Pluspunten

Zeer handige stofzuigerzak-zoeker (beter dan via de stofzuigermerken zelf!) en levering de dag erna! Heel tevreden!

Pluspunten

Keigoe dat verzendkosten bij alle soorten levering al vanaf 15€ gratis zijn! Super tof dat er een balpen met een leuk briefje in mijn doos zat!

Pluspunten

snelle service, en orginele artikelen.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

emballage parfait et délais respecté merci

Suggestions

rien

Pluspunten

was zeer snel

Pluspunten

heel breed assortiment overzichtelijke site correcte en vlugge levering

Pluspunten

Site heel overzichtelijk Via email contact gehad & prima verlopen -> zo bestelling geplaatst en binnen de drie werkdagen was de levering in de winkel. Winkelbediende ook heel vriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

gemist door codenummer

door de missing naar de westland gstuurd door jullie vriendelijk bediend en direct omgewisseld door deze heer die ons erbij nog uitleg gaf over zijn zaak prima service

Pluspunten

Goed en vriendelijk bediend en snelle levering

Pluspunten

Origineel onderdeel gekocht bij Handyman ! Zo kon ik de Nilfiskstofzuiger van mijn moeder perfect herstellen. Oudere mensen zijn zo gehecht aan hun toestellen omdat de nieuwe helemaal anders werken. Dank daarvoor.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Bestelling via internet ging vlot.

Je krijgt een mail: De bestelling kan afgehaald worden. Vervolgens sta je 2x voor een gesloten deur (onvoorziene omstandigheden). Diezelfde week nog 2x gebeld en geen gehoor. Dan krijg je een herinnering dat je bestelling nog niet afgehaald is... Bleek dat de winkelbediende ziek was. Misschien de klanten dan verwittigen via mail of telefoon. Ook bij de betaling had de winkelbediende de korting niet op het factuur zien staan...(bewust of onbewust)??

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

Tout était parfait. Site facile à utiliser. Service rapide. Impeccable. Merci !

Pluspunten

Alles stond meteen klaar.

Geen opmerkingen

Pluspunten

alles perfect

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

levering besteld op 22-09, we zijn nu 28-09 en nog steeds niet geleverd dank aan handyman

Pluspunten

Snelle orderverwerking + goede opvolging dossier met telkens feedback stand van zaken

Totnogtoe geen

Pluspunten

Perfecte levering

Pluspunten

zeer vlotte afhandeling

Pluspunten

Vriendelijke ontvangst, kennis van zaken. Prompte en snelle uitvoering van bestelling.

2 sterren: slechter dan verwacht

2 bestellingen gedaan, artikel nooit op voorraad. Afhalen in winkel is duurder dan opsturen met post.Ik heb de prijs gevraagd in 3 Handymanwinkels en telkens was het bedrag 2 € duurder dan in Wijnegem. Overal moest het artikel besteld worden . Heb dan maar besloten om het artikel per post te laten leveren. .

Pluspunten

Snelle en correcte service

Pluspunten

Bijzonder snelle levering met ecologisch verpakkingsmateriaal.

Pluspunten

alles is perfect verlopen er was niets op aan te merken

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.