Prima, servicegericht

Probleem met telefoon prima verholpen

Betrouwbaar, snel, helder, vriendelijk probleem verholpen.

Aansluiting voeding kapot. Na brengen dezelfde dag nog teruggebeld met diagnose en prijsopgave voor reparatie. Binnen week was er een nieuwe besteld en opgesoldeerd. Personeel is vriendelijk en helder met informatie. Kosten reparatie 139,- euro. Ander bedrijf vroeg er 300,- tot 400,, euro voor. Erg prettig, dat ik telkens werd teruggebeld ipv mail of app. Zo kan je meteen overleggen over hoe verder. En menselijk contact wordt steeds zeldzamer bij bedrijven. Hier nog niet.

Nog steeds de beste

Nieuwe eigenaren, maar de service blijft als vanouds!

Fijne mensen die met je meedenken en verstand van zaken hebben

ik ben veel Apple producten bij Repairhouse Zutphen gekomen. Met waterschade of valschade. Ze helpen je met de beste oplossing in jouw specifieke geval. Bovendien hebben ze de goede spullen die ze vakkundig monteren. Ik ben blij met zo'n zaak in Zutphen zodat je niet op hoeft te sturen, niet via mail of chat moet communiceren. gewoon een mens van vlees en bloed die je vakkundig te woord staat en snel je reparatie uitvoert.

Kan niet beter

Super Service zoals altijd. Helpen vaak zonder er kosten voor in rekening te brengen.

Super ervaring

Snelle en goede service.

Klantgericht en prima snelle service

Klant- en oplossingsgericht en snelle service volgens afspraak.

Er is geen betere

Prima bedrijf dat met je meedenkt en je ook de alternatieven laat weten zodat je samen een goede keus kunt maken. Super geholpen voor de zoveelste keer

snelle en voorspoedige klaarmaking van mijn nieuwe mobiel

In 2 uur tijd kon ik mijn nieuwe telefoon ophalen.

Geweldige service

Problemen met mijn mail op de telefoon. Zeer netjes en snel opgelost. Al vaker telefoons en tablet gekocht, altijd zeer goede service. Echt een topzaak.

Sommige bedrijven verdienen een lintje

Een echte winkel met echte mensen die echt naar je problemen luisteren en daar echt de tijd voor nemen. Waar vind je dat nog

Altijd goed!

Deskundig advies waarbij vanuit de Klantenservice wordt gedacht en gehandeld.

500 euro door de neus geboord

De laptop van onze zoon wilde niet meer laden, dus dachten wij dat er een nieuwe datapoort in moest. Logisch, die jongens zijn misschien niet zo zuinig en zo'n pinnetje kan makkelijk verbuigen of los raken. Volgende dag werden wij gebeld. Het bleek het moederboard te zijn. Geschatte reparatiekosten 500 euro. Gezien het ding 1,5 jaar oud is vonden wij het gek dat het moederboard nu al stuk is, dus zijn we de bon gaan zoeken. Eenmaal bij de winkel zegt die jongen dat dat helaas niet meer gaat omdat hij bij het openen van de laptop een zegel heeft moeten verbreken. Nu is de garantie eraf. Ik ging ter plekke door de grond. Bedankt repairhouse. Geef in vervolg van te vóren bij klanten aan dat je een zegel gaat verbreken en dat ze dan hun garantie kwijt zijn. Had ons 500 euro gescheeld.

Teleurstellende ervaring

Heel jammer. Tot nu toe altijd goede ervaring, o.a. bij aankoop vorig jaar van 2 refurbished laptops en I-phones en de service erna. Nu mocht ik bij plotselinge uitval van mijn beamer, een half uur vòòr een te houden lezing, een beamer huren, maar moest daar wel de daghuur van € 35 voor betalen, ondanks het feit dat ik voornoemde beamer na 2 ½ uur alweer heb terug gebracht. Enige reductie op die kosten had ik wel reeel gevonden. Geen 5 sterren dit keer, jammer..

Snelle analyse en snelle oplossing met duidelijke afspraken.

Problemen met oplaad poort telefoon, snel probleem gevonden en snel opgelost.

Prima afhandeling van de vraag en geen probleem om tijd te nemen voor wat extra service

Zie bovenstaande

Goede voorlichting

Correct en volgens afspraak

Snel, persoonlijk en perfect resultaat

Één kapot cameraglaasjevan mijn mobiel. Zorgvuldig kreeg ik uitgelegd wat de opties waren. Later belde ik terug en wisten ze wie ik was. Binnen een dag kwam het onderdeel binnen, en kon ik gewoon mijn mobiel langsbrengen en een uurtje later weer ophalen, keurig netjes gemaakt!

Snel goed altijd goed

Snelle service en een goede kwaliteit.

Vriendelijk en kundig personeel

Ik heb er gisteren een smartphone gekocht en ik ben gewoon snel en heel goed geholpen.

Deskundig en effectief geholpen.

Deskundig en effectief geholpen.

snel en betaalbaar

Vervanging van het toetsenbord van mijn laptop zou bij HP 500 euro kosten, bij Repairhouse was ik voor 200 euro klaar. Keurig gerepareerd, en na een week was de laptop alweer klaar. Helemaal blij, ik kan iedereen aanbevelen om reparaties hier te laten uitvoeren. Je krijgt van tevoren een prijsopgave, onderzoekskosten zijn verschuldigd bij het niet laten uitvoeren van de reparatie, bij het wel uitvoeren zit dat bij de opgegeven prijs in.

Top want er wordt meegedacht

Batterij vervangen en laadpoort is gereinigd. Mobiel werkt weer als een trein.

Voor schoonmaken contact vind ik 20 euro best duur.

Snelle service.

Zeer goed beleid

Stationsstraat 14

7201 MD Zutphen

Over Repairhouse

Repairhouse voor uw smartphone, tablet, pc en laptop.