Prima tweedehands laptop. Snel geholpen.

Prima tweedehands laptop gekocht bij Repairhouse. Alles werkt goed. Snel geholpen en vriendelijk zoals altijd.

Snelle service, vriendelijk geholpen, attent en deskundig.

Heldere toelichting aan de telefoon ontvangen over wat er aan de hand was met de telefoon van mijn dochter. Tijdens de vakantie zijn we zijn de telefoon gaan brengen op een willekeurig tijdstip. Binnen 30 minuten was de reparatie klaar. Super!

Besteld en thuis gestuurd. Perfect gelopen.

In de winkel geweest om te bestellen. Ter plekke tevens verzending geregeld. Bestelling inmiddels gearriveerd. Telefoontje werkt weer prima. Bedankt voor de vlotte service. Jeroen

Goed en snel reageren

Brengen en dezelfde dag ophalen: prima service.

Super service!

Kwam binnen voor reparatie van mijn scherm. Kon er op wachten! Toen ik mijn koffie op had was mijn telefoon ook al klaar.

Geen enkele informatie over bevindingen. Vragen werden ontweken.

Eerst teleurgesteld over de info van het onderzoek. Na myn verhaal er over op dee site, is er anders gereageerd e weet ik nu wel wat de bevindingen over myn laptop waren.

Vriendelijke, snelle en kundige service

Mijn vaste adres voor reparaties. Zij hebben het volledige vertrouwen van mij als er iets gerepareerd moet worden. Er is veel expertise, kennis van zaken en er wordt meegedacht. Snelle service (mits dat kan), je wordt goed op de hoogte gehouden. Ik ga nergens anders heen!

prima service

zeer vriendelijk geholpen. Groet Mariet

Gewoon goed

Supersnel en goed geholpen

Prima geholpen, vriendelijk personeel

Bij repairhouse heb ik nooit t gevoel dat ze je misleiden of zaken anders voorstellen dan ze zijn.

Snelle reparatie laptop

Vakkundig en goede reparatie van mijn laptop.

Goed adres voor een gebruikte smartphone!

Ik heb een gebruikte telefoon gekocht. op basis van goede ervaring uit het verleden. De service is altijd goed. Maar deze keer net iets minder, dat heeft mijn vertrouwen niet geschaad! Ik heb een mooi toestel wat ruimschoots voldoet aan mijn verwachting, voor een redelijke prijs!

Supersnelle reparatie

Supersnel en voor een nette prijs mijn iPhone 8 gerepareerd. Bevestiging van wegbrengen via bericht. Ook bericht wanneer hij klaar lag. Keurig !

Alles lag klaar, vlotte afhandeling

Ik kwam spullen ophalen. Alles lag duidelijk gedocumenteerd klaar. Sympathieke medewerker.

snelle en goede service

Snelle opposing voor een probleem waar ik zelf niet uitkwam

Zie boven

Prima snelle service

Vandaag voor de 5e keer klant geweest. Net als vorige keren prima en snel geholpen.

Snelle afhandeling en nazorg

Mijn scherm was kapot en werd snel gerepareerd. Daarna bleek de accu los te zitten. Daarmee kon ik terugkomen en werd het kostenloos opgelost. Verder vond ik het een prettige winkel en verliep de communicatie goed.

Snelle inschatting van het probleem even vlot uitgevoerd!

Eerlijk en vriendelijk

Netjes en vriendelijk geholpen voor het vervangen van een batterij. Ik kwam hier terug omdat ze een keer eerder mij adviseerden om een reparatie waar ik om vroeg niet uit te voeren... dit had volgens hen een grote kans om niet mooi(er) te worden. Dat gaf mij vertrouwen.

Snel en tevreden geholpen

Een laagdrempelige winkel waar kunnen repareren voorop staat!

Geweldige service

Mijn telefoon was stuk gevalen met gevolg een kapot beeldscherm. Ik was bang dat er veel meer mis zou zijn maar de heren verzoekende me dat ze echt dachten van niet. Laten maken en binnen 2uur was die klaar! En top service! Dikke 10+

Snel accuraat vriendelijk

Snel accuraat vriendelijk

Ik word direct en vlot geholpen.

Hier kun je alle kanten uit.

Goede en vlotte service, doen echt hun best om je gelijk te helpen

Batterij vervangen binnen een half uur. Daarna nog niet opstarten, mocht hem gelijk komen brengen voor onderzoek. De telefoon bleek alsnog kapot. Kon gelijk een refurbished aanschaffen tegen een scherpe prijs. Die wilde thuis niet goed opladen, mocht weer direct langskomen en het is dezelfde middag gefikst.

Stationsstraat 14

7201 MD Zutphen

Over Repairhouse

Repairhouse voor uw smartphone, tablet, pc en laptop.