5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Pluspunten

handig dat je online kunt bestellen en in de winkel laten leveren, zo ben je altijd zeker dat het in voorraad is. Overzichtelijke site en vriendelijke bediening in de winkel.

Pluspunten

Ik bestelde online en kreeg meteen een mail met factuur (handig!) én de bevestiging dat de bestelling al klaar lag in de winkel.

Pluspunten

Vriendelijke medewerker

Betere locatie voor afhalingen in Gent

Pluspunten

Is zeer snel verlopen!! Zaterdag in westland shopping besteld en maandag werd het al geleverd !!!

3 stars: fine, a reasonable experience

Positive

La commande en ligne est rapide et j'ai reçu la confirmation de l'email dans l'heure. Le service du personnel à l'accueil est correcte sans qu'il soit extraordinaire.

Suggestions

Plus de conseil à l'accueil sur le produit.

Pluspunten

Vandaag kreeg ik een super service in een van jullie winkels. De verkoper was heel enthousiast en heeft mij extreem goed geholpen. Ik kom zeker terug!

Positif

Le site internet est très clair, et la commande en ligne se fait très facilement. Le personnel en magasin est très sympathique.

4 étoiles: bon service, bien traité

Positif

Achat pratique et rapide en ligne, article disponible immédiatement en magasin pour presque tout ce que j'ai visualisé sur le site internet. Le choix des pièces détachées est vaste. Le fait de pouvoir retirer son article en magasin permet, en + d'éviter des frais de livraison, d'obtenir des infos complémentaires de la part d'un vendeur. Merci pour les conseils utiles reçus au magasin d'Ixelles!

Suggestions

Infos recyclage. Mettre en avant que le magasin reprend les pièces détachées usagées pour le recyclage lors des achats.

Pluspunten

Bedankt Handyman voor de snelle levering en ook voor het speciale filter dat bijna nog nergens te vinden is. Ik neem ook regelmatig inktpatronen mee aan een betaalbare prijs. Blijf zeker een goede klant bij jullie.

Pluspunten

Het online bestellen ging vlot. De website is handig en overzichtelijk. Ik kon de zelfde dag de bestelling ophalen, werd zeer vriendelijk ontvangen in de winkel. Zeker een aanrader!

Pluspunten

Ik bestelde online een set inktpatronen en kreeg er gratis printerpapier bij :) In het pakje zat ook nog een balpen en een bedankkaartje, heel fijn!

Pluspunten

Goede informatie was snel in de winkel en daar vriendelijke bediening was tevreden zal daar nog bestellen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De webshop was super! Duidelijke communicatie omtrent levertermijnen en verzendkosten. Ik kon mijn bestelling de zelfde dag nog ophalen.

De medewerkster was wel vriendelijk maar gaf geen informatie over het product dat ik had aangeschaft. Een beetje meer klantvriendelijkheid had wel gemogen.

Pluspunten

De website is overzichtelijke en gebruiksvriendelijk. Ik plaatste mijn bestelling maandagochtend op de website en kon deze meteen gaan afhalen. De medewerker in de winkel had mijn bestelling al klaarliggen achter de kassa en was zeer vriendelijk. Ik kom hier graag nog eens naartoe!

Ik kan geen verbeterpunten noemen.

Pluspunten

Perfecte service

Pluspunten

Handyman staat in alle opzichten aan de top zoals voor: - het online kunnen bestellen van een product. De site is trouwens zeer gebruiksvriendelijk, - het ongelooflijk kort leveringstermijn nl 3 dagen. - vriendelijk en aangenaam winkelpersoneel. Ook heb ik Handyman aan mijn kennissenkring bekendheid gegeven.

Pluspunten

Zeer positief, maandagmorgen 21/03 gebeld met winkel in Schoten. Medewerker heeft juist ordernummer doorgegeven. Besteld via website en dinsdagmorgen 22/03 was het bestelde vervangstuk met de post reeds bij mij thuis. sneller gaat niet. vriendelijke groeten

Positif

Que du positif : prix intéressant, livraison rapide et amabilité au point de retrait

Pluspunten

Vriendelijke en behulpzame verkoper. Correcte en snelle levering.

Pluspunten

Artikel besteld in winkel Gent, 2 dagen nadien probleemloos thuis in goede staat ontvangen. En ... mits toevoeging van een gratis kleine attentie.

4 étoiles: bon service, bien traité

Positif

Livraison ultra rapide (le lendemain de la commande)

Tout est OK

Pluspunten

Alles is corcect verlopen zeer vriendelijk geholpen dank u daar voor

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.