Positive

Gewoon perfect. Zoals het hoort.

Pluspunten

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze weten waar de klant het over heeft. Als ik in de toekomst nog iets nodig heb en vindt het niet ,kom ik zeker naar Handyman. Mvg

Positive

Ik heb onlangs een bestelling/aankoop gedaan bij Handyman in shopping center Wijnegem. Ik werd er vriendelijk en correct te woord gestaan. Ik werd op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling en verwittigd wanneer de goederen konden afgehaald worden. Kortom: degelijke service. Getekend L. Stas

Positive

Alles was goed ingepakt en is mooi op tijd geleverd

Suggestions

Track and trace omdat de levertijd maximaal 2 dagen bedraagt en met track and trace is het gemakkelijker om te weten welke dag het pakje geleverd wordt

Positive

Overzichtelijke website, vlot het nodige stuk gevonden en besteld. vlugge levering, zoals beloofd

Positive

wij zijn heel tevreden over de service ,gemakkelijk , je moet de deur niet uit en de levering is altijd correct .

Pluspunten

Vijf sterren

Positive

Heel vriendelijk en bestelling veel sneller geleverd dan verwacht

Pluspunten

Ik vond bij jullie wat de daeler van philiphs me zei dat de vervangingstukken uit de handel waren. Nu zoek ik nog een hepa filter H4940.ik ga die zoeken op je site maar nog geen tyd. mijn clean air systeem kan ondanks terug in gebruik.

Positive

Zeer vlotte levering, briefje met "hartelijk dank" voor de bestelling met een manueel geschreven naam! Kadootje + balpen, komt altijd van pas! Je weet dat dit pakje echt door iemand persoonlijk is klaar gemaakt! In dit geval, was dat Saskia! Dank u wel Saskia!!

Niets

Positive

Eerst niet in voorraad maar we hadden toch nog snel ons gerief . Dank u

Positive

Ik ben zeer tevreden ! Ook over het geschenk !

Positive

Heel goed! Heel tevreden! Bedankt voor de cadeautje ook!:)

Snel, goede verpakking.

2 stars: worse than expected

Positive

Geen idee, nog steeds niets ontvangen

Waar blijft de sms?

• Would you recommend us? No

2 stars: worse than expected

Positive

De bestelling plaatsen en het betalen gaat vlot en gemakkelijk. Vlotte communicatie met de klantendienst na mijn klacht. Een snelle oplossing voor het leveringsprobleem.

Suggestions

het plaatsen van de bestelling verliep gemakkelijk en vlot, ik maakte gebruik van bpost om de bestelling in een krantenwinkel te leveren. Toen ik na een tweetal dagen niets ontving probeer ik mijn track en trace te raadplegen die dienst weigerde. Ook inloggen lukte niet. Uiteindelijk heb ik een mail gestuurd naar de klantendienst waar men er voor zorgde dat binnen de 24 uur de bestelling geleverd werd.

Positive

Voor mij is de bestelling op super manier verlopen altijd op tijd en met goed zorg afgeleverd en met de glimlach het kan niet beter

Positive

Super snelle service, ideaal om een klant met kapotte koelkast snel verder te helpen. Vandaag besteld, morgen geleverd.

Pluspunten

Schitterende organisatie.

geleverd

Suggestions

wat lang bij de post blijven haperen

snel en netjes

Positive

zeer snelle levering , compact en intact.

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.