Heel goed.

Heel vriendelijke en correcte mensen. Duidelijke uitleg gekregen.

Heel erg goed! Persoon altijd even vriendelijk

Altijd aangenaam om bij Handyman langs te gaan!

Snelle service, alleen probleem met de post

Het pakket dat verzonden was naar een postpunt mocht niet afgeleverd worden in een postpunt. De reden weet ik niet, maar gelukkig kennen we de postbode en hebben we het toch kunnen bemachtigen.

Très satisfaite

Je suis très satisfaite de votre service.

Altijd toffe service en héél klantvriendelijk!

Handyman vindt voor alles een oplossing of alternatief.

Vriendelijk

Eerst had ik niet door dat je moest wachten tot bericht dat het product binnen was dus was ik te snel voor afhaling. De verkoper was erg vriendelijk. Toen ik enkele dagen later kwam afhalen verliep het erg vlot. Fijne verkoper. Ook handig dat er parking is.. heel fijn dat je onderdelen kan vinden bij jullie.

De bestelling is vlot verlopen. Bij de afhaling, in een vooraf gekozen winkel Waasland Shopping, verliep met een kleine ongerustheid. De winkelier vond de bestelling niet terug en heeft het artikel uit de winkelrekken genomen, wat gelukkig voorradig was. Anders was onze tijd en verplaatsing een extra kost geweest en had levering in winkel naar keuze geen zin gehad.

Snelle en correcte service

Zeer vriendelijke en snelle service. Mijn kabel moest besteld worden en was de dag nadien reeds beschikbaar

Vriendelijke en correcte klantenservice

Voor gelijk welk vervangingsonderdeel voor electrische apparaten slechts 1 adres: Handyman

Super opvolging

Handyman levert een goede service. Snel antwoord op mails en ik werd goed op de hoogte gehouden van wanneer mijn besteld product terug voorradig zou zijn. Klantvriendelijke en snelle service kortom een echte aanrader

Perfect geregeld

Van 5 sec na de bestelling tot de levering is alles prima geregeld door Handyman.Ze hebben veel waar je anders moet naar zoeken. Bij waren het nieuwe mini wokpannetjes. Hier onderscheiden ze zich van andere door een ander marktsegment aan te boren. Knappe marketingstrategie,verl succes.

Super Service

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel in de winkel aan de Carrefour te Schoten. Ze geven goede uitleg. Mijn kabel moest besteld worden en ik had de dag nadien al een email dat ik mijn product kon komen ophalen.

een vlotte en makkelijke aankoop dichtbij huis

Handyman even binnengelopen voor wat info over cartridges voor mijn nieuwe printer, vriendelijke verkoper, op al mijn vragen voldoende uitleg gekregen, het produkt dan ook maar ineens besteld. Volgende dag kreeg ik een mail dat ik het produkt kon ophalen. Zo makkelijk en zo dichtbij!

Top!...als je niets nodig hebt, neig je nog de Hasseltse Handyman binnen te stappen. Sociabele ANKERman, ook zijn vervangers, toelichtend immer met bijzondere product'kennis, verkoop'bevorderend maar niét overdreven kassa'zuchtig. Hij spreekt - bij aanvoelen - de mensen auch aan in de streektaal...dat is mooi meegenomen en geeft vertrouwen. Vriendelijk de passanten begroetend... Een dankbare winkel om het licht te brengen én...in voorkomend geval "de kabel"dans uit te voeren, cartridges te kopen... Er heerst een goede sfeer...aangename infotainende ambiance, zin voor ernstige conversaties en al evenzeer veur studentikoze humor!

Ecellent

Heel vlotte levering en prima service van de jongen in de winkel.

Perfecte levering

Had een onderdeel nodig en op typenummet hebben ze me perfect geholpen om het juiste onderdeel te krijgen

Zeer goede dienst

Bij Handyman ben ik steeds vriendelijk en efficiënt geholpen.

Heel tevreden

Correcte en tijdige levering.

Vriendelijk en behulpzaam

Had twee filters besteld voor een stofzuiger, maar deze bleken niet de juiste te zijn, met hulp van Handyman Mortsel vonden we wel het juiste type. Deze werden zonder problemen ingeruild en twee dagen later had ik wel de juiste filters. Waarvoor dank.

Stipt en vriendelijk bediend wat elke klant verdient!

Artikel moest besteld worden. Ook al had het een kleine waarde, toch werd ik met vriendelijkheid en geduld bediend Nadien kwam het bericht via mail en kon ik de ophaling doen. Super

Vriendelijke verkoper

Snelle service en correct

Teleurgesteld

Na het doorgeven van het typenummer van de vaatwasser en de duidelijke mededeling dat het over de bovenste korf gaat worden de gelijdingswieltjes besteld. Wanneer ik deze enkele dagen later ga halen heb ik reeds mijn twijfels en deel deze mede. Thuis blijken de wieltjes inderdaad te groot. Na verder zoeken worden de juiste wieltjes gevonden bij Wisselstukken Centrale in Zemst waar ze zelfs op voorraad zijn. Ik heb de foute wieltjes terug gebracht naar Handyman waar ze zonder problemen werden terug betaald. Bij nazicht bij Handyman blijkt dat er wieltjes voor de onderste korf besteld werden.

Snelle correcte afhandeling!

Makkelijke online bestelling. Snelle levering.

correcte en snelle service

De bestelling was beschikbaar zoals gepland. De levering was compleet tot onze voldoening

u doet wat u belooft

1 x getelefoneerd naar mijn plaatselijke winkel (mechelen) voor informatie en zeer korrekt en vriendelijk geholpen

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.