Ik ben heel tevreden ook van de vriendelijke bediening.

Heel content

De mensen waren vriendelijk en zeer behulpzaam

Ik kreeg geen bericht als het aangekomen was in de winkel

Ik heb nog zelf gebeld naar de winkel als het was toegekomen, mijn pakje lag daar al een kleine maand.

Ongelooflijk gemakkelijk !! Perfecte service.

Al 2de x prima ervaring met Handyman

Gebruiksvriendelijke website, vlugge levering. Goed verpakt.

FANTASTISCH !!

Levertermijn en kwaliteit levering, perfect zoals weergegeven bij bestelling.

Zeer vriendelijk en adequaat geholpen. Zowel bij de bestelling als bij de afhaling. We hadden 2 verschillende verkopers, allebei top. Verplaatsing van de >Kempen naar Antwerpen waard.

dik in orde

ben heel tevreden van het product en de levering bedankt

goede service

snelle behandeling van mijn bestelling

Heel tevreden

Heel gemakkelijk om te bestellen en te reserveren. Heel vriendelijke verkoopster. Top

Zeer correcte afhandeling

Een miele artikel besteld, en zoals vermeld via mail op voorgestelde data, bericht ontvangen dat artikel in de winkel was. Het miele onderdeel was zelfs goedkoper dan bij anderen!

Vandaag besteld, via bpost praktisch onmiddellijk ontvangen.

Een winkel waar veel wisselstukken verkrijgbaar zijn.

Dienstverlening en vriendelijkheid bij bestelling

Zie titel

Bijzonder goed door ervaren,vriendelijk personeel

Bij aankoop van een batterij van een headphone was de verantwoordelijke zo vriendelijk om de battreij erin te plaatsen. Op mijn andere vragen werd professioneel, spontaan gereageerd. Ik zal steeds naar Handyman blijven komen. De service is gewoon top.

de bestelling is tijdig geleverd

x

Vlotte bestelling en levering

Volgende maal proberen we de bestelling af te halen in de winkel in Antwerpen. Bestaat de winkel in Antwerpen nog?

Service impeccable

Service très rapide. Emballage impeccable. Produit ok.

Helemaal perfect

Makkelijk te bestellen stofzuigerzakken voor het type dat ik wou. Eenvoudige betaling en snel geleverd!

Het item was voor een madammeke die we samen gevonden hebben op internet want waar anders te vinden en die is niet meer zo mobiel En vandaag besteld morgen geleverd top in Alvast bedankt

Heel goede bediening, alles was in orde bij de bestelling.

Ik had een goede ervaring in de winkel

Vriendelijk en service.

Ook al zijn artikels niet in stock , dag later kan ik ze ophalen . Ik gebruik zeer grote inkt vullingen !

Zeer goed!

Bestelling van filters voor dampkap. Binnen ongeveer een week ging ik bericht krijgen. Dat is ook gebeurd per mail. Ik ben zeer tevreden (en niet alleen deze keer - al meedere malen goed gediend geweest).

uitstekend

Fantastisch :)

Prima, ik werd vriendelijk en deskundig geholpen.

Ik kreeg degelijke uitleg over de verschillende mogelijkheden.

Niet geleverd

Tot op heden geen bericht ter opvolging van de zending,bestelling noch melding voor eventuele vertraging

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.