Pluspunten

Perfecte service!

Pluspunten

Na de middag besteld en 's anderendaags al in de bus! Dit is wel snel-service.

3 étoiles: bien, une expérience raisonnable

aucun problème

Pluspunten

alles is correct verlopen een aanrader om iets te bestellen bij Handyman

geen

Pluspunten

snelle reactie en levering suuuuper !!

Pluspunten

Zeer snellle levering

4 étoiles: bon service, bien traité

Positif

Vendeur sympa, conseille bien, livraison ultra rapide (environ 24h).

Suggestions

Donner toutes mes coordonnées personnelles m'a dérangé. Que fera-t-on de ces données ?

Parfait et rapide

Pluspunten

Maandag middag besteld, dinsdagmorgen geleverd! Zelf lang gezocht achter de juiste scheerkop voor een ladyshave en bij handyman was dit binnen de 5 min. gevonden.

Pluspunten

Mijn bestelling werd zeer snel afgehandeld met totale trevredenheid.

Pluspunten

Na één telefoontje met een vriendelijke en bekwame medewerker kende ik het nummer van het vervangstuk dat ik zocht en de volgende middag was de bestelling reeds bij mij. De levering was door de speciale kerstpromotie ook nog eens gratis, mooi meegenomen ook. Ik ben heel tevreden

Pluspunten

In de namiddag besteld, de dag een voormiddag in de winkel! Super.

Positif

Rapidité, facilité, efficacité, accueil, sympathie. Et le petit cadeau supplémentaire dans le paquet. Tout était parfait. Merci

Pluspunten

zelf ben ik medewerkster van carrefour en heb steeds problemen om prokukt te bekomen, EEEEN het is bij jullie lieft 5€ GOEDKOPER. . Ik had het 2 dagen na bestelling in het postpunt. DUS SUPER .

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Pluspunten

mijn bestelling van 2 menghaken is met meeste zorg en binnen de 2 dagen geleverd. proficiat Handyman, ook aan Ronny .

Pluspunten

goede info en correcte afhandeling

Pluspunten

Heel tevreden over de snelle service. Ik ben de vrijdag namiddag naar de winkel in Gent geweest en heb daar een metalen dampkap fllter moeten bestellen omdat het in niet in stock was. De verkoper zei mij dat het normaal gezien de maandag bij mij thuis zou geleverd zijn. Tot mijn grote verbazing werd het al de dag nadien (jawel, de zaterdag!) in de loop van de namiddag thuis afgeleverd. Nogmaals bedankt voor de snelle service!

Pluspunten

Alles verlopen naar wens

op stock leggen

Pluspunten

Bestelling, afgifte, kortom alles perfect verlopen. Fijn, ik blijf zeker mijn bestelling met jullie doen. Groeten Guy Van Sinay

4 étoiles: bon service, bien traité

Pluspunten

Duidelijke website. Snelle afhandeling en snelle levering. Alles prima in orde...

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.