Correct geleverd

Juiste artikel op correcte manier geleverd. Ook volgens vooropgestelde tijd geleverd.

Ik koop reeds enkele jaren bij handyman on line.Steeds goede ervaring met levering op de voorspelde dag. Aan te raden zaak.

Iets anders gekregen dan besteld :|

Via de website bestelde ik Kärcher stofzuigerzakken (type 6.959-130.0) voor een ouder type stofzuiger (A2204). Op de Handyman website zijn die vermeld onder Karcher 2201/2901, en zouden er 5 in een verpakking zitten. We kregen andere zakken toegestuurd; type met Karcher code 2.863-314.0. Dat zijn vliesfilterzakken en er zitten er maar 4 in een verpakking. Dat hadden we *niet* besteld en dus ook niet verwacht. Terugsturen is op eigen kosten en gratis inleveren kan in een winkel (allemaal meer dan 40km ver). En dat terwijl wij geen fout gemaakt hadden (op een type in het e-mailadres na, dat is prima gecorrigeerd door de klantenservice). Dan dus maar de zakken uitgeprobeerd. Het is een ander model, we verwachten niet dat er evenveel in de zakken gaat kunnen, maar het werkt tot nu toe. Jammer dat we niet kregen wat we bestelden. Slechte kennismaking.

correct

bestelling uitgevoerd zoals beschreven op de site

Zeer tevreden omwille van de vlugge en correcte levering en de schappelijke prijs

goede samenwerking

bestelling LANGDURIG bijgehouden zoals gevraagd vanwege vakantie

Probleem in winkel opgelost

Er was iets on-line misgelopen met bestelling, de vriendelijke winkelbediende heeft dit voor mij opgelost.

ok

alles netjes, geen opmerkingen

Goed geholpen en alles super correct en professioneel en vriendelijk, dat vooral, verlopen.

Super, zie zin hier boven

Heel goed. Snelle levering

Uitstekende service

Geduld, geduld...

Online bestellen... binnen 2-3 dagen in de winkel. Nu, al heel gauw kreeg ik een bericht dat het klaar stond voor verzending. En een bericht van BPost, met een totaal niet werkende 'track&trace". Ook de hele week daarna werkte die niet. Uiteindelijk kwam het dik anderhalve week later aan in de winkel. Blijkbaar had BPost het doodleuk doorgegeven aan GLS. En die hebben zo hun eigen methodes... Naar het schijnt vond hun koerier het niet de moeite om er mee te rijden en verzamelde hij het liever samen met een volgende levering... BPost heb (ik tot nu) altijd kunnen vertrouwen. Dit in tegenstelling tot de cowboys van GLS en zeker die van PostNL ! De vermelding van een verzending via BPost gaf dus een imago, maar een vals vertrouwen.

Beter kan het niet, was iedereen maar zo.

Eerst al jarenlange ervaring vanuit Rotterdam, toen wij nog in Nederland woonden. Wij wonen nu al vanaf 2005 in Antwerpen, en oh wat was ik blij, toen ik hen onder de Groenplaats zag terugkomen. In een woord, ik kan hen niet missen wat hun empathie jegens hun klanten betreft, hun service met snelle bestelling, wanneer zij het niet op voorraad hebben en niet te vergeten hun vriendelijkheid.

Werkdagen, is niet altijd correct

Bij een on-line bestelling staat "in de winkel, na 3 werkdagen"; als je als Koper een bestelling doet en er op rekent dat de goederen er dan ook 3 werkdagen later zullen liggen, is het teleurstellend te moeten horen dat je bestelling waarschijnlijk bij de levering van volgende week zal zijn. Meldt deze info dan ook op de website. We leveren maar 1x per week naar de winkel en de leverdag is ...... Zo weet je als Koper dat je de "inpak deadline" gemist hebt tijdens je bestelling en je pas 7 werkdagen later je goederen kan gaan halen. Ik ben zeer zeker blij dat er nog een winkel als Handyman bestaat, waar ik zaken als wat ik besteld heb onder één dak vindt en de verkoper verleende goede assistentie bij de aankoop

Ik ben heel tevreden!

Mijn bestelling bij Handyman verliep heel makkelijk en vlot, ook de levering aan huis ging heel snel. Aan te bevelen, en zeker voor herhaling vatbaar!

Kneedhaak panasonic

Vlugge levering, goede service

de bestelling online ok vlug en goed afgehandeld

Goede ervaring maar het jammer was dat ik mijn bestelling in de winkel moest afhalen en dat was in St Niklaas en toch wel een serieuze eind rijden. Maar goed ik ben goed geholpen en ben blij dat ik mijn droogkast terug kan gebruiken dankzij het wisselstuk.

Heel snelle levering, als kabel niet paste mocht ik hem nog terugbrengen.

Slecht, Verkoopster heeft verkeerd besteld had nochtans het product nr en serie nr, of heeft de leverancier het verkeerde gestuurt naar de winkel nochtans op afbeelding g in WI kel leek het op het op product dat wij nodig hadden, het geleverde was te groot enz... Wij zijn daar wel speciaal naar Wijnegem voor afhaling geweest werd ons ook niet gemeld dat dit in Mechelen kon. Vriendelijke groeten Van de velde-Ruttiens

Heel tevreden over mijn bestelling.

Niet lang moeten wachten op mijn bestelling. Mail gehad, en ook nog een telefoontje van verkoper dat mijn bestelling binnen was. Zeer vriendelijk.

Perfecte webshop voor onderdelen.

Voor mij de perfecte webshop voor onderdelen van huishoud apparaten en andere zaken zoals inktpatronen.

uitstekende ervaring

Zeer vriendelijk en behulpzaam in de winkel. Toen ik niet meteen het bestelde stuk ging halen, kreeg ik een bericht. Echt professioneelo!

prima bezorging produkt zoals verwacht ok

zoals altijd prima verloop van mijn bestelling

Perfect getimede levering aan een scherpe prijs !

Perfect !

Snelle service! Dik tevreden

Een handige website, snelle levering en goede service! Weer blij met mijn Senseo koffiepadhouder.

MINDER GOED

Ik kreeg vrij snel een melding dat mijn bestelling (Brita filterkan) aangekomen was in de winkel (in Mechelen). Toen ik thuis de kan uit de verpakking haalde, merkte ik dat het voorste stukje van het deksel van de kan stuk was. Ik begrijp niet waarom er bij BRITA en zelfs bij Handyman geen controle is ! Er werd mij dus gewoon een filterkan gestuurd die niet in orde was ! Nu heb ik de filterkan kunnen terugbrengen naar de winkel - heb lang moeten wachten op een andere en dan was ik een kleine week met vakantie ! Het personeel in de winkel was wel vriendelijk. Maar misschien zouden zij in het vervolg ook de zaken kunnen nakijken? Mvg, Monique Van der Straeten

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.