend oor. Hulde mannen. Ga zo door.

Snelle en super goede service

Ik ben vriendelijk en snel geholpen, er is goed met mij mee gedacht en het resultaat is uitstekend.

Netjes geholpen!

Werd snel gekeken wat het probleem was en werd netjes gebeld hoe of wat!

vriendelijke en snelle behandeling

snel en vriendelijk geholpen

prettig bedrijf

Je wordt correct en vriendelijk te woord gestaan, duidelijke afspraken gemaakt en die worden ook nagekomen,

Snel en goed! Redder in nood

snel, goed en zeer vriendelijk geholpen

ik kan Repairhouse van harte aanbevelen, zeer vriendelijke medewerker, die duidelijk aangaf wat volgens hem het probleem was, wat de ermee gemoeide kosten bedroegen en wat er gedaan zou kunnen worden als het probleem niet op deze manier kon worden verholpen. Binnen drie kwartier deed mijn telefoon het weer.

Refurb iPhone gekocht, allemaal prettig verlope

Prima geholpen, navigatie werkt weer op Apple car play

Top service! en snel. Perfecte kwaliteit!

Wij waren op doorreis. Mijn telefoonscherm ging kapot! Binnen 24 uur was mijn telefoon weer helemaal gerepareerd bij deze zaak. Top!

prima op orde

snelle en goede reparatie van mijn gebarsten glas van de i phone

Deskundig en klantvriendelijk

Snel en goed geholpen

Connector iPhone was defect. Kon gelukkig worden gereinigd. Was erg snel weer klaar.

Stationsstraat 14

7201 MD Zutphen

Over Repairhouse

Repairhouse voor uw smartphone, tablet, pc en laptop.