Prima verlopen met begrip voor de klant

Snelle levering en betaalbare producten. Handig dat ik dit tegen een lage prijs kon aankopen.

Vriendelijk en zeer behulpzaam, met kennis van zaken.

Onlangs ontdekt in de Lange Munt te Gent. The place to be voor problemen waarvan je denkt dat ze niet op te lossen zijn !

Bestelling stofzakken voor stofzuiger

Bestelling stofzakken en levering zoals gewenst. Voor een niet recente en niet evident merk , doch door Handyman , Lange Munt te Gent opgezocht en gevonden. Besteld en voor afhaling in de winkel geleverd. De juiste beslissing ! Top !!!

...top !

Vlot en vriendelijk!

toppie

medewerker nam tijd om product op te snorren on line, dat niet meteen voorradig was; leveringstermijn was zoals beloofd

heel behulpzaam

ben heel tevreden

snel en goede service

.....

altijd perfect

Mijn bestellingen bij Handyman, zowel ophaal winkel of online en bezorging koerier, altijd perfect ! Doe zo voort, Handyman !!

Perfect in winkel personeel vriendelijk en ik heb ook vriendelijk afgehaald dus top

Vlot besteld,snel beschikbaar in de winkel, duidelijke communicatie omtrent status van bestelling

Snelle levering inwinkel

De levertijd van 3 dagen klopte zoals omschreven. Opgehaald in winkel Shoppingcenter Groenplaats Antwerpen. Héél vriendelijke bediening.

Tevreden

Bestelling geplaatst via jullie website. In winkel Tir Hoboken bestelling ontvangen, maar niet gereserveerd, artikel bevond zich nog in rek winkel. Heb wel twee stuks gekocht. tevreden van de service.

Vlotte bestelling, goede prijs en gemakkelijk op te halen

Op de meeste sites was het artikel dat ik zocht niet leverbaar of niet te vinden. Via Handyman was dit wel het geval. Daarnaast was de lokale Handyman in de buurt en kon ik het pakket heel gemakkelijk wanneer het mij uit kwam ophalen in de shop.

vlugge en vriendelijke bediening!

ik had wisselstuk nodig voor strijkijzer, bij verkoper niet te koop. naar handyman mortsel, daar werd ik zeer vriendelijk, en met kennis van zaken ontvangen. bestelling gedaan(levering ging 2 a3 dagen duren) de dag erna, mail dat wisselstuk binnen was. van een goede bediening gesproken! bedankt. gr Pierre

Alles probleemloos verlopen en zeer snel!

Het product werd zeer snel geleverd, alles keurig verzonden

Correcte levering en zeer vriendelijk.

Vriendelijke ontvangst en zeer correcte afhandeling

Geen enkele negatieve ervaring met bestelling en levering

Duidelijke site, vlot besteld en geleverd.

Het artikel dat ik zocht was in de meeste winkels niet beschikbaar maar hier wel. Het is handig om te bestellen en het product in de lokale winkel op te halen.

Vlot verlopen. Vroeger in de winkel aangekomen dan voorzien. Heb spijtig genoeg op hetzelfde moment een "slechte" ervaring van een vriendin vernomen ivm Handyman. zal het dus aanbevelen maar aanraden mee op de computer te kijken of de bestelling klopt.

Vriendelijke ontvangst en veel moeite gedaan om het product dat we nodig hadden op te zoeken en ook gevonden. Heel tevreden.

Perfect en snel

Zie hierboven

Délai non respecté

Commande passée en magasin le samadi pour matériel à rechercher le lundi. Finalement email recu avec 48 heures de délai supplémentaire.

Geweldige service

Zeer vriendelijke en behulpzame bediende in de winkel. Mijn product moest besteld worden en deze bestelling werd zeer correct afgehandeld.

Vriendelijke service, alles verloopt volgens afspraak.

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.