Goede service en goed geholpen

Na een kleine vergissing , korting gehad op de volgende aankoop ,waardoor de transportkosten zijn gecompenseerd. Erg tevreden !!

Snel, vriendelijk en oplossingsgericht.

Al jaren halen wij hier onze kussens en stormbanen. Een belletje en alles is geregeld. Goede garantie voorwaarden. En boven alles is iedereen altijd erg vriendelijk. Groetjes Team Flevojump springkussen huren Almere

snelle levering ondanks dat de banners er niet bij zaten deze sturen ze na. tip kijk eerst de poppen na voor verzending

Super tevreden

Snelle levering en top service.

Zeer snelle levering

Attractie besteld en dag erna binnen. Nette kwaliteit en snelle handelen.

Goed geholpen ,snel geleverd!

Goede ervaring

Makkelijk aan te vragen en snel geleverd aan huis.

goede zichtbaarheid voor de vereniging bij events

Onlangs hebben we een nieuwe skytube in gebruik genomen, met hierop ons verenigingslogo afgedrukt. Bij events zijn we nu duidelijk zichtbaar! Blij met de aanschaf!

Ze staan altijd voor mij klaar!

De service is altijd perfect , ze staan altijd voor mij klaar, en houden zich altijd aan de afspraak! Dus kortom JB stemt mij zeer TEVREE

helemaal goed hoor

Top bedrijf met zeer goede klantenservice

Wij hebben inmiddels meerdere springkussens aangeschaft bij jb-inflatable. Als startende ondernemers in de partyverhuur zijn we erg goed geholpen met adviezen en uitleg over de verschillende springkussens. Ook toen we per ongeluk een verkeerde stormbaan besteld hadden werd er erg goed meegedacht en konden we dit samen zeer netjes oplossen. We zullen hier in de toekomst zeker vaker bestellen . Bent u opzoek naar kwaliteit en goede klantenservice, dan bent u bij jb-inflatable op het juiste adres.

Goede producten, fijne mensen

Ik heb hier al meerdere springkussens & stormbanen afgenomen. Ben erg tevreden over de kwaliteit, communicatie en de mensen die daar werken. Hebben kennis, voldoende voorraad en alles is zoals het moet zijn. Zeker een aanrader. De kussens zijn niet goedkoop maar de kwaliteit is wel geweldig.

Twee jaar geleden kwamen we in contact met JB voor ons eerste springkussen. Na een paar maanden sprong er een naad los, maar JB loste dit kosteloos op. Inmiddels hebben we onze collectie uitgebreid met twee springkussens en vijf skydancers. Altijd topservice en een meedenkend team!

Kwaliteit, Sales én aftersales in harmonische balans

Zowel bij oriëntatie, koop, als productafhandeling en schade een vriendelijke en behulpzame medewerker aan de lijn die zijn of haar best doet om je persoonlijke voorkeuren om te zetten naar producten en diensten. Ook bij de aanschaf van kleine kussens/ accessoires.

Klantenservice is prima

Binnen een paar maanden waren de naden bij de glijbaan stuk, dit is prima opgelost.

Helemaal prima!

Snel en adequate reacties over bestelling en de wensen vanuit ons.

Product geretourneerd en alsnog erg vriendelijk

Zie je niet vaak. Je stuurt een product terug , simpelweg omdat deze toch niet nodig was, en het bedrijf blijft vriendelijk en behulpzaam. Kunnen vele van leren. Top bedrijf.

top bedrijf

onze ervaring met JB-inflatables.nl is heel goed. goede communicatie en snelle levering. ze houden altijd contact met je.

Prima geholpen

Ondanks dat JB-inflatables door een interne fout ons springkussen niet op tijd gemaakt kreeg. Toch fijn geholpen en gezamenlijk naar en oplossing gezocht.

Top kwaliteit met uitstekende service!

Top team dat telkens klaar staat bij het kiezen van het juiste springkasteel met uitstekende service zowel voor als na verkoop!

Goed modern bedrijf met goeie producten voor normale prijzen

Altijd veel keuze voor normale bedragen. Altijd overal een goeie uitleg bij. Afspraken worden goed nagekomen

Samen met onze broers en zussen, springen we met veel plezier, op jullie super leuke springkussen!

Enorm veel plezier met elkaar! We doen graag mee met de actie. De kinderen zouden er graag nog een zwembadje bij willen.

Keurig

Wat verwacht je van een bedrijf en wat is je eigen inbreng. Als deze smaken matchen, dan hoef ik niets meer te vertellen! Benadering, communicatie, service. Voelt goed!

zeer veel inspiratie opgedaan

Als beginnend bedrijf hebben wij veel inspiratie op kunnen doen en hebben wij kunnen bekijken welke springkussens op ons verlanglijstje komen.

Prettig en nuchter

Goed gesprek gehad, gewoon zoals het is.

10 Ampere

Meppel 7942DD