Beste Kathlijne, Spijtig dat u niet geholpen bent door de advocaat. Het is inderdaad zo dat niet elke advocaat pro deo zaken aanneemt. Als u een pro deo advocaat zoekt, kunnen we altijd bekijken of we een advocaat voor u kunnen vinden die u bij kan staan op pro deo basis. Afstand hoeft in principe geen probleem te zijn, het is ook mogelijk om een zaak telefonisch te bespreken. Met vriendelijke groet, Marjolein - Customer Support
Spijtig om te horen dat u niet tevreden bent. Wij zoeken een beschikbare advocaat binnen ons netwerk op basis van uw postcode. Aangezien u in België woont, hebben wij voor u een Belgische advocaat gezocht aangezien dit Belgisch recht betreft. Ik begrijp dat u liever een advocaat dichterbij uw woonplaats had gewild. Helaas is dat niet altijd mogelijk en afstand behoeft geen probleem te zijn aangezien veel zaken ook telefonisch of bijvoorbeeld met beeldbellen afgehandeld kunnen worden. Ik hoop dat de advocaat u ongeacht de afstand bij kan staan. Ik wens u succes met uw zaak. Met vriendelijke groet, Marjolein - Omnirecht
De Keyserlei 60C/bus 1301
2018 Antwerpen