Uitstekend bedankt

Heel goed ontvangen

pico bello

gewoon weg goede service, juiste product, perfecte levering

Perfecte service aan lage prijs.

Kortweg : perfect !

Vriendelijke service en vlot

Ook suggesties hoe ik te werk kan gaan voor vervanging schokdempers van wasmachine

Snelle en goede service

Snelle en goede service Top!!

Snel geleverd. Product zoals geadverteerd.

Snel geleverd. Product zoals geadverteerd.

snelle en goede service

het juiste product uit een grote keuze dat sneller dan beloofd werd geleverd in de winkel

Stipte afhandeling!

Vlugge correcte service

Kneedhaak besteld op dinsdagavond, donderdagmorgen geleverd..... Top dus!

Gewoon super

Efficiënt, direct geholpen, zochten op welk model ik nodig had en na paar dagen zoals beloofd kon ik het gaan ophalen, dus doe ze verder...tevreden klant!

Alles vlekkeloos verlopen en een vriendelijke bediening. Een zeer tevreden klant al jaren. Mvg Guy

Top,altijd alles ok.

Ik koop altijd bij handyman schoten aan Carrefour, en ik vind dat het ook wel eens mag gezegd worden dat het daar een supervriendelijke bediening is. Heel behulpzaam top personee!!!

De levering van mijn bestelling is perfect verlopen, zoals beloofd.

Mijn ervaring met Handyman is een grote tevredenheid over gans de lijn.

soepel te bestellen

soepele thuis bezorgin

snelle en correcte levering

mijn ervaring met handyman is goed .goede service

prima service

De bestelling lag klaar. Ik moest niet wachten en de dame was heel vriendelijk in Waasland shoppingcenter. Ink is betaalbaar en van goede kwaliteit.

uitsekend

dit was de eerste maal dat ik online bestelde bij handyman en ik ben zeer tevreden : vlugge en correcte service.

Alles vlot en feilloos verlopen top

Vlotte en snelle levering, product goede kwaliteit

Vlot afgehandeld

Alles vlot verlopen van bestelling tot levering. 1 minpuntje op jullie website zeggen jullie als het product via een brief verstuurd kan worden dat dit dan ook gebeurt, dit snoer had perfect in een bubbelenvelop verstuurd kunnen worden en had zo perfect in de brievenbus gepost kunnen worden, maar het is per pakket verstuurd en dat is wel jammer temeer omdat het product gewoon verpakt was in een plastiek verpakking.

correcte snelle levering tegen goede prijs

zeer snel geholpen en prijs viel mee

Tevreden met het juiste wisselstuk voor mijn mini-blender

De zoektocht naar het juiste mesje voor mijn Braun mini-blender verliep moeizaam (bij de eerste 2 bestellingen bleek het mesje te klein) maar Handyman bleef zoeken en leverde uiteindelijk het juiste mesje!

Netjes op tijd en makkelijk.

Snelle levering een echte aanrader.

keurig, correct en bovendien vriendelijk, maar da's altijd!

zie hierboven

Professioneel en correct

Mijn bestelling via de website gedaan. Snel en correct een bevestiging gekregen. Deze bevestiging werd correct aangehouden. Toen ik het ging ophalen lag het netjes klaar, met de factuur en de afgesproken prijs. Voor mij zoals het hoort. Professioneel en correct. Zeer zeker voor herhaling vatbaar.

Aankoop Cartridge Pack voor Printer Canon via Handyman.be

Heb goede ervaring met aankoop van bovenstaand pack. Alles op website vlotjes besteld en kon dit pakket snel afhalen binnen de 3 dagen, alles in goede staat verpakt. Zal in toekomst nogmaals bestellen via Website, snel en degelijke service.

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.