snelle en correcte service

ik bestelde twee doosjes met stofzuigerzakken tijdens het weekend. Op dinsdagmorgen belde de besteller reeds aan met mijn pakje. Dat was snel, zeker in de kerstperiode!

Zeer vriendelijke bediening.

Zeer vriendelijke bediening en zeer hulpvaardig

Voor herhaling vatbaar!

Gewaardeerde hulp bij het zoeken naar het gewenste product. Duidelijke afspraken rond de levering en betaling van het gevraagde. Vriendelijke ontvangst bij het ophalen van het product in de winkel te Mortsel met als extraatje een zeer professionele uitleg over het correcte gebruik van het bestelde voorwerp.

Zeer snelle en perfecte levering

Omschrijving in de website is duidelijk . Het vermelden van de types waar dit deksel op past is helder en correct Twee dagen na de bestelling is het deksel al in de winkel in Gent , bijna vlugger dan via thuisbezorging .

Heel goed.

Alles ging vlot, niets op aan te merken. Ook goeie steun via site. Snelheid is voor mij niet zo belangrijk, er mag wel een paar dagen overheen gaan. Geen toestanden zoals bij PostNL en andere asjeblieft!

Fantastische service

Wij hadden vervanging van scheerkoppen Philips scheerapparaat nodig, nergens te vinden . Tot we bij handyman gingen… de medewerker zocht mee met ons naar het juiste type… bestelde deze… stuurde ons een mail wanneer ze binnen waren… en dit allemaal binnen de 3 dagen… chapeau!!

Kalkcassette besteld voor oud strijkijzer. Maandag besteld dinsdag al ontvangen. Mijn strijkijzer werkt terug perfect. Zéér tevreden

Goede service.

Besteld en snelle levering.

snelle en correcte afhandeling van bestelling

Gemakkelijk te bestellen + Snelle aflevering in een lokale winkel.

Vlot en correct

Zéér vlot en correct

Wat in nodig had heb ik vlug gevonden op de website. Je hoeft geen uren te zoeken. Ik had niet verwacht dat het dan ook nog eens zo snel geleverd zou worden.

perfecte service en correcte levering

snelle leveringen van het bestelde item zoals was afgesproken

Na lange tijd toch een correcte behandeling

Lang moeten wachten op besteld artikel (meer dan een maand) en zelf navraag moeten doen.

zeer correct en vriendelijk personeel Te vervangen buis van stofzuiger was niet voorradig maar de bestelling verliep vlot bestelling op vrijdag en donderdag daarop reeds mail gekregen dat de nieuwe buis binnen was service was prima

Ik ben heel tevreden met het opzoeken van het juiste artikel en met de snelheid van de levering van

Ik ben een trouwe klant van Handyman te Hasselt. Ook deze keer werd ik goed geholpen en was de bestelling reeds na twee dagen aangekomen. Prima service!

Correcte levering, zeker aan te bevelen

eerste klas hulp

personeel heeft veel moeite gedaan om wisselstuk voor oud toestel te vinden en te leveren

goede service

goede service

Handig

Snelle acurate levering ben daar zeer tevreden over ook de ruime selectie aan producten is goed ik raad Handyman aan

Snelle levering, product perfect in orde.

Zeer tevreden van de service!

goed service

bestelling op afgesproken dag aangekomen en correcte en vriendelijke man bij handyman Schoten

Toch nog opgelost

1ste zending is ergens spoorloos verdwenen bleef maar wachten op mijn onderdelen! Na contact hebben zij dat snel opgelost door een nieuw order in te voeren! Dankjewel voor de snelle reactie

Super snel

Zodra ik had besteld kreeg ik een mailtje en de dag nadien kreeg ik mijn bestelling al thuis. Super snel en mijn dank daarvoor

Bestellingen worden vlot en uitstekend afgehandeld. Ook de prijs is correct.

Goede ervaring

Lang onze vertrouwde winkel!

Uitstekend en het juiste onderdeel.Super snel in de winkel en vriendelijke bediening

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.