Top verblijf

We waren enthousiast over de lokatie en de huisvesting: super! Schoon en gezellig. Geen gammele meubels en alles is aanwezig. Ook buiten was het goed vertoeven.

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Een geslaagd familie weekend.

Ieder gezin apart zijn appartementje, en samen wel een groepsruimte. Heel praktisch! Heerlijk schone ruimtes! En lekkere kruidkoek!

• Kennis & Vakmanschap

Heerlijk huis, goeie bedden en douche. lekkere ruimte voor de kids om buiten te spelen

We hebben erg genoten met zijn allen kinderen en kleinkinderen en hondje. Ee aanrader.

• Kwaliteit N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

zeer goede ervaring. prachtige accommodatie

zeer goede accommodatie, alleen de weg staat er wel erg dicht op.

Geweldig!!

Super leuk weekend gehad met mijn gezin: 10 volwassenen en 3 kinderen Mooi huis, riante tuin en genoeg vertier voor de kids! We mochten ook gebruik maken van de vele fietsen van de eigenaar, dus de mooie omgeving ook verkend! Absoluut een aanrader!!

• Kennis & Vakmanschap

Geweldig mooi huis met zeer gastvrije eigenaren!

Met ons gezin genoten van deze mooie villa die van alle gemakken is voorzien!

Ontspannen

Heerlijke tuin/bos,met leuke hoekjes. Huis van alle gemakken voorzien.

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Fijne locatie met goede voorzieningen

Een echte groepsaccommodatie met goede apparatuur. De keukenapparatuur is echt top! Lekker veel binnenruimte, waar wij door het slechte weer helaas veel hebben verbleven. We zien er naar uit om hier nog eens te verblijven, maar dan met goed weer. Zodat we de omgeving wat beter kunnen verkennen!

Heerlijk

We hebben volop genoten van de rust en ruimte rondom de boerderij en de natuurgebieden in de buurt. Leeuwarden is op de fiets te bereiken. Zeker een aanrader, wij hebben genoten en wie weet komen we nog eens terug.

• Kennis & Vakmanschap

Gezellig met zijn allen op de boerderij

Ieder zijn eigen plek en toch samen lekker eten en spelletjes spelen. Leuke diertjes en fietsjes/skelters in schuur voor kinderen mee te spelen.

• Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Hele leuke vakantie in een mooie omgeving.

Leuke boerderij. Onze kinderen hebben er heerlijk kunnen spelen op de trampoline, met de skelters, schommels en tafeltennis. Mooie omgeving om lekkerste wandelen en fietsen. Ook hebben we op de boerderij bij de eigenaresse een introductieworshop paardencoaching gevolgd. Leuk om mee te maken.

Genieten met elkaar

Prima locatie voor familievakantie

• Kennis & Vakmanschap

Geweldig mooi huis. Grote fijne tuin met veel speel mogelijkheden

Alles goed geregeld. Als we iets misten, werd het meteen geregeld. Super goede service

• Kennis & Vakmanschap

Heerlijk ruime vakantiewoning in schitterende omgeving

We hebben een heerlijke week gehad in deze comfortabele, schone en praktisch-prima ingerichte vakantiewoning. Wat een geweldig landschap, voor wandelaars is nauwelijks een betere uitvalsbasis te bedenken. Welke kant je ook oploopt: prachtig.

• Kennis & Vakmanschap

Vriendelijk, schoon, ideaal voor kinderen

Ontzettend leuk voor kinderen. De boer heeft geduldig alles uitgelegd aan de kinderen en ze mochten de pasgeboren geitjes vasthouden. Het huis is ruim en schoon en van alle gemakken voorzien (zelfs een mixer was aanwezig ;-)

• Kennis & Vakmanschap

Wow, erg compleet en mooi huis!

We hebben volop genoten. Een super en compleet huis in een mooie omgeving. Erg gastvrij ontvangen.

• Kennis & Vakmanschap

Mooi, gezellig, schoon, kindvriendelijk huis.

