5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

trés bon accueil en magasin, personnel compétent te aimable, service rapide

Pluspunten

heel snelle levering naar de winkel een vriendelijke bediening dank u

Pluspunten

Snelle en vlotte levering van mijn bestelde goederen. Geleverd binnen de twee dagen in een uitstekende verpakking. Ik ga hier zeker nog bestellingen doen. Een echte betrouwbare aanrader.

Pluspunten

Alles was picobello in orde

Pluspunten

vriendelijke en zeer hulpvaardige bediening !

Pluspunten

Mijn bestelling was beschadigd geraakt tijdens het transport. Na dit te melden werd onmiddellijk gekeken om mijn bestelling opnieuw op te sturen. Ditmaal in een betere verpakking. Top om dit zo snel in orde te brengen + de oorzaak van het probleem aan te pakken.

Pluspunten

Vlot bediend, het juiste vervangstuk, snel thuis geleverd, en in perfecte staat.

Pluspunten

Alles perfect verlopen en zoals voorzien

nada !

Pluspunten

Alles verliep naar wens, een gemakkelijke oplossing is het. Even bestellen en dan bij gelegenheid naar de winkel. Vriendelijke Groet Robert

Pluspunten

De ontvangst in de winkel was uitstekend. Het artikel waar ik naar vroeg werd vlug opgespoord en besteld. Twee dagen later lag mijn bestelling klaar in de winkel. Schitterend!

4 étoiles: bon service, bien traité

Pluspunten

Zeer snelle service !!!!

Pluspunten

Ik heb de bestelling goed ontvangen Bedankt daarvoor Groetjes Anne

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vriendelijk geholpen door jullie medewerkers

Kwaliteitscontrole is zwak. Bij de eerste levering was het bestelde onderdeel stuk. Dit was al zichtbaar door de plastic van de verpakking heen. Betekend dat ik de verplaatsing voor hetzelfde onderdeel 2 keer moest doen.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Positif

rapide, qualité, frais de port minimum, je reviendrai sûrement ...

Pluspunten

Vriendelijke bediening, correcte bestelling en verwittigd toen mijn bestelling binnen was !

Pluspunten

De informatie over het bestelde artikel was zeer volledig. Ook interessant dat, moest je toch het verkeerde besteld hebben, je het steeds kan retourneren. De levering gebeurde zeer snel.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Er waren twee produkten In bestelling, 1/ een onderdeell voor een Bosch en 2/ de stofzuigerzakken voor Miele , mijn vriendin going deze twee stuks, de week erop ophalen, ik had alles betaald. Maar mijn vriendin heeft alleen het onderdeel mee gekregen. De stofzuigerzakken niet!!!!! Waarom, omdat ik toen bij betaling het juiste type van stofzuiger niet kende, heb later getelefoneerd met juiste type. Men ging ervan uit dat ik de zakken al mee had en mijn vriendin kreeg ze dus niet mee bij afhaling. Met andere woorden, ik heb ze betaald maar niet gekregen.

Pluspunten

zeer goede en vlotte communicatie. heel veel info gekregen. Kan de winkel in St Niklaas sterk aanbevelen

geen

Pluspunten

zeer behulpzame verkoper! met dank!

Positif

Ma demande a été parfaitement traitée dans votre magasin chaussée de Waterloo à la Bascule, et la commande a suivi dans les meilleurs délais.

Pluspunten

Zeer vlug. Heel correcte behandeling.Prima

Pluspunten

30/12 besteld, 31/12 geleverd, snel geleverd (ondanks de feestdagen), kon reparatie snel uitvoeren

Positif

rapidité d'envoi excellents produits, prix très compétitifs

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.