Pluspunten

Snelle en perfecte service !

Pluspunten

Zeer snelle afhandeling

Pluspunten

Alles goed ontvangen ,maar nog niet kunnen plaatsen wegens vakantie.

Geen.

Pluspunten

Prijs kwaliteit top! Snelle levering, duidelijke communicatie! Niks op aan te merken, hartelijk dank en tot de volgende keer.

Geen, doe zo verder!

1 star: very bad, unacceptable

Positive

Jammer genoeg niks.

Suggestions

Levering van minderwaardige producten. Misleidende afbeeldingen op webshop. Ik heb er dampfolie gekocht die dunner was dan aangegeven en uit gerecycleerd materiaal bestond, terwijl foto's van 'nieuwe' folie op de webshop staan. Klachten worden niet opgevolgd. Op hen vraag foto's bezorgd waarna het stil blijft. Wegblijven van deze shop is de boodschap.

• Would you recommend us? No

Pluspunten

Het artikel: Anti-Duivenpinnen ECOPIC 2 NO PIGEONS zorgt echt zoals aangegeven voor het verwijderen van de duiven van ons terras.

Pluspunten

Snelle en korekte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer snelle levering, wat erg belangrijk is als het er op aankomt. Er moet steeds met het weer rekening worden gehouden!

Ik had twee potten Primer QuickPrime besteld. Er was één pot erg gedeukt en hij was niet helemaal vol, er was zeker drie kwart uitgelopen. De primer is NIET tijdens het transport opengegaan want de pot was volledig dicht en er lekte niets uit. Toch zag ik aan de pot zelf dat hij gelekt had, waarschijnlijk in het bedrijf. De plastieken scheelbescherming was eraf en lag naast de pot in de verpakking. Spijtig. Ik kon de primer nog gebruiken voor mijn werk.

Pluspunten

Alles perfect en supersnel geleverd

Pluspunten

Prima materiaal, vlotte levering

Levering gedeeltelijk beschadigd, zie onze mail van 28 mei 2018

Pluspunten

Héél makkelijk te plaatsen, trekt volledig vlak. Iedereen die een beetje handig is, kan dit zelf plaatsen. Het kleven bovenop een laag roofing geeft totaal geen probleem.

misschien het gamma hemelwaterafvoer met schuine flap uitbreiden. Ikzelf heb een rechte moeten gebruiken, waar de afwatering dieper lag en dan is het knip en snijwerk om de flap vlak te kunnen kleven.

Pluspunten

Correcte levering , prima kwaliteit

geen

Pluspunten

goeie website, correct product, snelle levering

geen

Pluspunten

Correcte werking en goede prijs

Pluspunten

zeer behulpzame mensen met een correcte service.

Pluspunten

Goed materiaal, snelle levering.

Online betaalsysteem kan beter. Overschrijven via de bank is verouderd. Betalen via gsm app zou makkelijker zijn.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

vlugge behandeling en vriendelijk aan de telefoon corecte behandeling bij fouten

del leverings firma kan beter uitgekozen worden werkt nu samen met ups en er waren de eerste keer problemen met de levering verdere bestelling was ok

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijs (kwaliteit moet ik nog afwachten uiteraard na plaatsing :)) Snelle levering

Levering zelf: lag achteraan men huis, wat goed is gezien ik niet thuis was. Levering zelf kon deze niet volgen via de website ondanks inlog. Kartonnen doos met duurste onderdeel, nl de EPDM folie, was open langs 1 kant...

Materiaalweg 8 B

5681 RJ Best