Van A tot Z gewoon top.

Ik moest een nieuwe dichtingsrubber voor mijn droogkast hebben. Uit ervaring weet ik dat er hier maar 1 adres voor is en dat is Handyman. De rubber werd in de winkel besteld en binnen de 3 dagen kon ik hem afhalen. Zeer vriendelijke bediening, niks teveel gevraagd en zeer goede service, zoals ik van Handyman gewoon ben.

Zoals ik verwacht dat het gaat

Een positieve ervaring dus. Bestelling, betaling, afhalen... alles liep zoals het moet verlopen. Beter kan niet.

Ze hebben goed naar mijn probleem geluisterd een dan konden ze een nieuwe stukje bestellen het was er snel Heel vriendelijke winkel medewerkers ik heb 2 verschillende gehad allerbijdehandst met hun vak bezig een vriendelijk

snel

Topwinkel. Hier kan je werkelijk alles krijgen.

Goed geholpen

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Al’es prima verlopen

Alles correct

Handyman - De naam zegt het al, top!

Handyman heeft zijn naam niet gestolen, al had het ook Handypeople kunnen zijn. Zeer snelle en correcte verzending. Prijzen een stuk goedkoper dan van het originele merk maar even goed van kwaliteit. Top!

vlotte service

De bestelling ging zeer vlot en men was vriendelijk bij het ophalen

perfect

Alles is vlot verlopen,ondanks het feit dat het over een vervanging ging van een verwarming plaat van een oud elektrisch kookvuur. Gekocht in 1960. Proficiat voor de dienst.

Na het krijgen van een mail dat mijn bestelling klaar lag, ging ik naar de winkel in Sint-Niklaas. Daar ben ik vriendelijk ontvangen en meteen geholpen. Mijn besteld artikel werd mij meteen overhandigd, nog juist afrekenen.

Super !

Very happy

De bestelling was er sneller dan verwacht TOP

Het bestellen liep zeer vlot eveneens de behandeling ervan. We werden op tijd verwittigd voor de afhaling in de winkel in Gent. Ook de prijs van het gekocht product was ook prima, goedkoper dan Bol.com

Het juiste stuk is perfect op tijd geleverd!

Het juiste stuk is perfect op tijd geleverd!

Super blij !

Nu we ons in een tijd bevinden waar alles duurder is/wordt & merendeel van de maatschappij zich in een hersenkronkel bevindt van " wat niet meer of naar behoren werkt, weggooien " betekent, ben ik superblij met de aanschaf van 2 batterijtjes voor mijn Braun Cruzer van 8 jaar jong en deze weer werkt als nieuw, op zaterdag besteld en dinsdag geleverd, dankuwel Handyman !

super

binnen de tijd geleverd

Vlotte levering van gevraagde producten.

Vandaag bestelt,de volgende dag gelevert.prima service! Zeer tevreden.

De bestelling werd zeer vlug en correct geleverd.

Ik ben erg blij en tevreden.

Het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk. Het is niet moeilijk om het product te vinden dat ik nodig heb. Ik moet zeggen, bij HANDYMAN is elke zoektocht mogelijk.-- Helen D.

Breekbaar artikel netjes ingepakt ontvangen

Goede en snelle service

Bestelling vlot afgehandeld

Vervangstuk stofzuiger perfect voor gebruik. Heel tevreden. Ook over de service.

Mijn bestelling verliep heel vlot. Via mail werd er duidelijk gecommuniceerd over het verloop van de bestelling. Bij het afhalen een vriendelijke verkoper in de winkel. Ruime keuze aan stofzuigeronderdelen op de website.

Ok

Was ok.

Mijn bestelling is vlot en correct verlopen.

Prima service! Bestelling is vlot en correct verlopen. Zeer vriendelijk onthaal zowel aan de telefoon als aan de balie van Handyman Sint- Niklaas!

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.