Positive

Heel duidelijke website, wat de keuze van het juiste product makkelijker maakt. Snelle en correcte levering. Leuk om verrast te worden met een extra cadeautje!

Pluspunten

zeer snelle en correcte levering GEEN VERZENDINGSKOSTEN !!!!!!!!!!

GEEN

Positive

Goed en vlot. Zeer tevreden!

Snel, efficient, vriendelijk.

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Vlot verloop van aankoop tot afhaling

1 étoile: très mauvaise, inacceptable

Suggestions

Tant que le parking d'Anderlecht sera payant, notre groupe n'y mettra plus les pieds

Positive

Heel vriendelijk onthaal in de winkel te Gent, Lang Munt. Ook zeer goede service gekregen, prod kon naar huis gestuurd worden !! Top ! Het pakje is vlot en in goede staat aangekomen.

Suggestions

Prima, doe zo verder. En een dikke pluim voor de verkopen in Gent!

Pluspunten

Na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik na 2 dagen een sms dat bestelling in winkel was aangekomen. Ik had gekozen betaling bij afhaling goederen. Dat is allemaal prima verlopen.

Positive

Gemakkelijk om artikelen op te zoeken op de website en vervolgens te bestellen. Snelle en correcte levering. Erg tevreden over de producten en heel leuk dat we er een cadeautje bij kregen! Ook de gratis verzending is leuk meegenomen!

Suggestions

Jammer dat je via de website geen mogelijkheid hebt om lege inktcartridges in te leveren zoals je in de winkel wel kan.

Positive

Handig met het mailtje. Vriendelijke en supervlotte bediening.

Positive

tevreden over de geleverde service

Pluspunten

Correcte levering

Pluspunten

Perfecte service - goede proffesionele feed-back over het artikel - snelle levering en goede kwaliteit. Zeker een aanrader !

Pluspunten

snelheid van levering

aanbod in winkel blijkt niet hetzelfde te zijn als online. Bv. in winkel geen 15 meter kabel, enkel 20 meter kabel, en deze is niet online te bestellen.

Positive

Bestelling vlot en heel snel bij mij geleverd. Product is super goed! Handyman de beste in service en aanbiedingen

3 stars: fine, a reasonable experience

Positive

Zeer vriendelijke medewerker! Ruilen ging probleemloos!

Positive

zeer goede bediening, extra geschenkje gekregen, top

Pluspunten

Het bestellen ging vrij vlot . Twee dagen later was de levering. De prijs was zeer gunstig. Ik probeer zeker de parfum stickjes die erbij waren uit.

Snelle levering, goed verpakt

Positive

Alles verlopen naar wens. Zo heb ik snel de printerinkt die in de winkel vaak uitverkocht is...

alles top verlope!!

Positive

Perfect verlopen! Enkel b-post liet geen berichtje voor ophaling. Ik belde Handyman op en werd onmiddellijk verder geholpen door een super vriendelijke dame.

Voorlopig niets

Positive

Prima afwerking, het juiste onderdeel en perfect op het vooropgestelde tijdstip.

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.