Snelle transparante service

Goed en eerlijk advies. Reparatie kosten vielen erg mee. Vriendelijk geholpen.

Mijn ervaring: continuiteit van service

Geen regelmatige klant, maar door de jaren heen gemerkt dat de ontvangst/ benadering, informatie/ uitleg steeds tot goede oplossingen heeft geleid.

Ben prima geholpen. Aardig personeel. Kreeg gelijk een vertrouwd gevoel.

Men is klantvriendelijk, adequaat en oplossing gericht

Direct, up to date en meer dan voldoende kennis

Geweldige service!

Wederom een fijne ervaring bij Repairhouse in Zutphen. Telefoon van mijn dochter ging stuk tijdens onze vakantie; scherm deed het niet meer. Keurig onder garantie verholpen. Binnen een halve dag was de reparatie klaar! Zoek je een refurbished smartphone en goede service? Ga dan naar Repairhouse.

goed geholpen en meegedacht

goed geholpen en meegedacht

iPhone terug met defecten na reparatie

Na bezoek aan repairhouse nav defecten aan iPhone hebben ze direct keurig opgepakt en onder garantie hersteld! Zeer professionele service en persoonlijke aandacht! Top!

Snelle en duidelijke service

We hebben de batterij van een iPhone X laten vervangen. De uitleg was duidelijk en we konden direct geholpen worden. De telefoon doet het weer prima.

Deskundige en snelle service

Deskundige en snelle service

Snel goed geholpen en duidelijk

Goed geholpen

Proffesioneel en snel!

Super snelle en vriendelijke service

Top services

Dit bedrijf doet precies of zelfs meer dat je van een soortgelijk bedrijf mag verwachten.

Top bedrijf vakkundig en snelle service

Geweldige service,vriendelijke mensen en mijn probleem is snel en vakkundig opgelost..!!! Top Bedrijf..!!!

Fijne mensen, alle tijd en fijne uitleg

De rust en de expertise zijn zo fijn! En zeker als dan ook nog alles gemaakt kan worden (MacBook met waterschade)

De iPhone is weer top gerepareerd en functioneerde weer zoals nieuw.

Zeer tevreden en blij dat de telefoon weer alles doet met een origineel beeldscherm.

In een paar uurtjes weer als nieuw!

Prettig geholpen

Geduld en vriendelijk

Snel en goed

Vriendelijk personeel. Denken goed met je mee. Leveren goed en snel werk.

Goede service en goed vakmanschap

Snel en vakkundig

Perfecte verkoop en informatie

Xxx

Goede service en klantvriendelijk

Goede service en klantvriendelijk

Prettig, snel en. Goed geholpen!

Scherm van mijn telefoon vervangen. Efficiënt geholpen! En vriendelijk.

Fast efficient & inexpensive !!

My Hard Drive broke on a 14 year old iMac Computer. It was repaired at reasonable cost within 4 days - (Waiting time for ordered parts) Great people, friendly service - Professional & highly organised.

Stationsstraat 14

7201 MD Zutphen

Over Repairhouse

Repairhouse voor uw smartphone, tablet, pc en laptop.