Mooi comfortabel

We werden hartelijk ontvangen in een zeer compleet en prachtig verbouwde schuur

Geweldig!!

Wat voelde we ons welkom in deze mooie en ook heel schone vakantieboerderij. Het huis is van alle gemakken voorzien, heerlijke bedden en niet te vergeten de heerlijke bank! Mooie tuin en prachtige omgeving. Enige minpunt 8s de stank die af en toe buiten hangt van hey bedrijf aan d3 overkant van de maas. Met vriendelijke groeten, Jan en Corrie

• Betrouwbaarheid N.v.t.

Het was geweldig!

Ons familie weekend was een succes in zo'n mooie accommodatie. Geweldig huis, mooie locatie en zeer gastvrije eigenaar.

Prachtige, goed verzorgde villa

Prachtige en goed verzorgde villa. Er was zelfs een ruime partytent in de tuin opgezet en ingericht als extra woonkamer (met heater) om meer ruimte te creëren ivm Corona. Uitstekende communicatie met eigenaren. Er werd erg goed meegedacht over hoe de slaapvertrekken in te delen voor ons gezelschap en hierin was veel flexibiliteit. Enige dat we een beetje misten was een woonkamer waar je met z’n allen kon zitten. De gezamenlijke momenten vonden nu allemaal in de ruime woonkeuken plaats.

• Kennis & Vakmanschap

Het enigste wat wat minder was dat de gordijnen op de slaapkamers zo veel licht doorlieten..... verder erg tevreden...

Fantastisch!!!!

Gezellig ontvangst! Prachtige boerderij! Schoon met alles erop en eraan! Speelparadijs voor de kinderen! Vrij en toch op loopafstand van het dorp! Echte aanrader!!

• Kennis & Vakmanschap

Prima locatie voor een coronaveilig familieweekend

Mooie ruime locatie. Vanwege Corona heel fijn dat er goed afstand gehouden kon worden en dat alle stellen eigen kamers en eigen sanitair hadden. Fijne ligging ook in een mooie omgeving met veel mogelijkheden voor wandelen en fietsen.

• Kennis & Vakmanschap

Ons weekend in Friesland was uitstekend: het weer viel alles mee; de appartementen waren prima en de ontvangst was gastvrij. de binnenspeelplaats was een topper: de kinderen zijn niet van het erf af geweest. Voor de 10de keer hebben we jaarlijks een familieweekend georganiseerd en deze vakantieboerderij zit zeker in de top 3.

Perfect.

Wij hebben als familie genoten van de perfectie van de accomodatie en de gastvrijheid van Arjan en Janneke. Niets was hun teveel en zeker een aanrader als je wilt genieten van de luxe van een vakantieboederij.

Gezellige boerderij

Ondanks de angst van sommige familieleden hebben wij een heel gezellig weekend gehad. De kleinkinderen hebben genoten van alles wat erom de boerderij te beleven viel. En de volwassenen hebben heerlijke wandelingen gemaakt. Prachtige natuur en wij hebben geboft met het weer . En de ruimte in huis was grandioos. Een top weekend

• Kennis & Vakmanschap

Prachtige plek, zeer fijne accomodatie

We hebben met 6 gezinnen een prachtig coronaproof weekend mogen hebben op deze vakantieboerderij. Van alle gemakken voorzien, rust en ruimte. Zeer vriendelijke beheerder.

• Kennis & Vakmanschap

Fijn groot huis met prachtige tuin.

Prettig verblijf, ruime kamers, veel zitjes buiten, kinderen hebben zich goed vermaakt buiten.

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Mooi huis, schoonmaak moet beter in meer tijd

Mooi park mooi huis. Schoonmaak moet iets beter. Maar dat lukt niet in 3 uur met 1 werknemer.

• Kennis & Vakmanschap

Een hele fijne accommodatie voor families met kinderen

Fijne accommodatie

• Kennis & Vakmanschap

Fantastisch verblijf voor een familieweekend

Wat een verrassend mooie verbouwde boerderij, oude details met een industriele look, heel ruim en sfeervol. Onze kleinkinderen hebben genoten van het helpen bij het melken van de koeien en het ritje op de tracktor, wat zijn jullie een geweldige leuke en lieve gastheer en gastvrouw!

