Laden reviews...
76 recensioni negli ultimi 12 mesi
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Nel complesso, i clienti lodano la qualità del prodotto e l'affidabilità del servizio. La consegna è rapida e il contatto con il team è chiaro. Le recensioni indicano una collaborazione duratura e un alto livello di soddisfazione. L'esperienza è percepita come professionale e affidabile.
Goed een opmerking bij de grotere kussen vindt ik de blower van 1100 te weinig voor het vullen van het kussen, verder tevreden.
22 June 2025
EJ Partyverhuur Stein
Stein
perfect springkussen en snelle levering
20 June 2025
Leanzo vof
Grashoek
Altijd goed en netjes geholpen
19 June 2025
Springkussenverhuur Ronny Kerssies
Elim
JB Inflatables zijn goed in de service, kwaliteit en verzending. Wij doen er al jaren zaken mee en zijn dik tevreden.
16 June 2025
Tommie’s Verhuur
Uden
Telefonisch contact gehad met accountmanager. Gaf goed advies. Ook daarna via de mail fijn contact en snelle reactie op vragen. Kwamen afspraken goed na.
16 June 2025
SAMEN SPELEN
Maastricht
Hele fijne service! En we hebben weer een hele mooie opblaasboarding die we bij activiteiten kunnen gebruiken.
12 June 2025
Koppel-Swoe
Epe
Heel leuke ervaring en top service
12 June 2025
Springkastelenparadijs
Nijlen
voor een reparatie aan ons springkussen zijn wij keurig en netjes geholpen
5 June 2025
Buurt en Speeltuinvereniging de Jeugd
Hengelo
Alles naar tevredenheid
2 June 2025
Stip Entertainment
Zwolle
Thank you to Davide Valdes for his assistance during our equipment purchase through JB Inflatables. As a small church run preschool our funds are limited and Davide ensured I was fully prepared and understood all costs associated with making a large purchase from an overseas company. I am so grateful for his guidance and for JB Inflatables!
28 May 2025
Marie
Midlothian, VA
Vriendelijke mensen, snelle levering. *****
28 May 2025
Inspecteur W.P. Blokpoelschool
Den Haag
alles netjes verpakt en afgeleverd. enkel de leverdatum werd wat laat gecommuniceed zodat ik helaas niet thuis was.
21 May 2025
Bart Rombaut
Erpe
JB-inflatables= vriendelijkheid, kwaliteit, correct, behulpzaam
9 May 2025
Sportevent Ternat
Ternat
Het is altijd fijn en snel samenwerken met JB inflatables. Duidelijke en eerlijke communicatie en gastvrij wanneer je er op bezoek komt.
9 May 2025
Partyrent Flevoland - Karen
Espel
Keurig springkussen met hele fraaie kwaliteit. Communicatie is soms niet helemaal helder, maar men staat je zeer vriendelijk te woord en denken zeker in oplossingen. Dat wordt gewaardeerd.
6 May 2025
Kuub Adviseurs Franchising en Support
Goes
Na een kleine vergissing , korting gehad op de volgende aankoop ,waardoor de transportkosten zijn gecompenseerd. Erg tevreden !!
28 April 2025
R.P.L. Licht, geluid en attractieverhuur
Vinkel
Al jaren halen wij hier onze kussens en stormbanen. Een belletje en alles is geregeld. Goede garantie voorwaarden. En boven alles is iedereen altijd erg vriendelijk. Groetjes Team Flevojump springkussen huren Almere
25 April 2025
Flevojump
Almere
snelle levering ondanks dat de banners er niet bij zaten deze sturen ze na. tip kijk eerst de poppen na voor verzending
23 April 2025
Klaassen Verhuur van Feestpoppen
Huissen
Beste Klaassen,
Bedankt voor de feedback! Wij proberen altijd ons uiterste best te doen om de verzending zo goed mogelijk te laten verlopen. Helaas is het deze keer van onze kant misgelopen. U kunt de banners zo spoedig mogelijk verwachten, zodat uw set weer compleet is.
Snelle levering en top service.
22 April 2025
T'Springfeest
Zelzate
Attractie besteld en dag erna binnen. Nette kwaliteit en snelle handelen.
21 April 2025
Full Effect - Kiddy Fun
Terneuzen
14 April 2025
Willeke
Terwolde
Makkelijk aan te vragen en snel geleverd aan huis.
14 April 2025
Stichting KiZoKa
Liempde
Onlangs hebben we een nieuwe skytube in gebruik genomen, met hierop ons verenigingslogo afgedrukt. Bij events zijn we nu duidelijk zichtbaar! Blij met de aanschaf!
8 April 2025
FC Meppel Gym
Meppel
De service is altijd perfect , ze staan altijd voor mij klaar, en houden zich altijd aan de afspraak! Dus kortom JB stemt mij zeer TEVREE
4 April 2025
Partyverhuur Klarenbeek