Goede service.
Alles verzorgt en op tijd toegekomen.
15 September 2023
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 414 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,9
Review overzicht
Klanten waarderen over het algemeen een snelle levering, duidelijke communicatie en kwalitatieve producten. De webshop is overzichtelijk en het bestelproces verloopt vlot. De pakkingen en verzending zijn verzorgd, wat bijdraagt aan vertrouwen in de winkel. De ervaringen zijn positief en consequent.
Alles verzorgt en op tijd toegekomen.
15 September 2023
Francois
Secretarismeyerlei 86 - 2170 Merksem / Antwerpen
mijn bestelling vlug en profesioneel ontvangen
8 September 2023
Alain Sermeus
Braine L'Alleud
Alles netjes en op tijd geleverd volgens afspraak! Goede telefonische service.
29 August 2023
Patrick
Maasmechelen
Snelle levering en aan de correcte prijs. Als je naar de klanten service belt heel vriendelijk helpen ze u onmiddellijk.
22 August 2023
Tamara
Blaasveld
ok
13 August 2023
Willy
edegem
Een betrouwbare shop met goed materiaal . In mijn geval had ik te weinig lijm besteld en heb ik 2 liter elders besteld want 20 euro verzendkosten leek me wat veel .
16 July 2023
Vlug en correct
31 May 2023
René
De Pannr
Hun foto's op de website is niet juist. Ze sturen en andere product en als je retour vraagt moet je zelf betalen. Geen Belgische webshop, retour naar Eindhoven.
Beveelt niet aan
26 May 2023
Anonieme
Genk
Wij vinden het heel vervelend dat het product dat u voor ogen had, niet het product is wat u besteld heeft. Dit laatste is voor een totaal andere toepassing geschikt. Uiteraard nemen wij uw artikel retour en krijgt u het aankoopbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd, maar voor retournering moet u inderdaad wel zelf zorgdragen.
Zie titel
17 April 2023
Tom
Zoutleeuw
zeer handig om te bestellen . Voor een juiste prijs prijs. En een zeer vlugge levering. TOP.
1 April 2023
Goossens.
Evergem
Goede telefonische informatie- snelle afhandeling - correct product-correcte prijs.
8 March 2023
Nicole
zwijndrecth
Goede levering volgens vooropgestelde datum van mooi materiaal, prima dus
3 March 2023
Idem als bovenstaande
5 January 2023
Dirk
Kalmthout
De bestelling werd zeer snel geleverd
29 December 2022
Perfect.
1 November 2022
Kurt
Geluveld
Snel geleverd, eerste klas kwaliteit. heel goed resultaat: Omgekeerde U met toebehoren
24 October 2022
F
Gooik
Enige minpunt is dat ik er met de vooropgestelde hoeveelheid contactlijm nooit geraak maar dat zal eerder aan mij liggen / gebrek aan ervaring Mijn tweede klus en ging alvast weer uitstekend, prima voor doe het zelvers
19 October 2022
Wim
Middelkerke
Snelle volledige levering
15 October 2022
Koen
Itegem
Er was een probleem met de levering door de transporteur helpdesk heeft direct het mooi opgelost.
7 October 2022
Juan Tuyn
Tielt
3 October 2022
Saskia
Sint Gillis Waas
Heel snelle levering van bestelde goederen, alles piekfijn verpakt aan een correcte prijs
3 October 2022
peter
Letterhoutem
Ook al ben ik een kleine klant toch werd er naar mij geluisterd en werd een top-service geboden. Een dikke pluim voor Pascale die zorgde dat mijn levering perfect aankwam. Alle producten naar wens!
6 September 2022
Kristine