Laden reviews...
15 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten meldden snelle leveringen en goede producten. Het bestelproces werd als duidelijk en eenvoudig omschreven. Een paar reacties verwezen naar af en toe verzendproblemen, maar over het algemeen waren ervaringen positief en waardevol. De feedback benadrukt betrouwbare service en tevreden klanten.
Ok
9 June 2023
ivan
Laarne
Levering in twee paketten ! Dit was onduidelijk!
Beveelt niet aan
3 June 2023
Christian Met
WOMMELGEM
Na mijn vraag via mail, per direct antwoord met goede uitleg en filmpje. Nadien vlotte levering!
22 May 2023
Rudi
Mortsel
Correcte levering , niet duur en mooi materiaal
2 May 2023
Eric
Zwalm
Snelle levering. Goed verpakt. Ik ben tevreden.
7 April 2023
Daniel
Oostende
snelle en correcte service
21 March 2023
Ive Duerinck
Wuustwezel
Snelle levering en top producten
9 November 2022
kristof
Beringen
Niks op aan te merken.
24 October 2022
Pierre
Alsemberg
Vlugge levering, degelijk verpakt. Zeer goede kwaliteit.
22 October 2022
Roger
Zele
De producten zijn prima, de levering loopt vlot. Maar het bestellen zelf is telkens weer een drama. De website loopt vast, de betaallink werkt niet, het winkelkarretje vermenigvuldigt zichzelf automatisch, ... Het is telkens wel iets. Uitstekende website dus voor mensen met veel tijd :-) .
Beveelt niet aan
16 October 2022
Kirsten Godderé (SymBios)
Rijmenam
Ben zeer goed geholpen geweest door de contact persoon toppie De producten zijn goed en snel geleverd
10 October 2022
correcte afhandeling
6 September 2022
Geert
Beringen
Levering zoals medegedeeld. Qualiteit top. Plaatsing zoals weergegeven... heb top. Bedankt . Lek gedicht... check.
9 August 2022
peter
Nieuwrode
zeer goede afhandeling na bestelling. dakrubber netjes op maat en verpakt in doos . zeker een aanrader.
8 August 2022
Michel
brasschaat
mooi resultaat beter als roofing
2 August 2022
danny
GEEL (2440)
Geen melding gekregen dat goederen waren geleverd. Ben dan op eigen initiatief naar verzamelpunt gereden om goederen af te halen gezien er bijna 2 weken voorbij waren vanaf de bestelling
2 August 2022
jan
Sint Gillis
Wat vervelend te horen en onze excuses voor het ongemak!
Volgens onze gegevens (en de track & trace) heeft UPS het pakket, na een mislukte afleverpoging op uw adres, naar een accesspoint gebracht. Dit is ook per mail bevestigd. Heel vervelend als u deze informatie niet heeft ontvangen. Wij verzoeken u ons een volgende keer te contacten; wij kunnen dit dan voor u nakijken.
25 July 2022
Stefaan
Roeselare
Ok
23 July 2022
Vicky
Antwerpen
Meerdere malen een en ander besteld en altijd binnen een paar dagen bezorgd!
25 June 2022
Ad
Bergen op Zoom
24 June 2022
Stefaan Mertens
Roeselare
Mooie duidelijke site. Zelf ben ik een leek in het EPDM leggen maar eigenlijk is het poep simpel. Super zachte rubber en écht sterke lijm. Werken met handschoenen is noodzakelijk anders kleven de vingers aan elkaar :)
20 June 2022
Patrick Coevoet
Ieper
Mooi verpakt, goed versneden, degelijk van kwaliteit.
15 June 2022
fred
Laarne
Nog nooit een slechte ervaring gehad en nu weer alles dik in orde
12 June 2022
Dieter
Lokeren
berekening van het nodige materiaal heel goed, levering op tijd en goed geleverd, het verwerken kinderspel gemakkelijk.
5 May 2022
Clement