• Kennis & Vakmanschap

Een mooie accommodatie op een perfecte locatie

De accommodatie was verzorgd, de eigenaresse vriendelijk. Er is voldoende ruimte in en om de accommodatie voor een prima verblijf voor een grote groep. We waren met 19 personen in de grote accommodatie (berkenstee), contact verliep goed en er werd goed meegedacht ivm Corona en de mogelijkheden. In de omgeving genoeg mogelijkheden voor een uitstapje. Klimpark in paasloo is een aanrader. We kijken terug op een fantastisch weekend!

• Kennis & Vakmanschap

Gastvrij, schoon en heerlijk ontbijt

Bij aankomst vriendelijk ontvangen en stond er heerlijke appeltaart klaar! De kamer was geweldig, prima bed/goed schoon/mooi ingericht Het ontbijt was goed geregeld en ruim voldoende en gevarieerd Voor de kinderen genoeg te doen Alleen één klein minpuntje... Als je als gezelschap de appelhof huurt heb je geen privacy in "de kamer", het oogt meer als een gemeenschappelijke ruimte en er kunnen andere gasten binnen komen. Als je je daar op instelt geen enkel probleem, maar voor ons was het even schakelen. Uiteindelijk goed opgelost door de gastvrouw!!! We zouden het zeker wel aanbevelen bij anderen !!! Bedankt voor het verzorgde weekend dat we bij jullie mochten verblijven!

Super leuk

Fijne vakantie, fijn huis

• Kennis & Vakmanschap

Ons eerste familieweekend was een groot succes. De lokatie heeft daar zeker toe bijgedragen :-)

Fijne groepsaccomodatie. De hele boerderij voor ons (13 pers) alleen. Prima ruime huiskamer, fijne plek buiten op het terras, sanitaire ruimte prima, ruime opzet en schoon, mooie slaapkamers en slaapzalen. Als we wat positieve feedback mogen geven. Veel vliegen, muggen aanwezig, wat ook wel hoort bij de lokatie. Op zondag begon het toiletpapier op te raken incl. papier bij de wastafels. Misschien iets rondom electronics, grote TV of beamer. Wat we wel vervelend vonden is dat we aangesproken werden op geluid/lawaai. Er zijn een paar camperplekken aanwezig, mogelijk komt het daar vandaan, maar we denken dat wij het netjes hebben gehouden, maar een pubquiz en karaoke-avond < 24:00 hr zou binnen moeten kunnen.

Top huis

Vriendelijke mensen. Keurig schoon. Gastvrij. Mooie omgeving. Kortom fantastisch lang weekend gehad. Vrolijke groetjes, Jan, Monique, Jan, Jannie, Ingrid, Jeroen.

• Kennis & Vakmanschap

Schitterende locatie, helaas geen privacy

We hebben genoten van een weekend in het mooie Epen. Heerlijk gewandeld direct vanaf de boerderij. Toen wij de documenten per mail ontvingen schrokken wij wel. Op de site wordt niet gesproken over de ligging op een camping, het niet privé zijn van het terras en de andere appartementen. Met 15 personen in een schitterend appartement, tussen allerlei koppels waarmee je het terras deelt, dan veroorzaak je al gauw overlast en voel je je niet vrij. Dat het appartement op camping ligt en geen privé terras, speeltoestellen had op de site moeten staan. De eigenares is zeer vriendelijk, appartement heel mooi en schoon.

Prima vakantie woning.

Mooie ruime woning, netjes en goed verzorgd.

Kan niet beter!

Ruim, schoon, compleet, mooie omgeving,stil,sfeervol, mooie en goed werkbare keuken, lekkere bedden, ruime parkeergelegenheid, duidelijk aangegeven aan de weg, kortom... ideaal voor een groepsvakantie- weekend. We gaan deze plek zeer zeker onthouden!!! P.s. Vergeten we nog de vriendeljke ontvangst!

• Kennis & Vakmanschap

Het was een waar genoegen.

Wij, onze kinderen en kleinkinderen hebben genoten. Mooie omgeving, fijn huis en hartelijke gastvrouw en gastheer. Kleinkinderen werden op een leuke manier betrokken bij het boerenleven. Willen volgend jaar weer terug naar deze locatie.

• Kennis & Vakmanschap

Heerlijk familiehuis met ruime privé tuin in een mooi gebied

Mondriaanstraat 12

3262TH Oud-beijerland