3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte besteltijd, verpakking, en juist artikel

Al waren we thuis op datum en uur op uitnodiging vermeld, geen postbode gehoord of gezien. Dus zelf gaan afhalen. Is dit het gevolg van het ter kennis geven van een vervangadres bij afwezigheid waar bpost op aandrong. Dat automatisch of creativiteits gevonden door de postbode dit nu automatisch wordt toegepast. Bestelling aan huis mogen jullie in dat geval schrappen. mvg rt

Pluspunten

Mijn bestelling was zeer correct en op tijd geleverd . We hebben in de winkel te Mechelen altijd een goede service en zeer vriendelijke en behulpzame bediening .

Pluspunten

Supervriendelijk en behulpzaam personeel. Snelle levering.

Pluspunten

foutief artikel geleverd. bestelling werd onmiddellijk gewijzigd.

Pluspunten

5sterren

Pluspunten

moeilijk te vinden stukken in grote bedrijven werd bij handyman gevonden en pasten perfect in mijn stofzuiger ;alles prima en snel bevonden

geen!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Makkelijk id buurt, zo bespaar je leveringskosten.

Bestelling geplaatst voor afdaling id winkel , veertien dr op voorhand. Had geen bevestiging ontvangen via mail. Toen ik telefonisch kontact nam met de winkel zei men mij dat de collega vergeten was de bestelling te plaatsen en dat ze dus niet konden garanderen dat het artikel voorradig zou zijn op de door mij voorziene datum. Ben dan toch maar naar de winkel gegaan voor afhaling op die bewuste vrijdag. Eigenlijk was mijn bestelling niet geleverd maar er was wel nog een bestelling die niet afgehaald werd door een andere klant... en ja zelfs twee dozen vd stofzuigerzakken Hoover steelstofzuiger. Voila , voor mij opgelost. Heb nadien wel nog 2 mails ontvangen met de melding....dat mijn bestelling klaar lag id winkel.... Heb telkens kontact genomen met de winkel dat ok mijn bestelling reeds afgehaald had. Men ging dit noteren. Besluit : geeft nogal een beetje slordige indruk....zal er evenwel nog bestellen indien nodig. J. Uyttenhove

Pluspunten

Vlotte aankoop, vlotte levering. Het aangekochte artikel, een kneedhaak voor een broodbakmachine, was het duurste dat ik op internet vond, maar is beter dan het originele dat bij de broodbakmachine Panasonic SD-2501 was geleverd. Op de foto van Handyman zag ik dat de coating van de kneedhaak anders was en solider, en dat is ook zo. Kwaliteit heeft zijn prijs en ik ben daarover heel tevreden. Groetjes, Filips Huyghe.

Bij de foto van de kneedhaak voor de broodbakmachine mag gerust vermeld worden dat die van een betere afwerking en behandeling van de coating is dan het origineel van Panasonic zelf.

Pluspunten

Goed advies via telefoon, snelle levering!

Pluspunten

Een super snelle correcte levering dat behoeft niet meer uitleg

Pluspunten

Ik kan geen slechte punten noemen ik ben op een zeer vriendelijke en professionele manier geholpen,zowel door het personeel in de winkel en evenzeer door het ondersteunend team.

Pluspunten

Alles in voorraad en snel leverbaar. Uitstekende service: twee dagen later had ik de bestelling al in handen!

Pluspunten

Snelle responce , correcte levering. Goede informate betreffende opvolging en verzending.mijn product was de volgende werkdag al in huis.

Geen op merkingen

Pluspunten

Gemakkelijk te bestellen via website. De gratis levering in de winkel is zeker een pluspunt. Vriendelijk geholpen in de winkel.

Geen.

Pluspunten

Vriendelijke ontvangst. Vooraf verwittigd van de beschikbaarheid in de winkel. Perfecte bediening!

geen

Pluspunten

Zeer snelle bestelling bevestiging, verwittiging als de product binnen is gekomen, alles correct en netjes.

Pluspunten

Zeer vriendelijke ontvangst en deskundige uitleg door winkelbediende. Bestelling geplaatst via winkel in Shopping Center Wijnegem. Enkele dagen later reeds bericht dat het bestelde stuk kon afgehaald worden. Zo zou het overal moeten, maar dat is jammer genoeg niet altijd het geval...

Pluspunten

hulpvaardig, gezocht naar een kabel naar wens daar deze niet ter beschikking was in de rekken van de winkel

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Tevreden over het product zelf

Zeer slechte communicatie tussen Handyman.be (waar ik mijn bestelling plaatste) en mijn afleverpunt (de Handyman winkel in 2000 Antwerpen). Mijn pakje kwam maar niet aan in de winkel op het afgesproken tijdstip. Na een week bleek dit te liggen aan het feit dat producten die online besteld worden maar toch reeds op voorraad zijn in een Handyman winkel niet verstuurd worden naar de winkel. Na 2 bezoeken aan de winkel had de verkoopster dit eindelijk door en werd het product uiteindelijk gewoon vanuit de winkel aan mij verkocht. Een dikke week later kreeg ik dan toch nog een e-mail van Handyman.be dat ik mijn bestelling nog niet had opgehaald en dit toch dringend moest doen. Erg verwarrend allemaal. Handyman is nog niet helemaal mee met het onlineverkoop gebeuren en dient de communicatie met haar medewerkers te optimaliseren. Hopelijk komt dit snel!

Pluspunten

Alles is perfekt verlopen !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

aankoop is goed verlopen , product besteld , dag later opgehaald

Pluspunten

Vriendelijke bediening, maar vooral juiste levering van bestelde goederen.

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam in de winkel Omruilen zonder problemen

Pluspunten

Vlotte bestelprocedure. Handig om op te halen in de winkel. En qua prijs (als je de verzendkosten ook meerekent) eigenlijk zelfde prijs of zelfs goedkoper dan veel webshops.

Geen.

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.