Heel fijn geholpen en te woord gestaan. Probleem met m’n iPhone opgelost.

Goed werk, voor acceptabele prijs.

Vriendelijk en vakkundig personeel.

Hier is klant nog koning

Bijzonder vriendelijk en vakkundig

Meer dan geweldig!!!! Klantenservice bestaat hier nog

De medewerker van repairhouse vertelde mij dat hij de bestelde en afgeleverde iphone niet goed genoeg vond. Deze eigen blik op de apparatuur door medewerker van repairhouse zelf, waarbij apparatuur (iphone) die niet goed genoeg is volgens eigen idee wordt terug gestuurd, vind ik heel goed. Heel fijn. Zo weet ik beter dat aan mij alleen dat wordt aangeboden waarvan de medewerkers zelf vinden dat het goed genoeg is. Super! Dank

Prettig en deskundig

Vriendelijk, snel en redelijk geprijsd.

Het beeldscherm van mijn telefoon was stuk. Ze hebben het binnen een uur vervangen.

Vriendelijk en bekwaam

Duidelijke offerte netjes de werkzaamheden verricht volgens afspraak

Snel, vakkundig en volgens afspraak

Fantastische Service

Mijn beeldescherm van mijn laptop was vrij snel gemaakt. De communicatie onderling tussen hen en de klant is duidelijk en verloopt proffesioneel en je weet vrij snel waar je aan toe bent, qua service en prijs. Daarnaast hebben ze als een extra service; mijn laptop van binnen schoongemaakt en alle losse schroefjes die ik kwijt was geraakt weer gefixed en dat zonder etxra kosten voor mij rekening. Ik kan hun zeker aanbevelen het was een "Fantastische erevaring"!

Goed geholpen.

Ik vind het personeel vriendelijk, respectvol, heel eerlijk en behulpzaam. Ze hebben goed naar mij geluisterd en mij zowel als klant als persoon serieus genomen. En het allerbelangrijkste: ze hebben ervoor gezorgd dat mijn tablet het weer net zo goed doet, als dat die deed voordat deze vastliep.

Helemaal goed

De hierboven aangegeven beoordeling lijkt mij meer dan voldoende gekwalificeerd

vlot en goed

ik ben voor de zoveelste keer prettig en goed uit de computer penarie gered door repairhouse

Goede snelle service

Goed, snel & vriendelijk geholpen.

Speaker telefoon was slecht. Dus ik wilde een afspraak maken. Het was rustig en een uur later was mijn telefoon klaar. Klasse hoor! Top team, denken mee en zijn vakkundig. Zéker een aanrader om naar toe te gaan.

Helemaal prima!

Zeer vriendelijk te woord gestaan, snel geholpen met de reparatie van onze iPad en zelfs dezelfde dag al klaar. Netjes bericht via sms dat de reparatie afgerond is.

Deskundig

Ondanks dat het druk is nemen ze toch alle tijd voor je die nodig is, om dingen uit te leggen.

zeer klantvriendelijk én vakkundig

De verkoper vond geen van mijn wensen om een eenvoudige telefoon te kopen, vreemd. Ging mee in wat ik wilde. Behandelde mij, heel vriendelijk en vakkundig.

Servicegericht

Meedenken met de klant. Zéér professioneel. Toch persoonlijk

uitstekend geadviseerd en geholpen

Netjes en snel geholpen bij aanschaf nieuwe telefoons en ipad

Diagnose is niet correct of niet volledig

Voorstel is het toetsenbord vervangen voor 170 euro maar ik ben er niet van overtuigd dat dat defect is!! Een ander toetsenbord aangesloten en dat geeft precies dezelfde fouten. In de winkel werd gezegd dat dat toetsenbord kapot is maar thuis functioneert het prima. Diagnose te snel gemaakt en kost wel veel geld om het te vervangen! Vorige keer werd ik overigens uitstekend geholpen, jammer dat het nu niet goed idee gegaan volgens mij. Kost me wel 35 euro. Wat bleek, de NumLock stond aan! Had ik 170 voor kunnen betalen. En nu dus 35 euro kwijt en niks opgelost. Daarbij vond ik de bejegening verre van professioneel. Ik had dus toch gelijk toen ik twijfelde aan de diagnose.

Uitstekende service

Goed geholpen. Onderdelen besteld en snel geleverd, nette prijs. Zeer tevreden.

Vriendelijk geholpen

Verstand van zaken

Supersnelle top service

Ik had geen doorsnee reparatie van een Ipod van 15 jaar oud. Vanwege de emotionele waarde wilde ik hem laten maken. Battery issue. Tot mijn grote vreugde was dat de volgende dag al gefikst. Top klasse

Super Service

Helemaal fijn! Tijdens vakantie mijn S22 ultra per ongeluk laten vallen, nergens meer een scherm te krijgen. Maar Repairhouse had er nog eentje liggen! En deze kon zelfs direct nog om 16.00 uur vervangen worden, wat een service. Hier wordt je helemaal blij van!

Stationsstraat 14

7201 MD Zutphen

Over Repairhouse

Repairhouse voor uw smartphone, tablet, pc en laptop.