Laden reviews...
70 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen geven een duidelijk beeld van een winkel die uitblinkt in snelle levering, keurige verpakking en vriendelijke medewerkers. Klanten zijn herhaaldelijk blij met de nauwkeurige beschrijvingen en de betrouwbaarheid van levering. De service wordt als consistent en attent ervaren.
Ich habe aus Deutschland bestellt und wurde sehr gut beraten. Die Lieferung erfolgte gemäß Absprache, sicher verpackt ohne überflüssiges Material, was ich heute auch als Qualitätsmerkmal betrachte. Die Ware ist wunderschön und entspricht genau den Bildern im Onlineshop. Auch individuelle Rückfragen werden sehr schnell und freundlich beantwortet. Klare Empfehlung und fünf Sterne
17 January 2026
Isa
Bad Doberan
Marjon & Anneke hebben een mooie zaak met een diversiteit aan producten. Ze denken met je mee en komen met leuke ideeën. Ze zijn zeer klantvriendelijk en reageren snel op mail of app. Ik raad het zeker aan om contact op te nemen met Herbers Lifestyle om samen met de dames tot een mooie samenwerking te komen om uw interieur te verfraaien of te verbeteren.
7 January 2026
Monique en Roy
Blauwestad
helaas de bestelling is niet compleet aangekomen
2 January 2026
wim
barneveld
Komt later ivm de feestdagen maar begrijpelijk dus nog even afwachten
1 January 2026
Ben
Apeldoorn
Tolle Qualität! Unschlagbarer Stil! Schnelle Lieferung! Gerne wieder.
20 December 2025
Stefanie
Wachtberg
Alles ist gut gelaufen: Von der Bestellung bis zur Lieferung. Mit allen gelieferten Artikeln sehr zufrieden. Leider Versandkosten etwas zu hoch und Paypal-Kosten für Überweisung fallen an.
15 December 2025
Dieter
Briesen
Tolle Ware, schnelle und problemlose Abwicklung. Kam wohlbehalten innerhalb einer Woche bei mir in Deutschland an. Ich bin begeistert und würde bei Bedarf jeder Zeit wieder bei HerbersLifestyle bestellen. Nochmal herzlichen Dank für dieses Schmuckstück.
8 December 2025
Maike
Bremen
Snelle en nette levering, echt prachtige gordijnen, zo blij mee!!
6 December 2025
Catharina
Sint Oedenrode
Hallo liebes Team Ich würde gerne die Maße des Holzhockers beziehungsweise des Tritthockers wissen.. Für die Bemühungen schon mal vielen Dank.. Brigitte Deininger
5 December 2025
Brigitte Deininger
73252 Lenningen
Stoelen en nog wat accessoires gekocht, levering was snel (7 weken voor stoelen) Vriendelijk geholpen.
24 November 2025
Fam
Leiden
Ik bestelde vanuit het buitenland en dat gaf wat problemen met de betaling. Na een mail werd dat gelijk geregeld en mijn bestelling kwam de dag dat ik terug kwam ik huis.
22 November 2025
Joke
Westervoort
:-)
21 November 2025
Jan
Spanbroek
Es war meine erste Bestellung und wird sicherlich nicht die letzte sein.
18 November 2025
Marlit
Jößnitz
Schnelle Lieferung toller Metall-rost-artikel ohne ein Zuviel an Verpackung. Bin superzufrieden!
17 November 2025
Antje
Bismark
Ik hou van de stijl van Herbers Lifestyle. En ik shop graag online. De winkel zijn we een keertje geweest, was niet in de buurt van ons, maar zeker de moeite waard om eens langs te gaan!
13 November 2025
Joyce
Nijkerk
De geleverde goederen waren goed verpakt en kwamen overeen met de foto’s op de website
11 November 2025
Rita
Feerwerd
super snel geleverd. Goed verpakt en een prachtige kruik
10 November 2025
Natasja
NIJKERK GLD
Preis/Leistung Top! Super schneller Versand nach Deutschland! Tolle Ware, werde wieder bestellen!
8 November 2025
Sigrid
Böblingen
Alles sehr schön. Schnelle Lieferung. Vielen Dank.
6 November 2025
Claudia
Engelskirchen
Alles keurig verpakt, pakketje was snel geleverd.
2 November 2025
Janet
Muntendam
Zeer vlotte en snelle levering van een heel mooie prachtige Nepalese schotel. Een ware ontdekking. Dank u wel!
1 November 2025
Solange
Lokeren
Zeer tevreden over het product en de levering
28 October 2025
Jacqueline
Heemskerk
Very customer centric and solution oriented. Fast response time and superb customer service.
27 October 2025
claudia
Hamburg
Anneke en Marion hebben smaak. Dat blijkt uit hun uitgebreide mooie assortiment. Voor advies zijn ze dan ook meer dan goed!.
17 October 2025
Carl
Rotterdam
Vriendelijke eigenaar, een telefoontje van haar kant en konden de volgende avond de bestelde artikelen ophalen (te groot voor verzending)
17 October 2025
Johanna
EMMEN
Herbers Lifestyle Wij Marjon en Anneke runnen een online woonwinkel in de landelijke, Stoere, Sfeervolle Stijl. Bij ons vind je o.a Kruiklampen, stoere eetkamer tafels en Salontafels
unieke accessoires, groendecoraties,Indische kasten en kruiken, fauteuils en banken met losse of vaste linnen hoes.
Kavelingen 40
7876TE Valthermond