Pluspunten

Je kan op de website heel gemakkelijk de juiste stofzuigerzak vinden voor je stofzuiger.

Pluspunten

één woord SUPER

Pluspunten

Bestelling binnen na 1 dag. Zeer vriendelijke jongens Perfect geholpen Hier kom ik nog vaker

Pluspunten

goede service en vriendelijk onthaal bij afhalen product verder de nodige informatie zowel voor bestelling als opvolging van het bestelde product , verdient een pluim .

Pluspunten

Handyman biedt de scharnieren voor een koelkast van 10jaar aan. Op deze manier kunnen we de aankoop van een nieuwe toch nog even uitstellen. Duidelijke website, vlotte bestelling en levering.

Pluspunten

Willy Ben zeer tevreden over Handyman omdat het simpel te bestellen was en ook omdat de levering er sneller was dan voorzien doe zo voort

Pluspunten

Snelle levering, duidelijk site

was even zoeken naar de specificatie van bepaald procduct, mag gewoon bij de algemene basis informatie staan vind ik persoonlijk

Pluspunten

Veel snellere levering dan verwacht, dag erop stond postbode al aan mijn deur.

Pluspunten

efficiënt systeem om veel meer onderdelen als diegene die ter plaatste voorradig zijn aan te bieden; niet terug naar de winkel, als de onderdelen niet voorradig zijn (probleem van parkeerplaats vinden en betalen is niet actueel); efficiënt systeem van terugzenden van verkeerd bestelde onderdelen;

aangekondigede levertijd in de winkel klopt niet met de werkelijkheid. De snelheid van leveren is goed genoeg, maar klopt niet met de aangekondigde levertijd in de winkel;

Pluspunten

Mijn online aankoop bij Handyman verliep feilloos. Klare en duidelijke instructies accentueren de betrouwbaarheid en goede service.

Pluspunten

De eerste kennismaking is heel vlot verlopen, voor herhaling vatbaar, juiste informatie, de bestelling en het afhalen verliep perfect.

4 étoiles: bon service, bien traité

Positif

Super achat et personnelles serviable et a l ecoute fu client a conseiller a des amis et j y retournerait merci beaucoup super content

Pluspunten

Perfecte en snelle bediening.Hartelijk dank!

Pluspunten

snelle levering, prima geinformeerd

Pluspunten

Alles verlopen zoals het hoort: Enkele werkdagen na mijn bestelling, kreeg ik een e-mail dat ik het kon komen afhalen in de winkel. Zeer vriendelijke bediening in de winkel. Ook had ik een vraag over een ander product (led-lampen), waarop ik een professionele uitleg kreeg.

Pluspunten

Goede service, bestelling perfect uitgevoerd.

Positif

Rapidité et amabilité; en d'autres mots: un respect du client (plutôt rare à notre époque;;;)

Pluspunten

Heel vlot en snel verlopen. Product beantwoordt volledig aan het vereiste.

Rapide

Pluspunten

vriendelijke bediening en goede info

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.