Top! Aan te bevelen.

Klantvriendelijk! Correct! Snelle afhandeling. Klein maar heel sfeervol winkeltje v9or groot of klein daar moet je zijn.

Top service en prijs

Zoals beloofd.

Zeer vriendelijke medewerkster en behulpzaam

In de Handyman shopping Sint-Niklaas ben ik zeer goed geholpen. De medewerkster heeft mij uitstekend geholpen.

vriendelijk, snel en correct

Bij bestelling van mijn product kreeg ik een vriendelijke en correcte uitleg. De bestelling verliep vlot en snel. Nog dezelfde week lag het artikel in de winkel waarvan ik op de hoogte werd gebracht via een email. Ook de prijs viel goed mee

Vlot

Product besteld via de website. Toen ik bericht kreeg dat het in de winkel was, ben ik naar daar gegaan. Vlot het product gekregen

Vlot

vlotte levering en goede prijzen

goede website, competitieve prijzen, vlotte afhandeling, vriendelijke ontvangst in afhaalpunt (winkel).

de onderdelenspecialist!

in uw winkel in Hasselt kunnen we steeds rekenen op een vriendelijk onthaal en een vlotte service

Prima service n vlotte afhandeling

Juiste filter, enkel communicatie liep een beetje verkeerd.

Vriendelijke en goede service

Goede leverancier voor (al wat oudere) onderdelen

Ideaal voor wie zijn huishoudelijke apparaten e.d. niet gelijk weg wil gooien als een onderdeel vervangen moet worden dat niet overal meer verkrijgbaar is. Voor zover ik tot nu toe heb kunnen beoordelen (artikelen nog maar kort in gebruik), is de kwaliteit prima, en de prijzen zeer voordelig. Levering zeer correct en snel.

ZEER tevreden!

Niet gedacht dat ik deze soort lamp snel en gemakkelijk ging vinden. Maar bij Handyman was ik aan het juiste adres: vlot gevonden, snel geleverd, correcte prijs en werkte nog ook! :-)

Beste,super vriendelijke bediening. 1 keer filter voor stofzuiger gekocht en 1 keer een aankoop gekocht wat er niet was.De winkelbediende bestelde het en de dag nadien afgehaald.2 verschillende winkelbediendes en alle 2 even vriendelijk. Bedankt aan deze 2 heren

Afgezien van de levertijd is de levering positief verlopen.

Enkel de levertijd van 2 weken vond ik te lang, en dan nog nadat ik zelf navraag had gedaan. Blijkbaar was het artikel reeds langer beschikbaar naar ik heb vernomen. Alhoewel de levertijd voor dit minder belangrijk was. Voor de rest ben ik best tevreden over de levering.

Topservice !

Heel vriendelijk, bovendien supersnelle levering.

Nog niets ontvangen

Op 21 juni heb ik stofzuig zakken aangekocht, betaling met Bancontact. Maar….in het postpunt hebben ze nog niets ontvangen! Dus ik ook niet! Wat nu?

Handig

De online bestelling ging heel vlot en een paar dagen later mocht ik het pakket veilig afhalen in de winkel. Zeer praktisch.

OK

Nadat ik de tabletten niet kon kopen bij Vanden Borre, waar ik mijn (dure) Krups espressomachine met geïntegreerde bonenmolen kocht, wat op zich geen voorbeeld van service is, en ik bij Krups zelf enkel maar kon betalen met een Visa- of soortgelijke kredietkaart, werd ik licht wanhopig. Toen iemand mij de tip gaf bij jullie te gaan kijken, viel alles in de plooi. Dat de levering 's anderdaags al plaatsvond, maakt het plaatje af... Bedankt voor de prima service.

ik koop altijd bij jullie daar het snel en makkelijk is is het niet in huis bestellen ze het voor uh

produkt moet steeds beseld worden

Seamless experience

Bought online. Picked up by myself at the store, and they even got the old lamp back for recycling.

Eerlijke mensen

mijn bestelling was klaar om af te halen en dan bleek dat ze er toch niet was, waren heel eerlijk om te zeggen dat er van hun kant iets fout was gegaan en ze de bestelling direct gingen terug plaatsen. Met wat vertraging is alles dan nog vlotjes verlopen

Alles goed verlopen, vriendelijke bediening.

Goede ervaring

zeer goed

nu niet zo best

de werknemer had een verkeerd mail adres genoteerd maar hij was ook niet oplettend die dag hij zei me dat ik op een mail moest wachten maar ja als je het verkeerd noteerd dan kan je geen mail ontvangen ook niet uiteindelijk zelf contact opgenomen en de winkelbediende heeft mij dan toch wel goed geholpen uiteindelijk ze heeft ze het goede mail adres in de pc gezet

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.