Zeer hulpvaardig en denkt mee met klant.

Moest een bestelling ....accessoire van dampkap,uitgebreid hulp gekregen van verkoper en communicatie voor levering....zeer tevreden van Handyman en zal het zeker aan bevelen.

Snelle, vriendelijke service!

Het bestellen online gaat zeer vlot. Levertijd was kort en de bediening was zeer vriendelijk.

Alles perfect verlopen.

Goede raad hulp bij het bestellen, prima afhandeling van de levering.

Perfect!

Snel in de winkel geleverd voor afhaling, very handy!

Niet goed

Eerste keer bij Handyman geweest. deze was gesloten hoewel deze open zou moeten zijn volgens de openingsuren. volgende keer laat ik thuis bezorgen. Want nu ben ik meer kwijt dan de verzendkosten, wat uiteraard niet de bedoeling was.

vriendelijk en behulpzaam

Blij dat we daar terecht kunnen als een probleem hebt ,dat je een bepaald artikel niet kunt vinden .

Een tevreden klant erbij!

Snelle verwerking van mijn bestelling, correcte afhandeling en wat ik persoonlijk heel belangrijk vind, de mogelijkheid om het pakket rechtstreeks te laten leveren in een ophaalpunt, om die mogelijkheid te kunnen kiezen tijdens de bestelling. Milieuvriendelijk en tijdbesparend!!!

Supervriendelijk en vlot geholpen

Op zoek naar de juiste koolstoffilter heeft Handyman ons snel het juiste artikel kunnen doorgeven. Lag snel in de winkel. En type staat nu in mijn account zodat ik het volgende keer direct kan bestellen! Superservice!

zeer snelle afhandeling en levering van de bestelde goederen.

zeer snelle afhandeling en levering van de bestelde goederen.

Perfecte en vriendelijke service

Het kapotte item was niet meer verkrijgbaar bij de producent van de oven maar de medewerker heeft net zo lang gezocht dat jij het uiteindelijk via via op een andere manier gevonden had. Geweldige bediening, waarvoor dank

uitstekend!

Heel tevreden en ook blij verrast dat handyman zich inzet voor het milieu.

Alles prima correct en heel vriendelijk verlopen.

Goed geholpen, vriendelijk en snel

Goed geholpen, vriendelijk en snel

professioneel leverancier

ik had zelf moeilijkheden om het juiste onderdeel te bestellen. Mits goede informatie aan te leveren bestelde Handyman Mechelen het juiste onderdeel. per mail werd ik op de hoogte gesteld dat het af te halen was in de winkel, wat feilloos verliep. goede service. dank u

Zoals altijd een topservice

Besteld via website. Onmiddellijk mail terug gekregen dat ik het product reeds kon afhalen.

Verwittigen leverung3

Alles in orde. Maar wij werden nooit verwittigd wanneer de levering zou zijn.

Vriendelijke bediening

Snel engoed geholpen. Na 2 dagen mocht ik al komen afhalen.

Top bediening

Goeie service en alles vlekkeloos verlopen

Toffe eerste ervaring met 'Handyman'

Fantastische ervaring tijdens mijn eerste bestelling bij Handyman ! Alles ging supervlot, van een account aanmaken tot een bestelling volledig af te werken. De prijs van mijn artikel en de beloofde leveringstermijn heeft mij doen besluiten om te bestellen. Ook werd er na mijn bestelling onmiddellijk gereageerd met een e-mail en bleef ik gedurende de verwerking, verzending en aflevering perfect op de hoogte gehouden. En het waren geen loze beloften : Handyman houdt woord. Proficiat

Alles zoals verwacht.

Snel en netjes geleverd in het b post punt .

SUPER!!

Ik had een schakelaar nodig voor een novy dampkap. Deze dampkap is ouder dan 20 jaar. Ik heb de schakelaar gevonden op deze website. Besteld en laten leveren in de winkel. Na 2 dagen kon ik het afhalen in de winkel. Prima

Super service bij Handyman Schoten!!!

Zoals altijd, bestelling goed op tijd. Deel bestelling niet op voorraad maar wel in winkel Schoten. Alles daar afgehaald.

Vlugge bediening ,goede uitleg

Vriendelijk personeel. Product dat ik aankocht kon niet helpen. Geld terug gekregen.

snel vlot en levering zoals verwacht

de website van handyman leidt je vlot naar het product dat je zoekt. de producten zijn merk producten en zijn goed verpakt. vlotte levering binnen beloofde tijd. zie geen negatieve punten!

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.