Prima geholpen

Ervaren en vriendelijk

Fijne service helpen je met alles maar dan ook echt alles

deskundig, vriendelijk en snel

deskundig, vriendelijk en snel

Snel en makkelijk schakelen zowel via website als in direct telefonsch contact. Kon vanuit buitenland reparatie reserveren.

geen poespas fratsen, recht toe recht an een goed advies.

vriendelijk en de tijd geven/nemen die nodig is.

Prima geholpen

Netjes en geduldig geholpen

Zoals altijd prima.

Vriendelijk en meedenkend

Niet meteen een nieuw product verkopen maar ook met andere suggesties komen. Dus toch een refurbised phone.

Goed geholpen

Ze hebben eerst gekeken of mijn bevindingen goed waren en getest, daarna reparatie uitgevoerd. Ook duidelijk omschreven wat ze gingen doen

Perfect.

Goed advies en service!!

Uitstekend geholpen !

Geslaagd waar ik voor kwam met vriendelijke hulp en uitstekend advies. Kan hier mee verder.

Top geholpen door de medewerkers.

Zowel bij het eerste gesprek, bij de keuze van een nieuwe telefoon, met toebehoren was de medewerkster zeer kundig en klantgericht. Ook bij het overzetten van gegevens van de oude naar de nieuwe telefoon was deze medewerker uiterst vriendelijk en kundig. Het overzetten van de gegevens is goed gedaan. Alles was snel binnen 1 dag geregeld.

Werkgever mobiel moest (via de KPN helpdesk voor de werkgever) vervangen worden omdat de batterij verweven (lastig verbonden) is met de hardware. "Vervangen doen we niet meer". Ik vond dat idioot en het repairhouse kon het klusje klaren voor veel minder geld dan maar weer een nieuw mobiel aan te vragen. Afspraak gemaakt en het was uiteindelijk snel en soepletjes geregeld. Perfect (en het milieu is er ook bij gebaat).

Goede service voor mooie prijs

Kundig personeel!

Top geregeld.

Maandagochtend de telefoon van mijn dochter gebracht. Ze maakte zich grote zorgen voorafgaand aan onze vakantie. Binnen 1.5u een nieuw scherm en batterij vervangen. Top service!

goede service

Snel geholpen

De telefoon van mijn dochter werkte niet goed door waterschade. De diagnose was snel gesteld en na een paar uur kon ze hem weer werkend ophalen.

Service gericht

Na aankoop van een nieuw toestel, Samsung S10, lukte het mij niet om deze in bedrijf te nemen. Dank voor jullie hulp. Wel is beloofd dat de aankoopnota per mail zou worden verstuurd. De nota heb ik nog steeds niet ontvangen. Lijkt me belangrijk voor de garantie.

Prima snelle en goede service

De telefoon die we hebben laten repareren, Samsung A50, was snel en vakkundig klaar gemaakt. Na een val was er geen beeld meer en moest het totale scherm vervangen worden. Top gedaan.

Goede service; bij binnenlopen gelijk geholpen! Telefoon weer een mooi beeldscherm. Top gemaakt.

Goede service!

Nieuwe MacBook Air gekocht bij Repairhouse. Ik wilde verschillende belangrijke wijzigingen aanbrengen in de nieuwe en daar stonden ze voor open en dachten mee. Jammer genoeg was n deel, het belangrijkste deel, van de bestanden niet overgezet omdat het ergens anders stond dan misschien gebruikelijk is. Handig zou zijn om van te voren aan te kunnen geven waar je wat kunt vinden, dat scheelt iedereen tijd! Ik heb daar geen verstand van, ging er vanuit dat alles overgezet zou worden. Nu dient het alsnog te gebeuren wat extra tijd kost voor Repairhouse en mij het ongemak van nog niet voluit aan het werk te kunnen gaan. Vandaar mijn keuze voor 4 sterren. Desalniettemin zeer tevreden over de inzet en service!

ervaren, vriendelijk en zeer duidelijk

Zoals altijd prima zo

al jaren de vaste klant

Stationsstraat 14

7201 MD Zutphen

Over Repairhouse

Repairhouse voor uw smartphone, tablet, pc en laptop.