Uitstekende locatie, met mooie centrale ruimtes.

Prima verblijf gehad, een grote accommodatie, met mooie centrale ruimtes.

Zeer goed gevallen!!

Mooi groot en schoon huis. Veel servies bestek en pannen aan wezig . De bedden zijn ook prima. Wel een paar aandachts puntjes nodig zoals kindveiligheid stopcontact en niet afgedekt. Weinig tot geen traphekjes in die er zijn functioneren niet. Spoelbak van het toilet loopt erg langzaam vol en kleine straal uit de douche denk kalk in leidingen. De omgeving is prachtig en we komen zeker nog eens terug.

Hartstikke goed voor elkaar

Netjesen goed voor elkaar leuk weekend gehad

Mooi huis van alle gemakken voorzien in een prachtige omgeving. Zeer gastvrij en behulpzaam, een echte aanrader !

Uitstekend adres royaal verblijf

Wat een hartelijke ontvangst met een zelf gebakken appeltaart! Winter bbq gedaan bij de vuurkorf.. Hout was aanwezig evenals een grote bbq. veel spellen en speelgoed aanwezig. Aanrader!

Een geweldig familieweekend!!

Dit cadeau gedaan voor het 60-jarig huwelijk van mijn ouders. Alle kinderen, kleinkinderen en achterkkleinkinderen waren erbij. Een geweldige lokatie.

Erg compleet verblijf

Genoten van de omgeving en de voorzieningen in en rond het huis!

Mooie, ruime en karakteristieke woning

De vakantiewoning is erg ruim opgezet. Mooie kamers met bijna allemaal een eigen badkamer. De woonkeuken is erg gezellig voor met een grote groep.

Super mooi huis. We hebben genoten.

We hebben genoten samen met de cliënten. Mooi huis met fijn ieder een eigen slaapkamer en badkamer.

Een fantastisch weekend met slechts één minpuntje.

Wij hebben met 20 personen een prima weekend gehad. Zowel bij ontvangst als vertrek heel plezierig contact met de beheerster. Het enige bezwaar vond ik de toiletmogelijkheden op de eerste verdieping. Met zoveel personen vind ik dit eigenlijk onvoldoende. Buiten dit bezwaar een fantastisch weekend in een zeer gezellige ruimte!

Alles klopte en wij hebben het fantastisch gehad en de kids ook!

Fantastisch !

We hebben met onze kroost genoten van het ruime,verzorgde huis, de schitterende omgeving en de vriendelijke eigenaars.

Prachtig verblijf in een prachtige omgeving 😀👍

Idem

Het was fantastisch!

Dit huis bood genoeg ruimte voor onze grote familie. Voor jong en oud genoeg te doen. Het was super.

Prima huisjes mooie omgeving

Alles was aanwezig in het grote huis. Doordat het losse huisjes waren had je voldoende privacy

Goed voor mekaar

Hele goede akomodatie

Heerlijke gezellige mooie plek met heel veel ruimte.

Genoten van de ambiance, de gastvrijheid en de omgeving. Super gezellig en compleet huis ook met 15 gasten heerlijk en comfortabel. De slaapkamers en badkamers zijn groot en comfortabel.

Wat een heerlijk huis met al die ruimte en tafels.

Genieten, lekker koken samen, spelletjes doen, buiten. Alles kan en het huis is super comfortabel en gezellig!

Een geweldige plek voor een familiefeestje

3 kleindochters die 20 zijn geworden 1 zoon die 50 is geworden 1 zus die 70 is geworden Zelf dit weekend 75 geworden. Dus reden te over voor een familiefeestje . We hadden heerlijk de ruimte om spelletjes te doen en hebben ons s middags vermaakt met een bezoek aan een kamelen melkerij en een huifkar tocht met een stukje struinen erin lang de Maas. B.B.Q. in de feestzaal, waar jongste kleindochter (3 jr.)zich geweldig op de muziek heeft uitgeleefd Iedereen was tevreden over het weekend en de accommodatie

Top huis

Een mooi huis van alle gemakken voorzien. Ontvangst met verse bloemen en een fles wijn.Alles was netjes en schoon. Wij hadden hier een familie weekend iedereen heeft genoten. Een aanrader.

Super!!!

Prachtig huis in een mooi gebied. Het huis is schoon, netjes en gezellig. Ingericht. Voorzien van alles wat je nodig hebt. Ideaal voor een gezellig weekend.

Geweldige boerderij!

Wij hebben het als geweldig ervaren. Voor iedereen was er iets te doen en heerlijk dat elke kamer een eigen badkamer en toilet heeft welke er ook nog top uitzien. Wij hebben een top weekend gehad.

Geweldig!

Superleuk huis met lieve eigenaren. Een fantastisch weekend gehad. Alles prima in orde. Prachtige tuin en genoeg te doen in de omgeving

goed verzorgde lokatie

Heerlijk familieweekend gehad!

Zeer fijn verblijf

Een zeer fijn verbijf gehad in vakantieboerderij Aalten. Alles is aanwezig en alles ziet er netjes uit. Fijn ook dat er bij ongeveer alle kamers een douche en toilet aanwezig is. Ook in de omgeving genoeg te doen.

Mondriaanstraat 12

3262TH Oud-beijerland