Mooie vakantieboerderij in een mooie omgeving
....
Het is een gedateerd verblijf, maar alles werkte. Veel ruimte binnen en buiten. Veel speelgoed binnen en buiten voor volwassenen en kinderen. Je kunt als het regent ook nog buiten onder het afdak zitten. Eigenaresse was altijd goed te bereiken. Van te voren gasbarbecue en eten besteld. Prima geregeld. Heel veel glaswerk, bekers, borden en bestek aanwezig.
Mooie ruime boerderij van alle gemakken voorzien. Wij zaten in de lente en het was prima vertoeven in de aangebouwde serre waar de temperatuur al mooi opliep van de zonnige dagen. Meindert de beheerder is een fantastische gastheer die ons alles over de professioneel ingerichte keuken welke overigens van alle gemakken voorzien is heeft uitgelegd. Bij de boerderij liggen een aantal kano's welke vrij te gebruiken zijn om de omgeving vanaf het water te bekijken. Op het steigertje vlakbij kan je heerlijk genieten van de zonsondergang. Wij (groep 11 mannen) hebben ons goed vermaakt
Het contact met de host was erg goed. De aankomst verliep erg gemakkelijk. De accommodatie is ruim op gezet en van alle gemakken voorzien.
Het was een super mooi, schoon en gezellig huis mét alle gemakken van toepassing. Wij hebben een geweldig weekend gehad met elkaar
Het vakantiehuis was erg gezellig. Alles voor handen voor een prima vakantie. Ook genoeg ruimte om even terug te trekken.
Mooi ruim huis, veel aanwezig! Heerlijke buitruimte. Netjes schoon en heerlijk dat de bedden al opgemaakt waren! Zeker de moeite waard!
De eerste week van januari 2022 hebben wij doorgebracht in dit ruime huis. Dankzij de vele slaapkamers, 2 badkamers en 3 toiletten was een vakantie met meerdere personen in Covid-tijd uitstekend te doen. Het huis is van alle gemakken voorzien. Karaktervol van zichzelf en ook zo ingericht. Schoon, fris opgemaakte bedden. Ruim voldoende handdoeken. De sauna en hottub vielen erg in de smaak. Onze 6 jaar jonge kleindochter was de hottub bijna niet uit te krijgen. Hij was goed op temperatuur te krijgen en houden. Ons gezelschap bestond uit 6 volwassenen, 3 kinderen en een hond.
Wij hebben het erg naar ons zin gehad. Het huis was ruim met compartimenten waardoor we elkaar niet in de weg liepen. Wel wat gehorig in de keuken, door de plavuizen vloer.
Een heerlijke week gehad als familie, ieder gezin een eigen huisje, waar je je even kunt terugtrekken en een gezellige huiskamer/ keuken waar je als groep bij elkaar kunt zijn. Van alle gemakken voorzien en heel goede bedden! Kortom: een aanrader!
Ideale keuken, veel leuke slaapplekken voor alle kinderen en van alle gemakken voorzien!
We hadden geboekt voor 10 gezinnen met kinderen. Uiteindelijk zijn wij door corona maar met 4 gezinnen gegaan en hadden wij prima de ruimte in het huis. Misschien dat het met de maximale bezetting wat krapper wordt.
Een mooi ruime locatie, met veel luxe. Voor kinderen ook een heerlijk terrein en leuke toestellen om mee te spelen en racen, samen met bijzonder attente en vriendelijke verhuurders. Prima verblijf!
Een warm welkom door de eigenaresse die toevallig bij de sleutels stond. Je kan eenvoudig contactdoos inchecken. Het huis is prachtig, erg ruim, heel schoon en netjes onderhouden. De slaapkamers zijn ook ruim, heerlijk die eigen badkamer. Het is een mooie locatie, met veel mogelijkheden in de buurt. Veel boerderijen met eigen producten. Kortom, wij hebben een heerlijk verblijf gehad!
Een gezellige midweek gehad. Mooie plek, veel ruimte, luxe keuken en alles heel netjes.
Originele beoordeling
fijne weekend gehad, samen met kinderen en kleinkinderen. goed ontbijt, goed verzorgd, schoon, fijne douches. onvergetelijk.
Vakantiehuis Buiten in De Lutte gehuurd . Prachtig huis waar alles aanwezig is . Overal is aangedacht . Zeer tevreden !
wij hebben een prima familie weekend gehad
Prima locatie voor een familie evenement we hebben enorm genoten van de woning waar mooie ruimte is om te koken en te eten na afloop te genieten in de huiskamer / bar wat wil je nog meer verder mooie omgeving voor wandelen en fietsen de vlaai(en) van Dikke Mik zijn een aanrader Familie Boersma
gewoon goed ..gewelidig
Het enige wat wij hebben gemist is een grote oven. En misschien in de toekomst de twijfelaars vervangen; dit is niet meer van deze tijd.
Welkom ontvangst, veel ruimte, sfeervol ingericht en fijne buitenruimte. Goede keuken inrichting. Bergeijk is een goede locatie om te gaan fietsen en/of wandelen. Wij hebben genoten van ons familie weekend.
Fijn verblijf waar aan de kinderen gedacht is. Er is een mooie speeltuin, boerderij dieren die geaaid kunnen worden en stevige stapelbedden. Het huis is wat gehorig maar schoon en comfortabel. Goede prijs kwaliteit verhouding.
We hebben een fijne tijd gehad als familie in het mooie ruime huis aan de Maas. De eigenaars zijn aardige mensen en helpen waar mogelijk!
Mondriaanstraat 12
3262TH Oud-beijerland