Pluspunten

Telefonisch perfect geholpen door de winkelbediende te handyman Gent. Vlugge en vlotte levering van het online bestelde product. Zeer tevreden klant !!!!!!

Pluspunten

mijn bestelling is heel vlot en volgens planning verlopen, zoals beloofd in de mail is mijn gerief de volgende dag geleverd

Pluspunten

Supersnelle levering !

-rapide -service

Suggestions

rien

Pluspunten

Snel juiste vervangstuk gevonden! Snelle levering!

Pluspunten

Prima opvolging van mijn bestelling, levering zeer stipt ontvangen, stevige verpakking. Een zeer tevreden klant!

Pluspunten

SNELLE VERZENDING ALLES TOP. VOELDE ZEER PERSOONLIJK AAN .

DOE ZO VERDER

Positif

Livraison rapide et impeccable.

Positif

Extrêmement satisfaite. Le délai de livraison annoncé est respecté et est très rapide. Le produit demandé correspond tout à fait à la demande. J'ai été tenue informée de chaque étape de la commande. Facilité de commander sur le site (pas besoin de s'enregistrer, payement pas uniquement par visa,...)

Suggestions

Pluspunten

Mijn bestelling lag direct klaar, zeer vriendelijk onthaal en vlotte bediening.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb tot twee maal toe voor een gesloten deur gestaan. Eén keer omdat er geen personeel was en ik werd doorverwezen naar de winkel in het shopping center. De andere keer (als ik mij nog goed herinner) was er een wijziging in de openingsuren die niet aangegeven was op de site.

Pluspunten

Gemakkelijk

Duurde paar dagen langer dan geplanned

Très rapide

Pluspunten

Vlotte bediening

Pluspunten

zeer vlotte en snelle service Kon niet beter

Pluspunten

Snelle reactie na peobleem

4 étoiles: bon service, bien traité

Pluspunten

snelle en correcte levering

complet et rapide

4 étoiles: bon service, bien traité

Délai de livraison

Pluspunten

Ik diende contact op te nemen met de klantendienst om mijn gewenste produkt te bestellen omdat dit niet meer voorradig was. Dit ging zeer vlot. Binnen de 2 weken had ik het gevraagde produkt.

Pluspunten

Vlug geleverd .

Pluspunten

In één woord : perfect !

Pluspunten

goede service leveringsdatum correct voorzien keuze betaling

Pluspunten

Was verwonderd bij de bestelling dat dit ter plaatse kon geleverd worden.. Wat dus ook gebeurde.. De vrijdag besteld en de maandagmorgen geleverd in een zeer verzorgde verpakking..zal niet nalaten HANDYMAN te recommanderen.

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.