Snelle reparatie en SMS als het klaar is

In korte tijd een ipad batterij vervangen en een nieuw laptop toetsenbord ingebouwd. Kosten opgave vooraf. Het was de volgende werkdag klaar en je krijgt meteen SMS bericht als je kunt ophalen. Vind ik een prettige manier van werken.

Vriendelijke en vlotte behandeling.

Deskundige medewerkers. Vlotte afhandeling.

Goede service, werd snel geholpen.

snel, netjes en in tweede instantie ook helemaal goed

Prima geholpen, herstel was snel en de garantie ook toen bleek dat het niet helemaal in één keer goed was gegaan. Dank!

In één woord prima!!

Het was geweldig om zo snel en goed door mijn vroegere buurjongen geholpen te worden! Nu afwachten hoe het met de nieuwe IPhone gaat ! Ben erg benieuwd!

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Prima geholpen

Mijn telefoon wilde niet meer goed opladen door vuil en stof. Is schoon gemaakt voor een redelijk bedrag en ik kan mijn telefoon weer zonder problemen opladen. Ik kon met een uur de telefoon al weer ophalen. Super service wat wil een mens nog meer in Kock down coronatijd.

Prima de luxe

Klant van Repairhouse voor kleine dingen(kabeltjes) en ook reparatie van bv scherm vd iPhone Ik bestel om het later op te halen en wat zegt de verkoper......oh ik breng het straks wel even...... En het werd ook nog op de fiets bezorgd....Hey is dat luxe of is dat een luxe service. Ik zeg.....gewoon daar kopen... Super bedankt voor deze service

Goede service en denken ook mee.

Komieker terug.

GEWELDIG

Innemen verliep snel en transparant. Na 12 uur al weer gebeld, super!

Uitstekend en nemen zelf de initiatief.

Voor de 2de keer geweest om een batterij te vervangen, gewoon snel en netjes. Ze nemen zelf de initiatief om de telefoon schoon te maken zoals de connector enz

weer fijn, goed geholpen.

probleem met laptop, wilde opeens niet meer opstarten. snel verholpen, duidelijke uitleg.

Snelle service met zeer aardig personeel!

Prettig geholpen.

Prima service!

De service was prima. Iets minder was, dat de link om te betalen niet werkte. Het apparaat werd toch snel bij mij thuis bezorgd en werkt prima!

Zeer snelle reparatie en keurig bericht toen het klaar was.

we worden altijd netjes en correct geholpen

Klantvriendelijk en snel

‘S ochtends gebeld voor een oplader en ‘s middags al in huis. Oplader leek het in eerste instantie niet te doen en waren welwillend voor een oplossing. Later bleek dat niet nodig.

Heel fijn geholpen.

Via beeld bellen een telefoonhoesje uitgezocht. En een paar uur later kwam die jongen het al brengen. Top.

Vlot en goed.

Gebeld en direct afgesproken. Volgende dag klaar.

keurig thuisbezorgd wegens corona

En ook de oude inktpatronen mee terug genomen

Plezierig, rap, precies wat ik nodig had

Plezierige ontvangst, snelle diagnose; spullen earen eerder bezorgd dan ik zelf thuis was

Ben heel correct geholpen.

Mijn telefoon was gaan zwemmen en niet meer te herstellen. Was erg blij dat ik een andere telefoon kon kopen. Bij de aankoop ervan kreeg ik te horen dat ik de kosten van de reparatie/onderzoek niet in rekening werd gebracht. Dat vond ik heel netjes.

Prima service en vriendelijk personeel dat meedenkt in oplossingen

Door een kapot beeldscherm was de iPad geblokkeerd. Scherm netjes vervangen en de blokkade verholpen.

Deskundig en snel

Repairhouse repareert regelmatig defecte hardware voor ons en we zijn erg tevreden. Deskundig, snel en tegen redelijke tarieven.

Heel fijn

Heel fijn.

Stationsstraat 14

7201 MD Zutphen

Over Repairhouse

Repairhouse voor uw smartphone, tablet, pc en laptop.