OK maar niet zeer goed

De online geannonceerde koolstofborstel-set bleek uiteindelijk niet beschikbaar binnen de maand ("moet uit ons magazijn te Anderlecht komen"); de bediende aan de telefoon stelde een alternatief of twee voor, jammer maar helaas duurder dan hetgeen in het online-aanbod stond. Daarenboven mogelijks niet het ideale type voor mijn wasmachine (ook al was dat duidelijk doorgegeven, diverse letters en cijfers na het merk BEKO), zodat ik het knap lastig had ze aan de motor te monteren (ik moest stukjes afbreken met de tang). Op de verpakking staat ook niet voor welke machines de set in aanmerking komt, ik moest de bediende geloven. Ik mocht ze eventueel wel terugbrengen als de montage niet zou lukken, dat is positief maar had die man misschien zelf twijfels? De levering aan de winkel was 1 dag nà de beloofde "uiterste leverdatum", zij het nog altijd relatief snel. Nadien zag ik op een Nederlandse site de koolstofborstel die identiek was aan de oude borstel, alleen was op die site niet duidelijk of het 1 borstel was of een (nodige) set van 2 (in dat eerste geval was Handyman goedkoper). In het verleden zeer goede ervaring gehad met Handyman.

Schitterende service, zeer tevreden.

Ik ben steeds aangenaam verrast van de vlotte bediening bij Handyman, dit zowel in de winkel als online. Deze corona periode verplicht ons online te kopen, en het art zeer vlot. Zeer leuk van steeds klein cadeautje te krijgen. Bedankt

ongekende super service

om 16.27 u bestelling geplaatst. 5 minuten later reeds bevestiging dat artikel klaar staat voor verzending en volgende dag geleverd. super

vlotte bediening

geen wachttijden

Bestelling is op een vlugge en correcte manier volbracht.

levering OK

Goed toegetreden

Deze bestelling is vlot verlopen en heeft mij flink geholpen

Tevreden maar belangrijke info werd achtergehouden.

Het was fijn te worden geholpen door een vriendelijke verkoper met kennis van zaken. Wel jammer dat ik na de bestelling vaststelde dat er verzendkosten werden aangerekend, terwijl ik mijn batterijpack in een winkel had besteld. De winkel zou het artikel bij een externe leverancier hebben moeten bestellen,vandaar de verzendkosten.Toch werd me hierover niets verteld bij de betaling vooraf.

Perfecte levering

Correcte prijs en snelle levering in de winkel.

Alles was simpel en gemakkelijk afgelopen

Op de website heb ik de uitloop die ik nodig had gevonden en met de categorieën bij merk, vond ik ook een koffiekan voor mijn espressomachine.

zeer tevreden

klantvriendelijk en behulpzaam

Vriendelijk en correct

Snel en correct geholpen. Dank

Bestellen, afhandeling, levering alles snel en zeer vlot, zonder enig probleem. Prima Vriendelijke groeten. André Vancauwenbergh

dat je niet alleen online maar ook lokaal kan kopen. Zeker nu de winkels op afspraak open zijn, is lokaal kopen nog belangrijker. Vriendelijkheid in de winkel: top.

Heel vlotte afhandeling van de bestelling.

Alles verliep prima.

klantvriendelijk, snel - heel tevreden

geweldig

aangenaam, efficient en covid-19 veilig

Zou zeker terug de producten bij Handyman bestellen

De gekozen producten Venta Hygienemiddel en Venta Reiniger gebruik ik al zolang als dat wij het toestel in huis hebben , zijnde een 5 tal jaren .... Heel tevreden over , zo goed als geen kalkaanslag .

Vriendelijke service, snelle levering met bevestiging via mail.

Super ervaring bij Handyman Gent Langemunt

Van bij het eerste contact tot de uiteindelijke aflevering van de goederen een reuze ervaring: helpen zoeken naar een oplossing, alle bijkomende beslommeringen voorzien en oplossen, steeds vriendelijk en flexibel. Een prachtig team daar de Langemunt!!

Zeer ontevreden van kwaliteit van gekocht product

Product was vlug beschikbaar maar: Riem brak reeds bij eerste gebruik. Heeft maar enkele minuten kunnen gebruiken !!!!

Slecht

Verkeerde stukken besteld, nu zou ik nog eens administratie kosten moeten betalen om de juiste stukken te kunnen krijgen

Uitstekende service

Uitstekende service, vlugge levering, goede prijs, goede kwaliteit

Goed bestelproces matige leverfirma

Bij handyman verliep alles perfect maar de levering was hopeloos. Ik krijg een melding dat die dag er een levering plaats vindt. Ik neem dan een dag verlof en wat blijkt de koerier dropt het pakketje zonder kennisgeving gewoon in een afhaalpunt. Gevolg een groot zoekwerk en ettelijke mails en telefoontjes en een dag verlof voor niets.

Vosveld 14

2110 Wijnegem

Over Handyman

Handyman heeft zich sinds 1974 gespecialiseerd in de verkoop van accessoires en onderdelen voor alle mogelijke elektrische huishoudelijke apparaten aan de consument. Ons brede assortiment omvat onder meer toners, cartridges, stofzuigerzakken, zuigmonden, filters, lampen, stekkers, batterijen, accu’s, kabels, computeraccessoires, opladers, afstandsbedieningen, reinigingsmiddelen, scheerbladen en opslagmedia van meer dan 300 A-merken én van diverse huismerken.