bekwaam vlot en vreindelijk

Ik kwam met een vraag over mijn smartphone,wat betreft een volgelopen geheugen. Werd vlot en vriendelijk geholpen over de mogelijkheden die er zijn. Kortom , ik heb met een goed gevoel de winkel verlaten.

Snel en uitstekend geholpen.

Ik heb een nieuwe IPhone gekocht. Zij hebben snel en correct de gegevens overgezet.

Goed gedaan

Prima geholpen en snel

Goede, snelle service; echt meedenkers:)

Goed, bli

goede levering

na bestelling sturen ze bericht van binnenkomst

buitengewoon vriendelijk en kundig

en mijn telefoon was al eerder gerepareerd dan ik dacht! snelle jongens, hoor.

Snel en adequaat geholpen

Prima geholpen, goede adviezen en voorstellen waar ik verder mee kan

Snel en efficiƫnt

Vriendelijk geholpen. Snelle reparatie.

Uitstekend geholpen

Vriendelijk meedenkend personeel

prettig meedenkend niet opdringerig klantvriendelijk

top !

Goed en deskundig personeel dat ook nog vriendelijk is en meedenkt met de klant.

Enorm behulpzame en meedenkende medewerker!

Ik had een probleem met de macbook, enorm snel aan de balie geholpen en een aantal handige tips meegekregen.

Goede service, expertise en snelle reparatie

Goede service, expertise en snelle reparatie

Over het algemeen goede service.

Bij mijn laatste bezoek, voor een reset van de telefoon , op een zaterdag, hadden zij mij niet laten weten dat hij klaar was, althans, zij hadden het wel gedaan , maar kwam niet binnen op mijn telefoon. Voor de zekerheid ben ik voor sluitingstijd langsgegaan en de telefoon was klaar . Er moest nog iets gebeuren wat ik niet zelf kon, en dus vroeg ik of zij dat nog konden doen en dat liep uit tot na sluitingstijd. Dat was wel weer een plus.

Vriendelijk en perfect geholpen

Vriendelijk en perfect geholpen

Goede service!

Ik mailde over mijn laptop-speaker en het onderdeel werd meteen besteld. Toen ik de laptop bracht zijn ze meteen aan de slag gegaan en diezelfde middag was het klaar! Top service.

Snelle beoordeling van het probleem

Een vriendelijke baliemedewerker die adequaat een oplossing had voor het probleem!

Duidelijke uitleg en vriendelijk personeel

Supersnel en vriendelijk geholpen

Scherm IPhone kapot door val. Vooraf prijsopgave en tijdstip afgesproken. Binnen een uur gerepareerd

Vriendelijk, betrouwbaar, meedenkend, relaxed, schappelijk

Vraag was een nieuwe connector voor mijn iPhone, bleek niet nodig, na een kwartier weer helemaal gefixed. Vriendelijk, snel en betrouwbaar.

goede en snelle service

snel en goed

geweldig!

snel, vakkundig en klantvriendelijk!

Snel en vriendelijk geholpen

Vooraf prijsopgave en snelle reparatie door vriendelijk personeel. Een belletje na 'diagnose' en overleg voordat er kosten genlmaakt werden

Stationsstraat 14

7201 MD Zutphen

Over Repairhouse

Repairhouse voor uw smartphone, tablet, pc en laptop.