Pluspunten

Repairhouse heeft veel geduld met digibeten !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede communicatie en snelle service.

De website beter bijhouden, veel oude informatie op te vinden.

Pluspunten

- Site biedt heldere informatie over diensten- aanbod en prijzen - Online reparatie afspraak maken - Snel en plezierig geholpen

- Helaas vertelt de site niet dat er onderzoekskosten in rekening worden gebracht indien de beoogde reparatie niet mogelijk blijkt - Winkelinrichting is (nog) niet op orde

Pluspunten

snelle service goede communicatie afspraken worden nagekomen

Pluspunten

Snelle service,duidelijkheid over de kosten. Het was zelfs zo snel dat ik nog op de fiets zat naar huis toe, toen er gebeld werd dat de telefoon klaar was! Top!

Ga vooral zo door! Het enige dat ik kan bedenken is dat als er maar 1 personeelslid aanwezig is, dat je dan wat langer moet wachten tot je geholpen wordt, maar dat weet je vanzelf als je binnenkomt.

Pluspunten

Super ontvangst en reparatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en goede service. Correct naar de klant.

Pluspunten

Prima geholpen snel klaar

Niks

Pluspunten

Vriendelijke en humorvolle medewerker getroffen. Was fijn.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Twee week geleden mijn iPhone ter reparatie aangeboden (na 200 x vallen was het nu echt gebeurd) voor een nieuw scherm. Na de snelle reparatie bleek de touchscreen met regelmaat niet te werken. Helaas kon ik pas na dit weekend langs waarin de telefoon van 40cm hoog valt (iets wat hij voor de reparatie dagelijks deed). Gelijk een barst in mijn scherm. Echter de soort barst doet sterk vermoeden dat er teveel spanning op het glas stond. Vandaag terug naar de winkel in Apeldoorn. Antwoord: meedenken niet mogelijk gewoon nieuw scherm. Op de vraag hoe het kan dat de touchscreen niet altijd werkt is het antwoord; "ja kan, maar nu kan ik niets meer onder garantie". Ik blijf overtuigd dat zowel de uitval en de snelle nieuwe barst volledig te wijten vallen aan de gedane reparatie. Ik snap dat een nieuw scherm iets teveel van het goede is ivm zelf laten vallen, maar een tegemoetkoming en meedenken was toch een kleine moeite!

Pluspunten

Snel geholpen

Pluspunten

Prima service en telefoon keurig gerepareerd tegen redelijke prijs

Pluspunten

Snelle, correcte service

P

Pluspunten

Prettig contact, reeele prijzen, heldere projectcommunicatie

Nog wat meer algemene info over de servicemogelijkheden/reparatiegebieden. In mijngevsl had ik 3 Apple Macs. Was geen probleem, wist ik tevoren (nog) niet

Pluspunten

prima vlotte bediening, er wordt goed meegedacht

Pluspunten

snel positief netjes

Pluspunten

Snel en duidelijk

Pluspunten

Aardige mensen goed geholpen.

???????

Pluspunten

Uitstekende service. Snel en accuraat. De reminder per SMS dat het bestelde onderdeel binnen was, bleek een uitstekende herinnering

Pluspunten

- Razendsnelle service - Zeer klantvriendelijk en meedenkend - Prijs-kwaliteit verhouding is goed

Pluspunten

Snel en supernetjes!

Stationsstraat 14

7201 MD Zutphen

Over Repairhouse

Repairhouse voor uw smartphone, tablet, pc en laptop.