Op tijd geleverd en verzorgde verpakking

Het pakket voldeed aan mijn verwachting, op beloofde tijdstip geleverd en met zorg verpakt

goede prijs kwaliteit en supper snel geleverd

De pomp paste als gegoten. werkte prima

Goeie service

Heel behulpzaam bij de keuze, correcte info over de levering, goed product.

geweldig

Op tijd keurig verpakt.

Vlot en correct!

Kleine maar essentiële onderdelen: vlot en correct geleverd!

Prima !

Duidelijke omschrijving op de site. Zo kon ik snel bestellen. Vlotte levering als ik een nieuw artikel nodig zou ik niet aarzelen om opnieuw bij jullie te kopen.

Perfect stuk geleverd gekregen in korte tijd

Ik was blij dat ik het vervangstuk voor mijn koelkast vond bij Handyman. Perfecte service.

Sneller dan gedacht

Ondanks dat mijn bestelde zwenkwiel voor de stofzuiger 2 dagen levertijd had kon ik het de dag erna al afhalen met een vriendelijke bediening in Mortsel.

Dé winkel voor de milieubewuste consument.

Heel gebruiksvriendelijke website en vlotte gratis ophaling gedaan in de Handy man winkel Mechelen.

Levering goed

De bestelling ging goed en de levering zeer goed Er komen nog bestellingen

Correcte verzorgde levering

Kwaliteit voor een goede prijs. Betrouwbaar. Vlotte levering met duidelijke en juiste info

snel en goed

in een mum van tijd mocht ik de door mij online bestelde onderdelen gaan afhalen in de winkel bij mij in de buurt; vriendelijk onthaal door uw medewerker aldaar.

goede ervaring

CORRECTE EN TIJDIGE LEVERING

zeer tevreden

Alles is verlopen zoals het stond beschreven. Levering was op tijd. Bedankt

Heel snel en correct

Het was heel eenvoudig om het artikel terug te vinden op jullie website . Ook de bestelling liep vlot en de bestelling werd de volgende dag al geleverd. Mijn pakje werd door bpost aan de deur afgeleverd. Met vriendelijke groeten. O. Schram

Vriendelijk geholpen en snelle levering

Vriendelijke bediening in de winkel. Het kapotte onderdeel kon ik zeer snel komen afhalen

Fantastisch,omdat ik nog by handyman kan bestellen! Deze winkel is niet meer in Gent… Wat spytig is…maar de optie is er wel om te bestellen oneline

Disappointed in number of local Handyman shops

I'm disappointed because I needed to collect my order in Sint Niklaas, 35 km away. Last 10 orders, I could collect it in a nearby shop in Gent. Why has this shop closed doors ?

Zeer snel en geheel correct

Site is zeer overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Verzending was zeer snel en alles correct geleverd zoals gewenst.

Wij werden heel vlot en vriendelijk geholpen. Het onderdeel dat we nodig hadden werd snel geleverd en er werd vlot en duidelijk gecommuniceerd. Top service!

Snelle levering en wat we nodig hadden

Hebben goede vervang producten

Snel en correct

We bestellen regelmatig bij Handyman, het is altijd snel en correct. Het is wel spijtig dat er winkels van hen sluiten, nu moeten we best wel een eindje rijden om het te gaan afhalen

Goede service. Vriendelijk personeel.

SMS/mail wanneer het bestelde in de winkel was. TIjd genoeg om het daarna op te halen.

Superservice

heel snelen heel behulpzaam!

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.