Heel goed verlopen, super vriendelijke man daar in Mortsel!

Top! Alles correct en snel geleverd!

Top! Alles correct en snel geleverd!

De bestelling is correct verlopen, ik ben heel tevreden.

Ik had iets besteld online, met de optie "afhalen in de winkel". Enkele dagen later kreeg ik bericht dat mijn bestelling binnen was. Geen enkele opmerking over de service van Handyman.

Kwaliteit

Snelle vriendelijke en correcte service

Dank u voor goede service.

Ik heb via Handyman een duertje voor de Bosch droogkast besteld. Onderdel binnen 2 dagen was geleverd. Alles past en goedkoper dan online.

geen info over bestelling en levering

Bij de betselling geen bevesteging ontvangen. Goederen waren geleverd in Sint Niklaas en ik wist van niets. Heb alles zelf moeten navragen.

super vlotte en vriendelijke service

Mijn artikel moest besteld worden, ik kreeg aanbod om via email op de hoogte te worden gehouden. Dit alles verliep correct en volgens schema. Ook de betaling kon op het moment dat het artikel er was. Zeer handig.

Het produkt is zo rap mogelijk geleverd waar van dank goede service.

Aanvaardbaar

Had crispplaat gevraagd en er werd een ovenrooster hoog besteld. Bij levering werd fout hersteld en alsno een crispplaat besteld met bestelnr 2793537 op 31 maart mits toeslag. Heb tot op heden bestelling nog niet gekregen en ookgeen mail om op te halen

bestelling perfect afgehandeld en geleverd.

bestelling perfect afgehandeld en geleverd.

Alles verliep heel vlot en duidelijk.

Alles verliep heel vlot en duidelijk.

Top service!

bijna perfect

gemakkelijk terug te vinden art. op de site vlotte bestelmogelijkheid en betaling Bpost .... we mogen zeggen goede opvolging en aflevering dus zeker aan te raden en te vervolgen

foute levering !

Ik bestelde een 200 watt R7s lamp en ontving een 300 watt lamp. Deze lamp is onbruikbaar voor mijn armatuur, weggegooid geld dus. Rekening houdende met het lage bedrag van de aankoop heb ik deze niet teruggezonden. Het zou me meer tijd vragen dan het waard is. Slechte ervaring dus !

Vriendelijke bediening en een goede service top

Vriendelijke bediening en een goede service

Alles op tijd en correct geleverd.

Alles OK.

grandioos

Vlot besteld en de dag erna al geleverd in de winkel

Uitstekende ev vriendelijke service!

Uiterst vriendelijke service

Gewoon geweldig vlot én correct...!

Zie hierboven...

uitstekende service

Online besteld, dag nadien geleverd via Bpost bij de normale postbedeling.

deurtje diepvriezer koelkast was kapot, op het artikelnummer probleemloos een nieuwe passend deurtje ontvangen. De levering gebeurde ook sneller dan verwacht.

Gewoon schitterend

Op donderdag om 11u ink besteld voor mijn printer, vrijdag, de dag nadien, werden de eerste paginas geprint om 10u15, mooie samenwerking tussen Handyman en Bpost

Goede service!

Het product werd zoals beloofd de volgende dag geleverd.

Professioneel top

Snel identificeren van onderdeel (scheerapparaat) op beschikbaarheid, keuze tussen origineel merk en niet origineel, directe timing van levering; correcte prijs

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.