Pluspunten

ik ben heel tevreden over de diensten welke worden aangeboden in Handyman in Gent. vriendelijke ontvangst en bijzonder goede hulp van het personeel.

Pluspunten

zijn tips alles dik inorde

Pluspunten

behulpzame man, correcte afspraak

geen

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

uiteindelijk zelf via net besteld, geen probleem, alle prima verlopen

eerst in winkel Turnhout geweest, verkoper wilde niet luisteren en kon product niet vinden op computer, was volgens mij totaal onbekwaam, nat tien minuten ben ik opgestapt

Pluspunten

Vlotte service, goed aanbod, je krijgt er een pen, papier bij! Kortweg: zeer goed en aanrader!

Pluspunten

Zeer goede service geleverd door verkoper Handyman , Lange Munt in Gent. Snelle levering naar de winkel.

Pluspunten

Perfect in orde + snel geleverd

Pluspunten

Alles verlopen zoals vooraf gezegd. Vriendelijke hulp in de winkel. Heb de winkel al aanbevolen en zal dat zeker nog doen. Bestel wel niet op de site , ga liever naar de winkel.

Pluspunten

directe service; probleem onmiddellijk opgelost en gouden tip gekregen van de verkoper om beter, sneller en goedkoper gesteld te raken

Pluspunten

Pluspunten

ik ben heel tevreden +snelle levering

Ales was ok

Pluspunten

Altijd zeer punctuele service. Als je niet online besteld maar telefonisch wordt je stipt verwittigd als je artikel beschikbaar is. Is er iets stuk wordt je met raad en daad bijgestaan hoe je dit kan vervangen met de minst mogelijke kosten. Echt super service!!! Doe zo voort Handyman want de dag van vandaag is dit niet meer vanzelfsprekend.

Pluspunten

gemakkelijk in gebruik duidelijk snel

ben online gegaan want was niet tevreden met verkoper in Mortsel op 27/01 : 1 gast houdt verkoper bezig met vragen, vragen en nog eens vragen terwijl er 4 wachtenden waren waaronder een dame en ikzelf ong. 25minuten !

Pluspunten

Zeer vriendelijk en correcte behandeling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Corect opname v/d bestelling en correcte levering. Kan niet beter

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Gezocht artikel is gegarandeerd te krijgen bij Handyman

Levertijd (een week voor een lamp) lijkt me we lang. Ik merkte ook dat de aanwezige medewerkers niet altijd exact weten wie wat bestelde. Zo kreeg ik eerst een verkeerde lamp mee en nadien kon ik die ruilen voor de juiste.

Pluspunten

Graag hierbij wil ik de medewerker van de Groenplaats bedanken voor alle tevergeefse (jammer)moeite die hij gedaan bij de zoektocht naar een onderdeel van Philips toestel

GEEN

Pluspunten

alles

zou het (nog) niet weten

Pluspunten

Gebruiksgemak, bestelling & levering zijn onberispelijk!

Pluspunten

Beloften behouden. Zeer snelle dienst. Correcte afhandeling ( mail bij aankomst ) Handyman mijn vriendenman. Bravo

Tot op heden niets aan te melden

3 stars: fine, a reasonable experience

Positive

Vlot bestellen via de site en zeer goede prijs voor het aangekochte product. Vriendelijke bediening bij het afhalen van het product in de winkel in Hasselt.

Suggestions

Er zou een mail gestuurd worden wanneer het product geleverd werd in de winkel om af te halen. Deze mail hebben we nooit gehad (ook niet in de spam)! Zeg dan ook nooit tegen de klant: "Mogelijk is ons vorige mailtje aan je aandacht ontsnapt.". Steek het op het systeem of whatever, maar niet op de klant!

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Alles super vlot verlopen!

Pluspunten

vlot verloop van de bestelling en het ophalen tot onze verbazing heeft Handyman meer in zijn assortiment dan alleen batterijen

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.