Positive

Perfecte levering in winkel .

Positive

alles prima verlopen !

Pluspunten

Snel en perfect !

Pluspunten

Vervangstuk besteld voor Miele stofzuiger, Volledig in orde en zeer snel geleverd, reeds de volgende dag.

Pluspunten

Geachte, enorme snelle en prima levering !!! Super tevreden.

Pluspunten

perfect verlopen, zelfs beter er was nog een stylo toegvoegd!!

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

service rapide, envoi impeccable rie à dire et je vous consqeille à tout le monde

Pluspunten

Snelle levering op gewenst leveradres Concurrentiële prijzen

Pluspunten

na mijn aankoop van de nieuwe opzetborstel voor de stofzuiger, bleek deze niet helemaal te passen. Ik ging opnieuw langs bij de winkel en deze werd zonder problemen teruggenomen en een nieuwe werd besteld en geleverd , twee dagen later, aan huis. Tevens kocht ik een nieuwe stofzuigerstang, mar die bleek niet zo handig in gebruik, dus die kon ik gewoon weer inruilen. Ik kreeg geld terug en zo was alles heel snel en vriendelijk onmiddellijk geregeld.

Pluspunten

Vlotte afhandeling zoals afgesproken

Geen super service

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

Positif

Personnel très agréable. Qualité du matériel.

Suggestions

Non respect du délai de livraison.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Misleidende info op site, producten op afbeelding komen niet overeen met geleverde producten. Heb hen dit laten weten, ze gingen afbeelding aanpassen maar geven geen compensatie.

Pluspunten

Zeer goede uitleg en hulp voor mijn stofzakken.

Pluspunten

Beste, Snel en degelijk verzonden, ik heb gemakkelijk online mijn bestelling kunnen doen. Alles was ook heel overzichtelijk en duidelijk mvg Sarah

Pluspunten

vriendelijke bediening met steeds hulp om je toch aan het artikel te helpen waar je naar op zoek bent. snelle opvolging van een bestelling.

momenteel geen

Pluspunten

Vriendelijke vlotte bediening , hulpvaardig , bestelling goederen verloopt heel goed

Niets aan te merken

Pluspunten

Alles perfect verlopen. Besteld betaald een link gekregen waarin stond dat ik vanaf de dag erna m'n pakket kon volgen. En een mail als het was afgeleverd in het postpunt. Niks negatief alleen maar positieve commentaar. Ik bestel hier nog

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website! Handig om thuis vanuit de luie zetel te bestellen en dan af te gaan halen in een winkel in de buurt, met vriendelijke en behulpzame verkopers!

Pluspunten

Alles dik in orde !!!!

Pluspunten

Correct en heel snel geleverd

Track en trace mss koppelen aan info per mail van status zending

Pluspunten

De bestelling werd snel uitgevoerd en het item werd zorgvuldig verpakt. Het bestelde stuk voldeed aande verwachtingen.

Dewebsite vermeld gratis levering, maar dit bleek niet te kloppen. het item moest afgehaald worden op een BPost -punt.

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.