Pluspunten

Vlotte service, vriendelijk, zeer behulpzaam! Winkel Mortsel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Handige website vlotte levering

Ik heb de originele inktpatronen van Epson (voor printer SX410) dienen te bestellen, want het resultaat van de Wecare patronen waren van onaanvaardbare kwaliteit

Pluspunten

Zeer vriendelijke bediening, veel uitleg gekregen. Het is inderdaad zo dat je stukken of onderdelen, die elders niet meer te krijgen zijn, daar vlug en vlot op de kop kan tikken! De bestelling was heel vlug binnen en daar kreeg ik onmiddellijk bericht van!

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Pluspunten

Makkelijk bestellen en betalen. Vlotte en verzorgde levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Vlotte bediening, goede informatie.

5 étoiles: parfait, définitivement recommandé

Pluspunten

Alles is perfect verlopen, dank u wel!

Alles prima verlopen!

Pluspunten

Supergoede service antwoord op de vraag je moet niet alles zelf uitzoeken: hoe vind ik de juiste kan? Ik heb ondertussen inkt gekocht voor mijn printer - zocht ik toch En ontdekt dat ik mijn lege inktcartouches mag verzamelen en inleveren openingsuren zijn goed en duidelijk gezellige ligging: ik combineer met een uitje in Gent

Minder tekst in je mails: pictogrammen die van de eerste klik zichtbaar zijn is voldoende - er zijn dusdanig veel van die mails waar je een half blad leest vooraleer je ziet waar je iemand plezier mee doet.

Pluspunten

heel vlotte bestelling, vlug uitgevoerd ondanks niet voorradig heel tevreden voor de tweede maal dat wij iets online bestellen

geen idee, voorlopig perfekt

Pluspunten

vlotte en goede bediening in de winkel, snelle levering kortom, een aanrader

Pluspunten

Vrij vlot het onderdeel van broodbakmachine kunnen bestellen en 2 dagen later gaan afhalen in de winkel in mijn buurt. Zelf voor afhaling gekozen omdat je hierbij de aan huis levering niet mis kan lopen. Ik werd per mail verwittigd dat de levering klaar lag.

De prijs bedroeg 1/3 van de nieuwwaarde van een gelijkaardig compleet toestel wat me liet twijfelen maar Handyman was desondanks toch nog enkele Euro's goedkoper dan de concurrentie.

Pluspunten

Alvorens bij Handyman te bestellen vroeg ik per mail aan Vanden Borre (stofzuiger daar gekocht) de prijs voor de het vervangstuk. Antwoord was dat ik mij naar een winkel diende te begeven met de aankoopbon, daar de prijs zou krijgen, 12 euro voorschot voor de reservatie diende te betalen en dat de levertermijn drie weken is. Bij Handyman besteld, perfect verpakte levering binnen de 24 uur, zonder verzendingskosten. Hoeft geen verdere uitleg...

Niks, perfecte service.

Pluspunten

Perfect! Snel en correct geleverd, goeie updates over de status van de bestelling .... Beter kan niet :-)

Positif

site de vente très bien etofé,facilité à trouver ce que l'on recherche,facilité de commande,et le top rapidité de livraison font de Handyman un atout incontournable lorsque l'on a besoin de pièces détachées pour l'electro ménager!!!!!ne changez rien,vous êtes parfaits!!!!!!!et je parle déjà de votre nom et site autour de moi,donc qui sait si vous n'obtiendrez pas sous peu d'autres nouveaux clients satisfaits!!!!!à bientot!!

• Nous recommanderiez-vous? Non

Pluspunten

ik ben een tevreden man !

toch een beetje onzekerheid over : koop ik wel het juiste artikel aan ?

Pluspunten

Prima service. Prima afhandeling!

Positif

trés bien commander du jeudi après midi et reçu le lendemain matin

Pluspunten

picobelo !!!

Rapidité de la livraisons

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Behandeling zoals beloofd

Re: verpakking die verpakkingsluchtkussens zijn geweldig: veel beter dan de noppenplastic want minder volume afval. Ter bescherming van het produkt zou ik het produkt tussen de kussen zetten en niet alleen er bovenop.

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.