Pluspunten

Internetafspraak snel bevestigd en gehouden, reparatie (scherm iPhone 7 plus) zonder problemen, op tijd klaar en alles (homeknop, camera, microfoon) deed het weer, hetgeen niet altijd het geval is bij andere reparateurs. Prima ervaring!

Pluspunten

Zeer aardig, rustige mannen. Perfecte service

Pluspunten

Fijne snelle service

Pluspunten

Klantvriendelijkheid en behulpzaamheid

Nee

Pluspunten

*Snelle service: de volgende ochtend kon ik mijn mobiel al weer ophalen. *Heldere uitleg van het mankement

Pluspunten

Aardige jongen die ons geholpen heeft. Heeft kennis van de zaken waar ze voor staan. Konden gewoon op de reparatie wachten, met een kopje koffie, we hadden wel eerst online een afspraak gemaakt. Super handig en makkelijk. Reparatie was snel en vakkundig uitgevoerd. Er zijn zelfs geen sporen van reparatie te zien. Als er weer een scherm kapot gaat weet ik waar ik m’n telefoon naartoe breng.

Blijf zo doorgaan, mond op mond reclame is de beste reclame die je kunt hebben.

Pluspunten

Vriendelijk Deskundige hulp Geen wachttijd

Onbekend

Pluspunten

Je ontvangt een sms met een reparatienummer bij inlevering van de telefoon. Prima! En natuurlijk een SMS wanneer de reparatie is voltooid. Hoge mate van beleefdheid. Wanneer je belt een "welkom bij de Repairhouse" Wanneer in gesprek krijg je een emailadres. Prima! Snelle reparatie en marktconforme prijzen! Al met al prima voor elkaar bij Repairhouse.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Netjes gerepareerd

Matige service. Gaven aan met een uur mijn telefoon gerepareerd te hebben, maar hadden uitstel nodig. Ze zouden Sms'en wanneer ze klaar waren. Toen we tegen sluitingstijd terugkwamen na niks gehoord te hebben, waren ze dicht. Onaangekondigd weer een dag op mijn telefoon moeten wachten, zonder enig excuus.

Pluspunten

Net personeel, komen niet met onzin biedingen bij inruil.

Pluspunten

Vandaag een refurbished telefoon gekocht bij repairhouse. Ben er super blij mee en wat een goede service, de man die me hielp (ik geloof vincent) was erg vriendelijk en geduldig. Heb goede uitleg gehad en ben goed op weg geholpen. Als ik weer wat nodig heb kom ik zeker terug.

Geen.

Pluspunten

Goede snelle service. Vriendelijk Goede kwaliteit.

Geen verbeterpunt

Pluspunten

vakmanschap, snelle service, accuraat, vriendelijk

Pluspunten

Vriendelijk, goed afgehandeld

Pluspunten

mijn telefoon was heel snel gemaakt, binnen twee uur had ik mijn telefoon terug, plaatje zit er perfect op!

Pluspunten

Super snelle service. Handige chat op de site voor vragen vooraf.

Pluspunten

Snelle reparatie, keurig afspraken nagekomen

Helaas, protectie scherm iPhone 6 niet zo netjes geplaatst. Werd met een, in mijn ogen, smoes afgedaan

Pluspunten

Snelle service goed gerepareerd

Pluspunten

snel en netjes

Stationsstraat 14

7201 MD Zutphen

Over Repairhouse

Repairhouse voor uw smartphone, tablet, pc en laptop.