je wordt altijd begripvol te woord gestaan.

We worden fijn geholpen, in ons geval moesten er een aantal onderdelen worden vervangen zodat deze volgens de dame van Repairhouse de labtop nog jaren mee te kunnen. Er wordt echt met je meegedacht. Wij komen uit Apeldoorn maar rijden graag hiervoor naar Zutphen.

Ik zou ze zeker aanbevelen bij fam en vrienden en als het nodig is zeker terug gaan

Altijd betrouwbaar.

We zijn blij om met hun kennis en vriendelijkheid altijd prettig worden geholpen.

Naast de uitgevoerde reparatie tevens goede adviezen en voorstellen gedaan om de computer te optimaliseren.

Vriendelijk, capabel, efficiënt, effectief en geen afzetterij.

Als 88jarige digitale onbenul, ben ik al jarenlang een regelmatige bezoeker en minder vaak klant van Repair House. Elke onbenullige vraag van mij werd vriendelijk, efficiënt en kosteloos beantwoord. Bij aanschaf van materiaal kreeg ik nooit de indruk dat getracht werd mij “een poot uit te draaien”! Het voorgaande en de nabijheid van Repair House zal mij “tot het einde der dagen” telkens laten terugkeren! Ga zo voort!

prima geholpen

snel en duidelijk geholpen

Gezellig, goed en to the point

Ik had een probleem met mn ipone. Diagnose was snel net als de reparatie. Probleem opgelost!

Prima en naar volle tevredenheid de reparatie zeer vlot geregeld

Super service en vakmanschap

Vanmiddag een refurbished toestel gekocht. Het moest overgezet worden. Dat was binnen een uur gereed. Ik kon de stad even in en kreeg eeen bericht dat het gereed was. De man in de winkel stond mij zeer vriendelijk te woord. Wist waar hij het iver had en verkeende een uitstekende service. Van harte aan te bevelen.

Snelle en professionele afhandeling

Vlotte afhandeling zeer professioneel en vriendelijk

Snelle en prettige service

Aardige medewerkers. Onderdelen werden besteld en waren er snel. Reparatie binnen 2 uur. Communicatie via sms prima.

goede service

goede service. Prijs/kwaliteit verhouding oké

Uitstekend!

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam, ik heb hele goede ervaringen met dit bedrijf. En met hun producten!

Snel en goed gerepareerd

Prima geregeld. Mijn vingerafdruk scanner was kaduuk. Moest besteld worden en arriveerde zoals beloofd 2 dagen later. Daarna maar een uurtje m'n telefoon kwijt. Wel jammer dat ik eerst te horen kreeg dat het 39 euro zou kosten en toen ik m'n telefoon inleverde ineens een tientje meer. Daarom 4 sterren ipv 5.

Uitmuntende service, snel geregeld!

De titel zegt het al.. uitmuntendr service en het vervangen van mijn telefoon scherm was snel geregeld :)

Snelle service met een kanttekening

Het heeft ca. 2 weken geduurd voor het scherm binnen was daarna zijn we binnen 1 dag geholpen en was het toestel snel klaar. Echter vond ik het niet ok dat elke klant aanwezig de pincode van het toestel moest geven. Niet op papier of dergelijke maar aan de toonbank werd gevraagd naar de code en de klant kon op dat moment niet anders dan het opnoemen. Met een volle winkel lijkt me dat niet handig, ook omdat het een aantal oudere mensen betrof.

Goed en no nonsens.

Gewoon goed.

Prima gedaan!

Adequaat, deskundig en snel

Ik word hier altijd netjes geholpen en ze doen precies wat ze beloven.

De werkzaamheden zijn correct uitgevoerd. Navraag over de werking van de telefoon zijn duidelijk uitgelegd. Een zaak waar wij allang komen. Blijf zo doorgaan Mvrgr Gé Wormgoor

Perfecte service!

Snel advies, zorgvuldige verwerking en goed geprijsd

Snelle service!

Teleurstellend

Mijn toner van mijn zwart/wit laserprinter. HL 2135 W was leeg. Vincent beweerde dat deze printer niet meer werd ondersteund om voor mijn nieuwe Ipad en telefoon te gebruiken. Dan moest ik een nieuwe kopen. Maar zwart/ wit laserprinters van Brother werden niet meer geleverd. Ik moest een dure kleuren laser printerkopen van Brother of een goedkopere Canon printer met inktpatronen. Omdat ik hem niet geloofde heb ik het Brother bedrijf gebeld. Die medewerker vertelde mij dat mijn laserprinter prima te gebruiken was voor mijn Ipad en telefoon via een app. Ik hoefde geen nieuwe te kopen. Bovendien waren er nog wel zwart/wit laserprinters te koop en hoefde ik geen dure kleurenprinter te kopen. U mag zelf beslissen of u ooit een printer zou kopen met zo'n slecht advies bij het Repairhouse in Zutphen. Ik niet in ieder geval, tenzij je zelf precies weet wat je wilt kopen. Bel Brother voor advies.

Prima en snel

Netjes en snel

goede service

alleen wordt bestelling soms pas later door gegeven - dan moet je onnodig lang wachten voor geleverd wordt.

Stationsstraat 14

7201 MD Zutphen

Over Repairhouse

Repairhouse voor uw smartphone, tablet, pc en laptop.