Positif

commande très rapide et le lendemain en magasin. C'est le seul endroit ou j'ai trouvé cette valve de sécurité pour ma casserole à pression !

Suggestions

n'ayant pas l'habitude de ce genre de commande, j'ai eu des difficultés pour commander avec paiement en magasin, mais le service client de Handyman m'a bien aidé.

Pluspunten

Enkel positieve ervaringen: contact - bestelling - ophaling

Afhaalpunt in de stad, maar ook dat is niet echt een probleem door de nabijheid van parkings.

4 étoiles: bon service, bien traité

Livraison ultra rapide

Tout est OK

Pluspunten

Snelle levering en prima begeleiding. De bestelde afstandsbediening voor mijn airco werkte niet op mijn airco ( had ik wel vermoed,maar was het proberen waard) werd zonder probleem teruggenomen en terugbetaald

Geen top.

Pluspunten

alles goed verlopen

doe zo voort

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

In juni had ik bij Handyman Westland Anderlecht inktpatronen gekocht als reserve. Ondertussen heeft mijn printer het begeven en ben ik genoodzaakt geweest een nieuwe te kopen, waarop de gekochte inktpatronen niet passen. Ik ben dan gisteren teruggegaan met de ongeopende patronen en het kassaticket, en zonder boe of bah heeft men mij mijn geld teruggegeven. Dat is nogal een service ! Daarbij komt nog dat de verkoper mij heel vriendelijk en in het Nederlands te woord heeft gestaan (wat in Anderlecht verre van altijd het geval is). Ik kan dus niets dan goeds vertellen over Handyman. Doe zo voort, zou ik zeggen !

Pluspunten

alles goed verlopen, na 2 dagen bestelling al afgehaald in de winkel te Mechelen.

Pluspunten

Werd sneller geleverd dan de voroziene termijn van een week. En de bestelling was ook in orde. Had dan ook het correcte referentienummer van de verpakking van eerdere aankoop.

Positif

Délai de livraison très court. Très bien

Pluspunten

Zeer vlotte serviece

Pluspunten

Een megaservice in alle punten en ZEKER aan te raden

Positif

choix, site précis, service rapide

Pluspunten

- Snelle reactie op email - Snelle levering. In de namiddag besteld. Volgende ochtend al geleverd. - Goede verpakking van het product.

Pluspunten

Snel afgehandeld. Uitstekende en beleefde telefoonservice. Aanrader!

Pluspunten

Alles

4 étoiles: bon service, bien traité

Positif

Très rapide, conforme a la desxriptuon , absolument génial

Suggestions

Prix malheureusement un peu elevés

Pluspunten

Vlugge, onberispelijke levering. De bestelde stofzuigermond werkt beter dan de originele !

levering in pakjesautomaat van bpost zou nóg gebruiksvriendelijker zijn.

Pluspunten

Goede service. En ze zijn 'eerlijk'. Want er is iets verkeerds gegaan (mijn vervangstuk werd per ongeluk aan iemand anders meegegeven, die net hetzelfde vervangstuk had besteld) en dat hebben ze onmiddellijk toegegeven. Ik heb ter compensatie 10% korting gekregen, want ik moest natuurlijk terugkeren om het vervangstuk op te halen.

Pluspunten

Alles perfect verlopen. Is voor herhaling vatbaar !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel goed mijn bestelling tevreden

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.