Perfect!

Het Repairhouse is een heel klantvriendelijkheid bedrijf! Problemen met een refurbished IPhone echt heel netjes opgelost. Ik kan iedereen aanraden om hier een telefoon te kopen. Zij geven eerlijk en duidelijk advies. De garantie is ook heel goed! Top!

Prima goede mensen betrokken niet te moeilijk om wat uit te leggen wij komen eer al jaren

Top service!

Vanmiddag telefonisch besteld, binnen twee uur werd het pakketje bezorgd. Top service!

Heel plezierige medewerker getroffen. Reparatie was goed. Ook nog goed advies gekregen over de eventuele aankoop van een nieuwe Iphone.

Snelle reparatie, altijd prima service en eerlijke prijs!

Zie boven

In één keer klaar, sneller dan verwacht en goedkoper. Perfect!!

Probleem met opladen van mijn Samsung 6 maar alles doet het weer perfect!!

Super goed geholpen en snel!

Uitstekende service voor weinig!!

Uitstekende snelle sirvice voor een zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Netjes geholpen

Correct geholpen

snel en goed

Top klandizie. Kan en doet bijna alles, alleen moet veel besteld worden.

Ze doen en kunnen bijna alles daar voor je doen. Aardige mensen. Kan (ietsjes) duurder zijn als andere, maar hoeft geen tweede keer terug te komen. Dus naar mijn mening alsnog goedkoper als andere met de kwaliteit van een professional.

Duidelijk en snel

Boven verwachting snel, vriendelijk en goedkoop

Top en onovertreffelijk

Je wordt goed geholpen met Respeckt

Perfect, vakkundige, vlotte en vriendelijke service !

Vandaag ene (ook meerdere malen in het verleden) vriendelijk en vakkundig geholpen ivm telefoon met waterschade. Goed advies gehad over een andere telefoon. Dochterlief helemaal happy.

Prima geholpen

Snel en netjes geholpen

Fijn behandeld in de winkel prima service door Corona tijd is mijn aankoop thuis bezorgt

Uitmuntende service

Zeer behulpzaam en goede adviezen. Service met hoofdletters

Deskundig en goede service

Na telefonisch advies ben ik snel en vakkundig geholpen. Goede service en snelle afhandeling. Van te voren duidelijke prijsafspraak dus geen onverwachte verrassingen.

snel en goed

kapotte screen iPad mini was er snel en ook snel klaar

Zie de vijf sterren ....

Vlot geleverd, sympathieke service.

Met aandacht geholpen

Ik ben met aandacht en interesse geholpen door een jonge dame met verstand van telefoons. Ook de snelheid was prima.

Fijn dat dit zo opgelost kan worden via de bezorging

Goed en deskundig geholpen. Vriendelijk!

Vriendelijk, deskundig

Correct

Zeer attent om de bestelling af te leveren aan huis.

Stationsstraat 14

7201 MD Zutphen

Over Repairhouse

Repairhouse voor uw smartphone, tablet, pc en laptop.