Vriendelijk ontvangst door eigenaar. Mooi huis, sfeervolle inrichting, heel schoon en netjes. Alles was aanwezig! Gelegen aan een gezellige binnenplaats met omheinde vijver en genoeg te doen voor de kinderen. Heerlijke midweek gehad!

Heerlijke rustvakantie

Het is een mooi huis, zeer schoon, geweldige ligging. Super vriendelijke eigenaren, die je overal informatie over geven, zoals waar te wandelen. Ook de kano's bij het huis zijn super. Omgeving is hartstikke mooi en rustig. Goed restaurant naast het huis. Alles is verder aanwezig. Wij hebben een super week gehad.

• Kennis & Vakmanschap

Verrassende ontvangst en super ruime vakantieboerderij.

Bij aankomst ruime omgeving, mooie ligging aan rand van bossen. Woning met in achtertuin ruime tuin met speelgelegenheid voor kinderen en zit gelegenheid. Lekker op zuiden gelegen. Een dagje minder weer en kinderen kunnen fijn binnen allerlei spelletjes doen er is ruim voldoende aanwezig. Goede Wifi verbinding. De grote trampoline in de achtertuin was wel de favoriet bij de kinderen. Jammer dat er in deze tijd zoveel verplicht gesloten was maar anders is er in de directe omgeving veel de beleven en te doen. Mooi is ook het wandelgebied. Rond uit. Genoten van zowel de woning als de omgeving.

• Kennis & Vakmanschap N.v.t.

Heerlijk huis op groot park

De leistert is heel groot maar prachtig onderhouden. Ruim opgezette vakantiewoningen. Niet het allerschoonst maar prima basis schoon. Voldoende faciliteiten in huis met een heerlijke douche/bad en echt hele mooie speelplekken voor de kinderen. We hebben ook nog eens getroffen met het weer wat het helemaal compleet maakte. De eetgelegenheden waren door corona minder, frietjes lekker maar afhaal (via verde) matig. We hebben genoten. Communicatie via mail en telefoon snel en vriendelijk

• Kennis & Vakmanschap

Heerlijk ruim en gezellig huis

Met Pasen verbleven we hier voor en familieweekend. Het huis is smaakvol ingericht en duidelijk gebouwd door iemand die snapt wat goed werkt voor een grote groep. De vakantieboerderij is uitermate geschikt om samen te tafelen, te borrelen aan de bar (met tap!), spelletjes te spelen of eieren te schilderen aan de hoge tafel of te loungen bij het hout kacheltje. De slaapkamers en badkamers zijn ruim en mooi. De kinderkamer met bedstee en matrassen op de vide is een feest voor de kleintjes. Ook buiten is het aangenaam toeven. Een van de twee ruime terrassen is altijd wel in de zon, het voetbalveld en de trampoline zorgen voor vertier en ook de tafeltennistafel is veel gebruikt. De gastheer was heel vriendelijk en behulpzaam. Varen op de Maas in de woeste Willem is een niet te missen hoogtepunt net als wandelen langs de Swalm. Dit verblijf is echt een aanrader voor wie onbezorgd wil genieten van een familieweekend.

• Kennis & Vakmanschap

Prima weekend in een mooi, ruim opgezet park

Genoten van ons weekend. Het was een mooi, ruim en schoon park. Ruime woningen en een ruime tuin. Alles was nog niet open door corona, maar als het allemaal weer open mag is het een fijn park en we gaan zeker nog een keer terug.

• Kennis & Vakmanschap

Mooi en ruim huis,gezellige woonkeuken, lekkere bedden En een enorme tuin met vermaak voor kinderen. Jammer dat er ipv 2 douches in een ruimte geen twee aparte badkamers zijn. Super verblijf gehad

• Kennis & Vakmanschap

Nadat de boeking op het laatste moment toch mis dreigde te gaan, werd actief aan een oplossing gewerkt, waarna we met veel plezier een weekend met elkaar mochten genieten op de vakantieboerderij.

Uitstekend en goed verzorgd

Wij hebben een heerlijk weeekend gehad in een prima huis. Alleen het zitgedeelte was wat krap voor 12 personen maar voor ons was dat geen bezwaar.

Mondriaanstraat 12

3262TH Oud-beijerland