Heel erg fijn huis voor grotere groep

Huis van alle gemakken voorzien op een leuke locatie aan de Maas.

• Kennis & Vakmanschap

Heel fijne locatie, huis en tuin!

Ruim, mooi gelegen huis met prachtige "speel"tuin voor de kinderen! Goed uitgeruste keuken: alles was in overvloed aanwezig! Fijne ontvangst door de gastvrouw!

Fijne plek, fijne ruimte

Heel lekkere paar dagen gehad met ons gezelschap van 14. Hartelijke ontvangst door de eigenaar. De huiskamer/keuken was lekker ruim en de slaapkamers prima. Alles dik in orde. Fijne plek voor een paar daagjes weg.

Prachtig verblijf

In een mooie omgeving staat deze woning. Vooral de ruime slaapkamers waren erg fijn. Alles was super schoon en de bedden opgemaakt. Genoeg bestek en borden, zodat je niet steeds moest afwassen. Een 10 persoonsbank wat erg gezellig was. Er ligt veel speelgoed voor kinderen en spelletjes voor volwassenen. We mochten onze fietsen overdekt stallen wat erg fijn was omdat het nogal veel regende. Toen we binnen kwamen stonden er 2 Limburgse vlaaien op ons te wachten en was de kamer in een gezellige kerstsfeer gebracht. We hebben hier een heerlijke week gehad.

Het was fantastisch

Wij hebben een super fijn verblijf gehad in de vakantieboerderij. Accomodatie was perfect en de gastvrijheid waardeerde wij enorm !! We hopen hier zeker weer een keer terug te komen.

• Kennis & Vakmanschap

Perfect huis voor een gezellige vakantie!

We hebben met 14 personen en een jonge hond een week in Arcen doorgebracht, het was een mooi ruim huis, goed schoon, voldoende bestek, bekers, glazen etc. Helemaal top was dat iedere slaapkamer een eigen douche had. Ondanks het natte weer kijken wij terug op een hele leuke en fijne vakantie! Mogelijkheden genoeg om je te vermaken voor klein en groot!

Fantastisch familie huis

Zeer goed onderhouden huis voorzien van alle gemakken. Een echte aanrader.

• Kennis & Vakmanschap

Mooi huis, relaxte sfeer, fijne hosts

Perfect vriendenweekend gehad, fijn huis, goede service

• Kennis & Vakmanschap

Heel mooie, goed geoutilleerde groepsaccommodatie

Heel mooie, goed geoutilleerde groepsaccommodatie. We waren er met 22 volwasenenen en het voelt heel ruim.

uniek huis

Fijn sfeervol huis voor grote groep. Alles is in principe aanwezig. Beheerder aardig en behulpzaam.

Prima huis

Het huis is groot genoeg voor 16 personen. Jammer genoeg geen eigen stukje grond. Ook jammer dat er geen kasten waren nu waren wij er maar 2 dagen maar als je er een week bent wil je toch wel je kleding op hangen. En het zou fijn zijn dat het bedden goed op de bedden gelegd zouden worden. Kleine moeite toch.

Fantastische groepsaccommodatie

Hele mooie verbouwde boerderij. Super netjes, fijn gedekte bedden en vriendelijke eigenaren. Voor herhaling vatbaar!

• Kennis & Vakmanschap

Het verblijf was super met acht gewassenen en zeven kinderen we hebben met z'n allen genoten

• Kennis & Vakmanschap

Deze vakantieboederij is ons uitstekend bevallen. Bij aankomst heeft de eigenaresse Wendy, overal waxinelichtjes aangestoken waardoor er gelijk een heel gemoedelijke sfeer in de boerderij was. Het sanitair en de slaapkamers, zowel boven als op de begane grond, waren van goed materiaal en inrichting. Bijzonder is dat er rekening wordt gehouden met minder validen. Ook de keuken was prima van kwaliteit en heel uitvoerig ingericht met maar liefst 2 vaatwassers. Kortom een vette pluim!!!

• Kennis & Vakmanschap

Het was ronduit een super gezellig vakantiewoning

Wij hebben zeer genoten van deze vakantiewoning, van groot tot klein. Er was voor ieder wat wils. Zeer mooi gelegen en ruim in opzet. Zeker een aanrader.

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

netjes, gezellig, heel gastvrij!

Prima plek om met een grote groep een weekend door te brengen. Prachtige omgeving en heel gastvrij zijn we ontvangen!

• Kennis & Vakmanschap

Te klein voor onze familie 13 pers.

Groepsverblijf was wat krap . jammer van de vloerbedekking in de slaapkamers! Prachtige tuin en omgeving! aardige en behulpzame eigenaresse!

• Kennis & Vakmanschap

Kamers met eigen badkamer is wel zo fijn.

Gelogeerd in de vakantieboerderij prima kamers en bedden en eigen badkamer. Veel ruimte binnen en buiten. Zijn enthousiast over de locatie. Hebben het goed naar onze zin gehad.

• Betrouwbaarheid

Prima huis op mooie locatie

Het huis heeft alles wat je nodig hebt. Het is er schoon en ligt in een mooie omgeving waar het met name voor fietsers en eldorado is

Prima groot huis

Prima verblijf

Heel fijne plek

We hebben het goed naar onze zin gehad, het huis is van alle gemakken voorzien.

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Fantastisch huisje, hele mooie omgeving, vriendelijke beheerders. Gewoon een top vakantie gehad.

• Kennis & Vakmanschap

Rust, privacy, voorzieningen en prachtige natuur in de buurt. Wat moet je nog meer!

• Kennis & Vakmanschap

Uitstekende accommodatie. Zeer compleet.

Wij hebben een uitstekend weekend beleefd in de vakantieboerderij Appelhof Uitstekend kamers, hele ruime gemeenschappelijke ruimte. Uitstekend verzorgde keuken. Heel goede service en ook heel prettig contact met de eigenaren, Het was voor ons ook een prima uitvalbasis om interessante plaatsen te bezoeken zoals Menkemaborg in Uithuizen, ook de Eemshaven, en het schilderachtige plaatsje Winsum.

• Kennis & Vakmanschap

Geweldig. Heerlijk de rust en de ruimte!!

Schoon huis, alles is aanwezig. Dit is ons 2e bezoekje en we komen gauw weer terug

Mondriaanstraat 12

3262TH Oud-beijerland