Goede en snelle service

Binnen een paar uur de batterij vervangen van de i-pad

goed geadviseerd

goed geadviseerd

Wauw!

wat een super service in Zutphen, super tof personeel ik ben zo blij! :)

Super snelle service

Telefoon gebracht voor kleine reparatie. Binnen 45 minuten kon ik hem weer ophalen. Super service.

Komt afspraken na

Snelle reparatie service

Batterij moest worden vervangen, was niet op voorraad. Werd besteld, kreeg heel snel bericht dat batterij gearriveerd was. Telefoon gebracht en na een uurtje klaar. Aardige mensen ook.

Goede service en duidelijke uitleg.

Ik ben heel blij dat mijn telefoon gerepareerd is. Het was een rustige sfeer in de winkel. Geen haastige mensen.

Prettig

Zeer snel en kundig geholpen bedankt daarvoor!

Heel goed en vriendelijk geholpen!

Mijn telf had waterschade ! Werd herl snel en vakkundig verholpen

Gewoon Top

Super goed geholpen, vriendelijke mensen.

Uitstekende kwaliteit van reparatie beeldscherm ipad

Vriendelijk personeel, beeldscherm iPad weer netjes in orde binnen een paar uur

Prettige en kundige medewerkers, zeer vriendelijk. Denken met je mee.

Snel en vriendelijk

Ik heb vooraf overleg gehad hoe ik zo snel mogelijk mijn telefoon kon repareren. Samen een moment gekozen. Bleek er toch minder personeel dan gepland. Nogmaals gekeken of het meteen kon, of dat we zouden uitstellen. Maar reparatie was in een dagdeel afgerond.. heb nu in no time weer een perfecte telefoon

Enorm vriendelijk en goed en snel geholpen

Gewoon geweldig

Prima service zonder opdringerigheid

Snelle transparante service

Goed en eerlijk advies. Reparatie kosten vielen erg mee. Vriendelijk geholpen.

Mijn ervaring: continuiteit van service

Geen regelmatige klant, maar door de jaren heen gemerkt dat de ontvangst/ benadering, informatie/ uitleg steeds tot goede oplossingen heeft geleid.

Ben prima geholpen. Aardig personeel. Kreeg gelijk een vertrouwd gevoel.

Men is klantvriendelijk, adequaat en oplossing gericht

Direct, up to date en meer dan voldoende kennis

Geweldige service!

Wederom een fijne ervaring bij Repairhouse in Zutphen. Telefoon van mijn dochter ging stuk tijdens onze vakantie; scherm deed het niet meer. Keurig onder garantie verholpen. Binnen een halve dag was de reparatie klaar! Zoek je een refurbished smartphone en goede service? Ga dan naar Repairhouse.

goed geholpen en meegedacht

goed geholpen en meegedacht

iPhone terug met defecten na reparatie

Na bezoek aan repairhouse nav defecten aan iPhone hebben ze direct keurig opgepakt en onder garantie hersteld! Zeer professionele service en persoonlijke aandacht! Top!

Snelle en duidelijke service

We hebben de batterij van een iPhone X laten vervangen. De uitleg was duidelijk en we konden direct geholpen worden. De telefoon doet het weer prima.

Deskundige en snelle service

Deskundige en snelle service

Snel goed geholpen en duidelijk

Goed geholpen

Stationsstraat 14

7201 MD Zutphen

Over Repairhouse

Repairhouse voor uw smartphone, tablet, pc en laptop.